מזמן לא סכמשנו

Kutaly

New member
מזמן לא סכמשנו

כן, אני יודע. רגילים בימי ראשון... אבל ככה בא לי, תתמודדו! אז ככה: עבודה חדשה
ולשם שינוי זה לא עוד עבודה במחסן או שירות לקוחות או זבל מהסוג הזה. הפעם זה רציני, במעבדה סטרילית, איפה שיודעים להעריך את התואר שלי! יותר מזה, זה רק חצי שעה בהליכה מהבית ובחברת אנשים פסיכים כלבבי
הבעיה: עכשיו צריך לקום בבוקר
אני שונא בוקר! חברה שלי חולה כבר הרבה זמן (סיבוכים...) אבל היא לא רוצה שאני אבוא לבקר אותה ואני מתגעגע. מצד שני אנחנו עדיין בקשר, אז אולי זאת השיטה
קניתי אפניים. עכשיו יהיה לי עוד יותר קצר להגיע לעבודה וחוצמזה גם הגיע הזמן לחזור קצת לכושר. מחר, לפנות ערב, ליקוי ירח מלא. לא לשכוח ליילל חזק ולעזור לו לצאת מהליקוי. זה חשוב!
לחובבי מד"ב וחנונים באשר הם: כנס מאורות, בעוד שבועיים, כבר פרסמו את התכניה
למתקשים ולמכורים לשאלונים, אז הנה - השבוע היה: קרה לי משהו טוב: קרה לי משהו רע: האם הציפיות שלכם מהשבוע התגשמו? קניתי: הייתי ב: ביליתי עם: קראתי: צפיתי ב: שיר שנתקע לי בראש: עשיתי משהו משמעותי: גרם לי גאווה: כל השבוע חכיתי ל: השבוע אני מצפה ל: בסופשבוע אני: רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]:

CameronLine

New member
אני גאה בך!!!

השבוע היה: קצר בצורה מפתיעה קרה לי משהו טוב: הגשת אמצע במכינה לעיצוב קרה לי משהו רע: חרדות האם הציפיות שלכם מהשבוע התגשמו?לא קניתי: קומיקס! ווסט וינטג' ב30 שקלים D: הייתי ב: שוק הפשפשים, או לפחות לידו! היה אדיר ביליתי עם:אנדי 3> קראתי: Wet Moon וסיימתי את הספר על סמים P: "סורק אפלה" שמו והוא ממש מומלץ. צפיתי ב: פרק חדש של TBBT, פרק חדש של גלי, וכמובן HIMYM שיר שנתקע לי בראש: משהו של ריטה נראלי עשיתי משהו משמעותי: הגשת אמצע O: גרם לי גאווה: קוטאלי שעשה סכמ"ש D: כל השבוע חכיתי ל: שומדבר מיוחד השבוע אני מצפה ל: יום שלישי, מתחיל קורס תקשורת חזותית בסופשבוע אני: ראיתי דוגמה, אכלתי וופל בלגי ושתיתי שוקו חם D: רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: http://www.youtube.com/watch?v=ffc6J8OkcGw

PurpleFilth

New member
קצת פיספסתי את הליקוי,

ראיתי אותו כשהוא כבר היה בדרך החוצה. וביום רביעי גם לי יש הגשת אמצע סמסטר, ואני לא מספיקה כלום =/ זהו, הסכמש שלי קצר. קחו תות במקום.

למעלה