מזמן לא כתבתי כאן...

LiranTheWizard

New member
מזמן לא כתבתי כאן...

האמת היא שאני כרגע במילואים ולא תמיד יש יותר מדי זמן. בכל מקרה, בסוף עשיתי את זה! קניתי (אחרי 100 שנה) את המחשב המדובר - Dell Latitude D531. כרגע מאוד מרוצה (קצת פחות מהתמיכה של הכרטיס האלחוטי בלינוקס אבל מתגברים על זה עם NDISWrapper נחמד). עד ש-Broadcom תואיל בטובה לתת את המפרט של הכרטיס (מעניין שהיא לא עושה בעיות כאשר זה מגיע לכרטיסי רשת רגילית מסדרת ה-NetExtreme שלה). מריץ עליו Debian Testing עם XP בתור מכונה וירטואלית דרך Virtual Box. עובד יפה. אתה חייב לראות את זה בר - עובד חלק! אבל מה, אני עדיין בוחן גם תצורה של Dual Boot, כי אני מעדיף מסך מלא. אולי אני צריך לבדוק משהו בהגדרות. המפרט הוא כמו שכתוב באתר של Notebookclub רק שהוספתי לו 2 GB זכרון, שדרגתי את הכונן הקשיח ל-160. המחיר ירד עכשיו ב-500 ש"ח ועולה כרגע 4,450 ש"ח (אם כותבים ביקורת על החנות באתר זאפ כמו שאני כתבתי, מקבלים זיכוי של 200 ש"ח). המחשב עובד מצויין, והוא גם מאוד שקט. קניתי לו עכבר אופטי קטן של A4Tech וגם תיק של Dell. האינטרנט עובר דרך נתב Linksys WR54GL שעובד ממש מצויין. הסוללה מחזיקה מעמד כ-3.5 שעות (6 תאים) שזה יותר מסביר כאשר בהירות המסך היא מינימלית. מאוד ממליץ על המחשב. במחיר הזה שגם נותן 3 שנות אחריות.

Jan22

New member
תתחדש ,ורק תזכרו שDELL זה לא היחידי בעולם!!!!

תעלה סקירה מלאה שלו בהזדמנות. לא יודע למה ,לאחרונה יש בפורום אווירת DELL חגיגית ביותר. אולי זה בגלל הסוכנים של נוט-בוק-קלאב ...

LiranTheWizard

New member
אין בעיה. בקשר ל-Dell.

תראה, בדקתי את הרוב החברות הגדולות המוכרות: HP, Dell, Acer, Toshiba, Asus, MSI, LG, Fujitsu-Siemens, NEC ואולי שכחתי מישהו? זה היה בשלב הראשון. אח"כ החלטתי להתמקד בקו העסקי של כל חברה. החברה שהציע את הדגם הכי משתלם (מחיר מול איכות) הייתה Dell עם הדגם הזה. מה גם שדגם מקביל אבל שמגיע עם מעבד Intel יקר ב-1,000 ש"ח ולא מציע לי ערך מוסף כלשהו (וטוב שיש תחרות בתחום הזה). בשורה התחתונה, הם הציעו א תהעסקה הכי טובה - המוכרים של Notebookclub מאוד נחמדים ויש גם 3 שנות אחריות - שלא כמו אצל החברות האחרות שאתה צריך להוסיף עוד 900 ש"ח בערך. Dell לא היחידים אבל הם מציעים מפרטים טובים. רק היום קראתי ב-Notebookreview סקירה על ThinkPad R61 וניכר שהסוקר קצת מאוכזב מכל מיני היבטים. זה גם מחשב ששקלתי לקנות אבל החלטתי שרק הסדרות היותר יקרות שלהן שוות, למרות שעדיין מדובר במחשב טוב.

למעלה