מזמן לא כתבתי כאן אבל...

פשוש2K

New member
מזמן לא כתבתי כאן אבל...

אבל ביום שישי היו שני רגעים של משבר שנמצאים עכשיו במעמקי נפשי וחשבתי לכתוב כאן ואולי כך לחזור לכתיבה בפורום זה שעזרה לי מאוד. כבר חודשים ארוכים שאני קורא כל מילה שנכתבת כאן אבל לא מוצא את המילים לכתוב בעצמי או להגיב לכתיבה כאן. אולי בעתיד... לפני כמה שבועות לקחנו [אמא ואני] קקטוס גדול ויפה שמאור גידל באהבה רבה ושתלנו אותו מחדש בתוך כד חרס שהיה בסלון הבית כבר הרבה שנים והצבנו את זה על קברו של מאור. בעיני זה היה יפה לקחת משהו מהבית ולשים אצל מאור וגם הקקטוס שטופח על ידי מאור השתלב בעיניין מצויין. ביום שישי האחרון כשהלכנו לבקר את מאור [ככה כותבים את זה???] מצאנו את הקקטוס שבור לחתיכות מונח ליד הקבר וכד החרס נעלם. הלוואי שיכולתי להעביר משפט או שניים לאותו אדם שעשה את זה. שיהיה שבוע טוב לכולנו...

liat1953

New member
כמה כואב שונדליזם-

מגיע עד מקום קדוש-בית העלמין. איך אפשר להאמין עד איפה יכולה שפלותם של אנשים להגיע. אך כשהתחלתי לקרוא את דבריך פשוש נזכרתי שגם לניר היה צמח-צ´יקס אותו אהב מאד ולקח אותו מגינת ביתנו לבית בו התגורר עם רעיתו ואמר כשיגיע לבית קבע ימצא לצמח זה מקום כבוד. אך ניר הגיע אל בית הקבע הנורא ביותר,טרם עת ולידו בעציץ גדול שתלנו את השתיל שכה אהב...בתחילה החל להצהיב ככל הנראה המקום לא מצא חן בעיניו,הן גם אנו לא חשבנו כי לשם יגיעו.לא תיכננו כי זה יהיה בית הקבע אלא בית קטן מוקף גינה פורחת הרחק מן העיר ההומה.. אך הכל נשאר בגדר חלום שלא יתגשם לעולם ליאת

BooBee

New member
אוי, מזעזע.

אני גם לא יכולה להבין את רוע הלב הזה של אנשים.. זה כל כך מכעיס אותי כשאני שומעת על מקרים כאלה.. לצערי זו לא הפעם הראשונה שאני שומעת על עקירת צמחים ושיחים מקברים.. פשושי, נעים לפגוש אותך כאן. תבוא יותר, טוב? נשיקות.

למעלה