מזמן לא התפקדנו...

יאאאאאא גיא!

"לכה דודי, לכבוד כלה, פני שבת נקבלה" או משהו כזה, נכון??
שרנו את זה בבית הכנסת בפולין... היה כל כך מצחיק

הבזק

New member
מצחיק? ../images/Emo12.gif בפולין? ../images/Emo6.gif

נכון, בדיוק כך...

בוֹטן

New member
=)

שם: ענבר גיל: 16 מקום מגורים: ראש העין איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? הייתי אצל ידיד שלי עם כמה חברים... אבל האמת שברבע ל12 נרדמתי עד 1 חח ככה שישנתי שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם: Iris של גו גו דולז

Naveee

New member
אני ../images/Emo26.gif

שם: נָוֶה (שלא יהיו טעויות...אני לא נָוָה!)
מקום מגורים: מרכז
איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? !סילבסטר רצח יהודים! אני נגד... רק לכבוד ה-1.1 ישנו אצל חברה, כמה חברות...:)
שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם:
מותק שלי
("רק הדקירות של חרבות זיכרון שוב מכות את הלב לא רוצות לעזוב ובכל העולם לא מוצאים בנאדם שייקח תכאב וייתן לך לישון...")

../images/Emo80.gif

יו אני הופכת את הפרה לאייקון שלי. הוא פשוט אייקון יפה.
שם: שיר יצחק
מקום מגורים: באר שבע, עיר האפשרויות הבלתי נגמרות =)
איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? אוי, אצל ידי עם כמה חברים. ראינו אסקימו לימון. ואז רצינו לספור אחורה ולהגיד Happy new year או משו בסגנון, קיצר הסתכלנו על השעון של חברה שלי והתכוונו ללכת לפי השעון של הטלוויזיה, ואז אנחנו בודקים ומגלים שכבר 00:02. אז ספרנו בכל זאת וזה היה משעשע. ואז ראינו איך להיפטר מבחור ב-10 ימים
והם הלכו לקנות לי מאנצ'יז. ואז באו המון המון המון אנשים. והיה ספיישל שוטי הנבואה ב-88 אף אם. אז התחלנו לרקוד ולהשתגע, אבל אמא שלו באה =\ אז נכנסנו לחדר. ואז הוא בא עושה לנו "טוב, בואו גם אמא לשי רוצה לשמוע שוטי הנבואה"
אז חזרנו להשתגע. וזהו.
שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם: המממ.. Greenday- Boulevard of Broken Dreams

למרות שקצת נעלמתי לאחרונה

[עבודה, עבודה ושוב עבודה
]
שם: שיר
מקום מגורים: רעננה
איך חגגתם את כניסת השנה החדשה?- בחיפושים אחר מסיבה ולבסוף בבלו-בר. היה כיף
שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם: michelle branch-everywhere

pishkashit

New member
מתפקדת...וואו אני פה בכלל../images/Emo35.gif

שם:לירון גיל: 17 וחצי מקום מגורים:ראשון לציון איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? בבית.. אה.. זהו שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם: AVRIL LAVIGNE-Nobody's Home פשוט שיר ממש יפה...
התגעגעתי

מתפקד גם- גם אני פה אל תשכחו

שם: תומר גיל: אוטוטו 22 מקום מגורים: בה"ד 12
איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? נשיקה צרפתית חמה ולוהטת ... עם הנשק
לא סתם, בחצות בדיוק ישנתי כי ב2 לפנות בוקר היתה לי שמירה אז ככה אני אזכור את תחילת 2005 , שמירה בבונקר שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם: אומנם לא שמעתי אותו לאחרונה אבל - הילד שבך של יהודה פוליקר

למעלה