מזמן לא התפקדנו...

איף

New member
מזמן לא התפקדנו...

שם: גיל: מקום מגורים: איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם:

גם פה :]

שם: אורעד גיל: 15 מקום מגורים: חיפה איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? הופעה של אורי חזקיה
שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם: 'לבד 2', של עברי.

ילדת פ7א

New member
גם אני

שם: אחינועם גיל: 14 (עוד מעט) מקום מגורים: תמרת איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? הייתי עם חברות בחוץ.. הסתובבנו והשתעממנו..!! (היה ממש כייף) שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם: אמ.. לא יודעת!

מתפקדת

שם: אריאלה גיל: 18 פחות 3 חודשים ו17 ימים
מקום מגורים: הבאר של יעקב איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? דבר ראשון נתקלתי בחבורה של ערסים [שזו תמיד דרך נהדרת להנעים את ערבי שישי, לא כך?] ולמרות שהם החליטו לדבר איתי, הצלחתי להגיע לבית חברתי בשלום... וסתם עשינו שטויות. שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם: לא שמעתי אותו לאחרונה אבל "אגדות"/עברי לידר

מתפקדת

שם: הדר גיל: 14 וחצי מקום מגורים: ראשל"צ איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? הלכתי עם חברות למסעדה ואז לבאולינג... היה כיף
שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם: אממ... לא יודעת

איף

New member
מתפקדת

שם:יסמין גיל:21.5. מקום מגורים:קרית אונו. איך חגגתם את כניסת השנה החדשה?הייתי בקפה ג'ו ברמת-אביב עם חברה...ואח"כ נסענו לבדוק לאן מוביל איזה כביש מסויים,והלכנו לאיבוד ברמת השרון והרצליה.היה משעשע.
שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים שהוא נכתב עליכם:"סיבות אישיות" של בתי.

איף

New member
../images/Emo6.gif

סטיקר שולט! אבל הפעם הגעתי לשם בטעות...בזכות חוש הכיוון המצויין שלי.

tamar brandy

New member
הנה: ../images/Emo163.gif|בוב|

שם: תמי גיל: 14 (וחצי!) מקום מגורים: בית שמש סיטי איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? מממ... אפילו לא דמתי לב שהיא נכנסה, אני ושיר <shiroosh999
> ראינו אסקימו לימון ופתאום קלטתי שהשעה היא 12:03
שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם: מותק שלי

../images/Emo187.gif

שם: מורי גיל:23 מגורים: ירושלים עיר הקודש איך חגגתי את השנה החדשה?: עבדתי
שיר ששמעתי לאחרונה ואני מרגישה שנכתב עלי: ניסים של עברי

morrrrrrrrrr

New member
me

שם:מור גיל:23 מגורים:מנצסטר אנגליה איך חגגתי
עם מארק
שיר ששמעתי ואני חושבת שנכתב עלי
: כל מה שאני שומעת זה רק שירי כירסמיס

t h u m p e r

New member
מתפקדת ^^

שם: מיכל גיל: 15 ושמונה ימים =] מקום מגורים: קריות איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? בשינה עמוקה. שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם: זה לא אותו דבר-עברי לידר

hila3000

New member
מתפקדת גם אני :)

שם: הילה גיל: 17.5 מקום מגורים: באר שבע איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? ראיתי אחלה סרט :) שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם: זה שיר שחזרתי לשמוע.. krezip - I would stay

התפקדות:

שם:מאיה מור מקום מגורים:כפר סבא רולז! איך חגגתם את כניסת השנה החדשה:ישנתי..............הייתי חולה... שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם:אחותי(של גלעד שגב כמובן...) כי אח שלי שר לי אותו מידי פעם...

איזה מותק של אח יש לך! הלוואי עליי!

חחח איזה חמוד! הוא באמת שר לך את השיר? וואי איזה שיר מקסים! כל הכבוד לאח שלך... מלאך אמיתי!

טוף אז..

שם: סתיו גיל:16 מקום מגורים: פתח תקווה איך חגגתם את כניסת השנה החדשה: ממ לא חגגתי..בשבילי יש רק ראש שנה אחד.. שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם:יש לי סיכוי להנצל של אביתר בנאי

שיר m

Well-known member
../images/Emo13.gif

שם: שיר גיל: 17 מקום מגורים: נתניה איך חגגתם את כניסת השנה החדשה? לא זוכרת, זה היה בראש השנה. אה, אתמול? אממ.. המספרים 04 בשעון התחלפו ל-05
שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם: אוי.. שאלה קשה... אממ.. "ימים קשים" של שרון הולצמן. זה לא ממש כאילו הוא נכתב עלי, פשוט שיר יפה שאני דיי מזדהה איתו...

הבזק

New member
התפקדות...

שם: נו באמת... גיא גיל: מנוי לשח"ל(?) 30 מקום מגורים: ר"ג איך חגגתם את כניסת השנה החדשה?: בבית הכנסת תוך כדי שירת לכה דודי שיר ששמעתם לאחרונה ואתם מרגישים כאילו הוא נכתב עליכם: "אתה תותח" של שרית חדד.. סתם... TO ZION-LAURYN HILL

למעלה