מזמן לא הייתי פה...

Forestia

New member
מזמן לא הייתי פה...

אבל רציתי לשתף איתכם שתי רשומות בבלוג שלי שנוגעות בזוגיות המעורבת ובכריסטמס, על רקע ביקור המשפחה שלו אצלנו בימים אלה ממש

באמת מזמן!

נקרא נעים מאוד. 18 אנשים זה מכובד!

אנחנו (נו, הבחורים) קונים וצולים הודו מפורק, כלומר, מנוקה מהעצמות הפנימיות וכל תוספת בלתי רצויה. יש גם עופות הודו קטנים במיוחד, אנחנו כ-5 כל שנה, והשאריות נותרות לארוחת השאריות בסטיבנ'ז ואולי סנביצ'ים. בכל מקרה מתייבש פחות ונוטה לתפוס פחות מקום בעד אותו הטעם.

Forestia

New member
תודה

אנחנו פתחנו לפני שלוש שנים במסורת של ארוחות חג מולד רבות משתתפים. יש לנו שני זוגות חברים שבאים באופן קבוע ובנוסף כל שנה יש משתתפים אחרים, כך שתמיד יש תירוץ להודו שלם...

atlanta3

New member
מקסים כתבת,מאד מרגש.

האם הביקור עבר בהצלחה?באמת שזה שונה האין חג מולד בישראל לפחות במרכז -רק עכשיו אחרי שנים מחוץ לישראל אני יכולה לתאר לעצמי כמה מוזר היה לבן זוגי בשנה שבה גרנו בישראל.

Forestia

New member
הביקור עדיין בעיצומו

אחרי 7 שנים בארץ התרגלנו לחג מולד שמורגש בבית (בערך) ולא בחוץ. בן זוגי כל כך התרגל לכך שהוא זה שמסביר לבני משפחתו ההמומים שכאן לא חוגגים...

חלף שבוע מאז הגעת המשפחה ושורדים... הם בקצב שלהם (איטי עד איטי מאוד עד זוחל), מה שמטריף את פול, אני בורחת מדי פעם לעיסוקים מחוץ לבית ובהתחשב בכך שאנחנו 9 נפשות בבית שרגיל ל-4, המצב לא רע

forglemmigej

New member
הסיפור עם ההודו מעורר השראה

כל הכבוד על כל ההתחלות והתהיות והשינויים ,זה רק מראה ששום דבר בחיים הוא לא מובן מאליו.

למעלה