מזמן לא הייתי כאן. שלום לכולם.

אבזץ

New member
מזמן לא הייתי כאן. שלום לכולם.

עקב הוראת פיקוד העורף (לא לצאת מהבית), עקב תקופת הטילים ועקב התקפת המבחנים אני רעב גוסס מת. למישהו יש טלפונים של מסעדות טובות המשלחות אוכל עד הבית? בא לי סיני. יש? *פיצה זה לא אוכל. **העניין דחוף בתכלית, בגדר פיקוח נפש. תודה מראש ובתיאבון.

magenta73

New member
דחוף דחוף...

אבל מה? במקום לכתוב בפורום היית עושה חיפוש בגוגל וכבר מזמן בטנך היתה מקבלת מענה...

billc

New member
ברוב העולם סיני זה לא סיני

וטוב שכך.. המסעדות הסיניות בעולם התאימו את עצמם למערב.. למשל הוט אנד סאוור סופ לא קיים בסין (וכנ"ל לגבי הרבה מאכלים)

זכוכיות

New member
תנסי את "פק-היי" בבת ים...

מסעדה קטנה וחמודה, עם סיני קטן אחד שעושה הכל, מבשל, מגיש, אני משערת שגם מדיח כלים כי אין שם אף אחד אחר! אבל טעים...

Old Girl

New member
כפרות יש אוכל "סיני" טעים בארץ

אבל הוא פשוט לא סיני! בסין זה אחרת לגמרי כנ"ל לגבי אוכל תאילנדי - מה שיש בארץ פשוט לא דומה בשום צורה. לעומת זאת, אחותי הייתה ביפן (אני לא) והיא אומרת שהאוכל היפני בארץ הוא חיקוי חיוור אבל לא תלוש. לכי תביני.

Old Girl

New member
אני חולה על תמנונים חיים

הניק שלי נחת עלי ישר אחרי שראיתי את "Old Boy" - זוכרת איך הוא בלע תמנון חי? ואת גיברת מוזמנת לאכול ב"סינית הכשרה של מחלוף"

יש בערוץ AXN תכנית אוכל מצוינת

נקקראת אפקט הפחד. ופעם אכלתי דיונון , לא משהו יש לזה טעם של עוף:) עדיף איזה סטייק טוב רך כזה.

הזכרת לי דיונון שצילמתי

ממרחק לטיפה, ובטח שהביאו לי דונון אמיתי , ממתי לעוף יש כל מיני זרועות משתלשלות לו? ובסין באמת האוכל שונה ברחוב אתה רואה כל ילד הולך לו עם שיפוד של עקרב מסוכר זה כנראה במקום התרנגול האדום הישראלי שלנו

magenta73

New member
זה נראה לי תמנון. לא דיונון.

דיונון זה קלמארי. כשזה לא נא זה טעים, בטירוף. במיוחד כשהוא מטוגן עם ציפוי קריספי... לימון... איזה רוטב טוב.... ובמיוחד כשהוא בא עם שרימפס. יאמי.

למעלה