מזמן לא הייתי כאן... שאלה:

eti911

New member
מזמן לא הייתי כאן... שאלה:

שלום. אני נמצאת כרגע בשליחות בחו"ל (אני מורה) ואני מעוניינת לפתוח חוג ריקודי- עם. (רקדתי הרבה שנים, ואני חושבת שזה יוסיף על לימוד "ההווי הישראלי", וגם יפתח את הקשר של מורה- תלמיד) השאלה שלי: איפה אני יכולה למצוא שירים לריקודי עם למתחילים, כמו: הרועה הקטנה, צדיק כתמר, ושוב נצאה אל הדרך... וגם קצת ליותר מתקדמים, להמשך: הכותל המזרח, אהבה פשוטה, וכו'.. (אני לא מתכוונת לדיסקים של ריקודי עם, כי בהם יש גם ריקודים שאני לא זוכרת / לא מכירה, יש לי רשימה של שירים שאותה אני רוצה ללמד.. בתודה מראש, אתי

eti911

New member
מה, אף אחד לא יכול לענות לי?../images/Emo10.gif

כתבתי שאלה מקודם. אשמח לתשובה, זה ממש חשוב לי.. (תזכורת- מחפשת שירים לריקודי עם למתחילים כמו הרועה הקטנה, צדיק כתמר, וגם לבנויים כמו הטיילת, אהבה פשוטה.. אני בשליחות בחו"ל ורוצה לפתוח חוג לרקודי עם, כך שאין לי אפשרות לקנות דיסקים..

יש לך אפשרות לקנות

דיסקים כמקובל והמקום הוא כאן. לחילופין תוכלי לקנות את המוסיקה בצורה חוקית לפי שיר-שיר לבחירתך, בעמוד זה, אלא שהרשימה אינה מלאה עדין. ככל אנו לא מעודדים כאן בפורום קניות פיראטיות של קבצי וידיאו או מוסיקה. עמך הסליחה

mamush5555

New member
את יכולה למצוא את זה

אצל מישאל ברזילי בחוגו אלה הפיבוריטים שלו

הכל דבש5

New member
אתי, ברוך שובך לפורום !

ירון מישר אמנם כתב לך, שהרשימה כאן עדיין אינה מלאה, אבל בדקתי והריקודים שציינת שאת מחפשת אכן מופיעים בה (וכמובן גם אחרים).
בחוג החדש !

mamush5555

New member
אתילה שלום

לירון יש אתר שבו תמורת תשלום קבלי את מבוקשך,כמו כל עסק את יכולה לבקש חשבונית ולהזדכות בהוצאות. שנה טובה לך ובהצלחה בחוג החדש. נ ב אני עוד לא מפורסם אבל תשלחי הזמנה עם כרטיס ואני יעזור לך להרקיד.

למעלה