מזמן לא היה לנו...

Apikachu L

New member
מזמן לא היה לנו...

סיפור ביסקסואלי בהמשכים!

הכללים פשוטים וברורים:
כל אחד, משתתף או משתתפת בפורום שרוצה, מוסיף/ה בין משפט לפסקה לסיפור הנרקם ביננו, עד לסוף שיגיע או לא יגיע (כבר היו סיפורים שגוועו באמצע). הביזארי, המוזר וההזוי מבורכים!
לקריאת סיפורים ביסקסואלים בהמשכים קודמים (אין קשר עלילתי בניהם):
http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/default.aspx?forumid=1452&cId=7240&sId=4865

Apikachu L

New member
אתחיל, ונראה מה הלאה.

כבר הרבה זמן אני קצת מתוסכלת ככה. לא בטוחה לגמריי מה מה אני רוצה. מסתכלת לפה, מסתכלת לשם, אבל חוץ מלהחליט מה לאכול לארוחת הבוקר (מה שלא מכוסה בעובש במקרר) אני קצת מתקשה לעשות החלטות לאחרונה. ככה אני חיה כבר זמן מה. וגם היום כנראה יהיה יום כזה.
הנה, אני פוקחת עיניים, מתעוררת ומצחצחת שיניים. אבל כבר כאשר נגררתי למטבח גיליתי שבמקרר ישנם שני פריטים שלא כוסו עדיין בעובש: מלפפון גדול ובשרני וכמה משולשי פיצה מהמסיבה הטבעונית לפני יומיים שהרמתי ולקחתי הבייתה. יופי, לי, כבר התלבטויות לא נחוצות על הבוקר.

תמשיכו

אוהדאדם

New member
התחלתי ועוד לא סיימתי

אחרי שכבשתי את תאוותי במלפפון ובמשולשי הפיצה, והוכחתי שוב שכמו סקס, גם פיצה עדיין טובה אפילו כשהיא גרועה, לבשתי נעלי צבא מרוססות בוורוד, חצאית סקוטית סגולה שחשפה רגליים שעירות, וחולצת רשת צמודה ויצאתי לרחוב.

היום, אמרתי לעצמי, היום אצליח לעשות משהו חד משמעי וברור; היום אצליח להציב עמדה, לשבור את הגבול, לתקוע דגל בפסגה.

היום אגיד לאלברט שאני רוצה לקבל קידום לשף ראשי.

כך צעדתי במרץ לעבר מקום עבודתי. את הטוסטוס והאוטו השארתי בבית, כי מזג האוויר היה כל כך יפה, שחשבתי שלצעוד יעשה לי טוב. היה זה בפינת הרחובות משה וגולדה, שראיתי אותו, ואף כי לא הכרתי אותו, ידעתי שאני חייבת לומר לו "שלום".

למעלה