מזמן לא ההייתי פה..

fairy8

New member
מזמן לא ההייתי פה..

אבל מדי פעם נכנסת לראות מה חדש.. הספקתי לעשות מלא פאזלים אבל הרכישותהאחרונות שלי היה דווקא דרל האינטרנט אחד מהם היה החיים בגרסה הקטנה והוא מהמם, היה ממש כיף להרכיב אותו, השני של פוטומוזיאק שגם קניתי דרך האינטרנט. ועכשיו אני מרכיבה פאזל שקיבלתי מהולד.. ומחכים לי עוד שני פוטומוזיאק. וראיתי את הקישור לאתר של הפאזלים מיפן ואני כבר מתחננת בקרוב להזמין, מישהו הזמין משם כבר? שתהיה לבנתיים שנה טובה

מממאיה35

New member
איזה פוטומוזאיק הרכבת?

ואיזה ממתינים לך להרכבה? אשמח לתמונות או יותר פירוט

jocie1

New member
ראיתי אותו ב 15 פאונדס באנגליה

כמעט קניתי...לא היה לי מקום בתיק...בנתיים מחכים לי עוד חמישה פאזלים בתור להרכבה.

fairy8

New member
פאונד לא שווה בערך 9 ש"ח?

אז באנגליה זה יותר יקר לי עלה 16$ . בכל מקרה תוכלי לרכוש אותו אוטנטו בישראל, אבל לפעם הבאה תדעי שאפשר להביא פאזל בלי הקופסא (הפאזלים האלו אמורים להגיע עם התמונה על דף) ואם אין אז אפשר פשוט לגזור את התמונה וכך חוסכים מקום.. איזה פאזלים מחכים לך? אני התחלתי אתמול פאזל של 1000 חלקים (הוא פיצפון לעומת הפאזל הקודם שהרכבתי) ואני כמעט מסיימת אותו..

jocie1

New member
חזרתי לפאזל 1000 חלקים "נערה עם הפרחים"

של לואיס טופולי. shely גם הרכיבה את התמונה. הגעתי לשלבי סיום (נותרו כ15 חלקים שלא התאימו לאף מקום) ופירקתי אותו. הערב סיימתי את המיון מחדש ואת הרכבת המסגרת. לצערי חסר חלק מהמסגרת. כנראה נפל בעת הפירוק. הבנתי שלא הרכבתי את המסגרת בצורה נכונה בפעם הראשונה לכן נותרו החלקים בודדים. הפעם מתחילה עם מיון והרכבת הרקע (חום אדום כתום) החלקים הצבעוניים משאירה לשלב הבא. הם היו קלים יחסית להרכבה בפעם הקודמת. ממתינים בתור "מפצחי הגרעינים" (עדיין באריזת הקופסא המקורית) תודה לחברי הפורום לתרגום. תמונות נוף למיניהם עם טירות, אגמים, בע"ח ואחרים על איזה פאזל את לקראת הסוף?

fairy8

New member
סיימתי אותו כבר הפאזל

פאזל שקיבלתי מתנה מהולנד של קטג' אנגלי בטוח חלקכם מכיר, הוא של החברה עם הלוגו של הפיל לא זוכרת איך קוראים לה... הפאזל היה די מאתגר מכיוון שהיו חלקים שהיו נראים מתאימים אחד לשני ובמהלך ההרכבה הסתבר שהם לא והיה קצת בלאגן. אבל בכל זאת סיימתי אותו. עכשיו התחלתי להרכיב את הפוטומוזיאק של מיקי מאאוס עד כה הרכבתי את המסגרת וכמה חלקים..

fairy8

New member
ממש נהנתי להרכיב את הפאזל הזה.

לפחות את הבאים בסידרה יהיה אפשר לקנות בארץ כי לעשות קנייה דרך האינטרנט זה קצת יקר בגלל המכס שצריך לשלם. אבל יש לציין שהשירות היה מהיר וזו שעשתה לי את ההזמנה הייתה ממש נחמדה.

מממאיה35

New member
נהנית? ../images/Emo5.gif

היה סיוט.. התוצאה מהממת אבל העבודה בדרך היתה לי קשה ומיגעת. לא היה לי פוסטר (אולי לך היה?)

fairy8

New member
אכן היה..

אבל לא נעזרתי בו כמעט, היה קטע שהיה קצת קשה אבל בכל זאת אהבתי. כל הענין זה לחלק נכון - חילקתי בהתחלה לפי צורות ואז לפי צבעים . נראה לי שהרכבתי אותו בשבועיים - שלושה.

fairy8

New member
ויש עוד פו הדוב שעומד בשלכת שעשיתי לפני

שנה אבל לא מצאתי תמונה.. גם פוטומוזיאק

למעלה