מזמן לא דיברנו על פרסומות

.inbal

New member
מלחמה בפרסומות שוביניסטיות

לאורין ולכל מי שמעוניין. חברה שלי ואני החלטנו לכתוב פעם בחודש מכתב מחאה לדוגמא על פרסומת ולהעביר אותו בדואל לכל רשימת התפוצה שלנו. הבקשה שלנו מכל מי שמקבל אותו היא: א. להדפיס את המכתב או דומה לו ולשלוח לכתובת המצורפת. ב. להעביר את המסר הלאה לכל מי ששייך לרשימת התפוצה שלו. זו הדרך הטובה ביותר, לדעתנו, בהעדר תקציב, ליצור אפקט של הרבה מכתבי מחאה. מי שיש לו הצעות או רוצה להצטרף לרשימת התפוצה שלי מוזמן לשלוח לי את המייל שלו או להגיב כאן. ענבל, [email protected]

טל קר

New member
ודאי שיש לי הצעה. אחת לחודש

או לתקופה פרסמי את מכתב המחאה לדוגמא כאן, ואני וחנה נדאג להפיץ אותו בפורומים נוספים (אחרי שנבקש רשות מהמנהלים), וננסה לדאוג לכך שהוא יהיה הודעה נבחרת. זה בתקווה יביא לזה קצת חשיפה. כמובן שאשמח להצטרף גם לרשימת התפוצה שלך במקביל.

אני גם בעד שזה יהיה בפורום ולא (רק)

במייל כי לא ממש בא לי לפרסם את המייל שלי בפורום וגם כי ככה גם ככה האימייל שלי מזדעק שאני עוברת את ה-quota.

ענבל, אני מאד אשמח לעזור במאבקכן

ענבל ויתר משתתפות הפורום שלום. אמנם אני גבר (מה לעשות...), אבל אני מאד מזדהה עם מאבקכן. מאד צורמות לי כל אותן פרסומות שפוגעות ומזלזלות בנשים. אני אשמח לתרום במאבק ולפרסם במדור ביקורת פרסומות שנפתח לאחרונה בפורטל בסט שופינג, גם ביקורות פמיניסטיות שתשלחו לי. אנא צרפי אותי לרשימת התפוצה: [email protected] לבסט שופינג נכנסים אלפי אנשים מידי יום, ואני משוכנע שנוכל לתרום רבות למאבקכן. בברכה, אמיר.

.inbal

New member
מחאה על הפרסומת לג´ינס

ועד שנתחיל עם המכתבים... רשת חנויות פוקס הנהלה ושיווק א.ת. לוד צפון טל´ 08-9250999 אני לא בטוחה שזו כתובת מספיק מלאה למכתב, אחפש מפורשת יותר ואם אמצא אביא לידיעתכם. ערוץ 2, נציב תלונות הציבור רח´ כנפי נשרים 5 גבעת שאול ת.ד. 34122 ירושלים 95464 טלפון 02-6556222 e-mail: [email protected]

אני נרימה את הכפפה הזו - לא היה לי

ברור אם ניתן למקם את הפרסומת הזו על הרצף שבין פדופיליה / עידוד אינוס / אובייקטיביזציה של אישה או פגיעה חמורה בטעם הטוב או כל התשובות נכונות...

גיליתת

New member
כמעט כל התשובות נכונות

חוץ מפדופיליה, כי בר זוהר היא לא קטינה כבר..

גיליתת

New member
לא הזכיר לי ילדות..

פשוט כמו שכתבת, איביוקט של גוף האישה. הפיכתה לחפץ שנועד לשימושו החד פעמי של הגבר.

sista

New member
"צינזרו" את הפרסומת - באמת תודה

עכשיו מראים אותה בלי הסיום שבו הבובה זרוקה על הרצפה בתחתונים, תודה רבה להם באמת. לא זכורה לי פרסומת שעצבנה אותי כל כך ולהפתעתי גם עוד אנשים רבים בסביבתי הגיבו בעצבים. בואו נוריד כבר את הפרסומת המבזה הזאת. אני כבר התקשרתי לרשות השניה לטלויזיה ורדיו ובסוף החג אני אתקשר גם לפוקס, שעד עכשיו הייתי קונה נאמנה שלהם. זה המעט שאנחנו יכולים לעשות וזה יכול להספיק.

aaa123

Member
פרסומת שוביניסטית נוספת בתפוז

המלים הן:"תחשוב רגע... על מישהוא שאתה אוהב.. מה דעתך לעשות לו את היום? אני רואה אותה למעלה. לא יודע אם זה המקום המתאים להעלות את הנושא אבל לא רציתי לכתוב הודעה חדשה כי הודעות חדשות עלולות להעלם במהירות.

שזו הצורה התקנית בעברית לפנות לקהל

מעורב. עברית שפה שוביניסטית? ייתכן, אבל הבעיה מתחילה מכך שאין בעברית מין נייטרלי. או שפונים בלשון זכר או נקבה.

טל קר

New member
שרשור הודעתו של FOUR SEASONS

זה ממש נחמד/ four seasons הפירסומת של עלית לעוגת הבית "שנה שווה" אני לא יכול למצוא ברכה טובה יותר לשנה חדשה.

למעלה