מזמינה אתכם

shellyland

New member
שיעור בספרות (רציני):

שימו לב לאפקט שיוצרת שבירת המשקל בשיר הראשון: איך זה שובר לנו את האוטומאציה של הקריאה? למה זה גורם(מלבד האפקט הקומי)? באילו עוד שירים אנחנו פוגשים את התחבולה הזאת?

nutmeg

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif

איזה כיף שבאת!

מוגג

New member
זה עוד לא ראיתי../images/Emo2.gif

חמשיר בשלוש מילים.. וגם לי כיף לבוא ולקבל כאלה תגובות. לחמשר זה פשוט ודי קל רק צריך לשמור משקל נדמה לי יובל כבר אמר זאת, אבל כדי להדגיש זאת אני אומר את זה עוד פעם. =-=-=-=

איתמר ש

New member
../images/Emo6.gif:- D:- D

אני קורא את זה כבר פעם חמישית הערב, ועדיין נקרע מצחוק... אין עליך, מוגג. ~וכל הגבעות תתמוגגנה~

איתמר ש

New member
../images/Emo5.gif מרד האייקונים פרץ!

הכינו את המסכות
.

אוֹחַ

New member
על ההשחלה...

מי שהציל את דניאל משחלות יגן עלינו מאימת ההשחלות אנה נכנסת ידעת הקלקת ואי נעלמת? ממש סיוט על משכבי בלילות!

אני רואה שעניין המשקל לא לגמרי ברור

אז הנה משהו שיכול לעזור לכם: תבנית א': טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה תבנית ב': טטטה טטטה טטטטה טטטה טטטה טטטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטטה תבנית ג' (מאוד קשה!): טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה תיאורטית יכולה להיות גם תבנית ד', שהיא אפילו עוד יותר קשה, אבל אני מעולם עוד לא ראיתי חמשיר שכתוב בה: טטטה טטטה טטטה טטטה טטטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטה טטטטה להזכירכם: חמשיר הוא לא רק צורה, הוא גם תוכן! אחרי שנצליח להתגבר על החמשיר, ננסה לעבור לסונטות (מוסקט, מה עם המחזור האקרוסטיכוני שלך? גמור? סליחה... מכולה?)

shellyland

New member
אם זה כל כך קל

אז למה לא עשית את זה בחמשיר שלעיל? אנא תקן והגש שוב.

אוֹחַ

New member
בית הועד לחכמי התרבות העברית ../images/Emo70.gif

מקושטא הגיע אחד - בלי שמות! שפת עבר בפיו - כשמן בעצמות לא לו לרגל ולצפות גם לא לשפוט שפוט כי איש-רופא הוא - להבהמות.

איתמר ש

New member
על החימשור

החמשיר הוא צורה מוזרה של כתיבת שיר ללא מטרה אם ממילא אין כלל מה לכתוב, אז חבל לחמשר דווקא - איזו צרה! המשקל מסרב לִ'תכוףף, החרוז מהצד מאגף, תשמעו, זה ממש מתסכל, המחומש. מה הקטע פה? איפה הכיף? לאחר הצגת התמונה אסכם ואסיק מסקנה: החמשיר שנכתב על ידי רק עכשיו הוא גם זה שיחתום ת'עונה. עם קהל המעריצים הסליחה

מוגג

New member
נאה דרשת 2

אך חתימה של עונה תיחשב פעולה מגונה יש לך טענות היא רוצה לענות ונותרה כקדושה מעונה -=-=-=-מה ההבדל בין גבעת חלפון לרמת אביב? -=-=-=-שגבעת חלפון אינה עונה.

למעלה