ושבתי אני להבהיר :
לא הבינו אותי כיאה לי מזלי - לעזרה באה שלי שהכפישה את שמי וענתה במקומי לא נותר להוסיף - כך נדמה לי. אז מוסקט גם רצתה שיר על דיאטה שתדע איך לרזות כך לפתע אבל אין פה ניסים אם לא-דיאטה עושים משמינים בלי הפסק - זה הקטע. איך לומר - לאכול קצת פחות ולהרבות כדאי רק בירקות שוקולד זה טעים אבל הוא לא מתאים אם רוצים באמת רק לרזות. והיתה נערה ושמה שירה לה קראנו, כולנו פה, בירה היא פואמה רצתה אומנות היא עשתה ולספור - לא ידעה, כך העירה. המשקל הוא ענין מחזורי של מרחק בין תפל ל'עיקרי פעמות הן קבועות חזקות - חלשות כך במוזיקה גם בַּשירי הברה חזקה היא מוטעמת מילת יחס/קישור לא נטעמת ואז זוג הברות אשר הן חלשות זה משקל משולש - על באמת. כך נר-אה המש-קל של חמ-שיר(טם טם טם) אם רו-צים גם אפ-שר להש-איר(טם טם טם) ה-ב-רה לא מוט-ע-מת ב-סוף היא נש-ע-נת כ-דאי אז תחי-לה להח-סיר(טם טם טם). בחמשיר יש רק ארבע שורות 'חת שתים ארבע - שורות חסרות רק שלוש מלאה ועל כן נחלקה ויוצא שחמש נספרות. השורות כולן באותו משך ויש ארבע שורות - לא להיפך רק שורה מס' שלוש חצויה - זה השוס ומס' ארבע => חמש זה הדרך. היה זה כל מה שידעתי על כל חמשירים שכתבתי בתקוה שעכשיו לא כתבתי לשוא ועתה שוב סתום לא נשארתי.