מזל......

BlacKinght

New member
מזל......

מהו מזל? פאולו קואלו מסביר את ההזל כעזרה. כשאדם מגשים את ייעודו והולך בדרך הנכונה לו, המזל יבוא. רעיון מעניין שלמדתי להפנים... כלומר, אם מישהו מגשים את חלומותיו ועושה את הדברים שהוא אוהב המזל מגיע. מזה נובע, שהמזל אינו מקריות למעשה, מעניין לחשוב שהמזל אינו מקרי... :)))

BlacKinght

New member
אני מצטער, אבל...

להגיד על בנאדם, לא משנה מי הוא אידיוט זה טיפשות גמורה. איך אתה מעז? אני לא יודע מי אתה ומה אתה חושב מעצמך אבל אני בטוח שפאולו קואלו יותר מוכשר ממך.. ונחזור לדבר שדיברתי עליו, הוא צודק!!!! זה קרה לי הרבה פעמים...

jazzcat

New member
פורטונה

הפורטונה (מזל) מופיעה בפילוסופיה לאורך כל ההיסטוריה, בפילו´ המוקדמת ע"י האלים ואח"כ כמשתנה ריאליסטי, למשל ניקולו מקיאוולי כתב על הפורטונה רבות. פאולו קואלו לא יכול אידיוט אפילו אם אינך מסכים עם כתביו. אני אינני מאוהדיו הצמודים אך יש לאמר עליו כי קל לו מאוד למכור סיסמאות להמונים.

BlacKinght

New member
בפעם האחרונה שעיינתי בכותרת הפורום

ראיתי שרשום פילוסופיה לכל...מיצי ונכון אני רק מתחיל בזה, אבל בכלליות אני חושב שהוא צודק, ומה שעשית בהודעה שלך לא מראה על אינטלקט גבוה במיוחד, אני רשמתי את ההודעה כדי שאחרים יגידו מה דעתם ולא יפנו אותי לכתבים אחרים, אולי מיצי תגידי מה את חושבת בנושא...

IamRa

New member
וואלה? אתה קורא לי אידיוט.

אל תיקח את זה קשה, לא קראתי לך אידיוט. פאולו קואלו נותן סיסמאות בלי כיסוי, לא פילוסופיה מבוססת, ועם כאלה אין לי עסק. והספרים שלו זה הבריטני ספירס של הספרות, כמו הארי פוטר. זבל ניו אייג´י.

למעלה