מזל

Pagra Baleben

New member
מזל../images/Emo185.gif

שהוקם הפורום! אני די רגועה בקשר למלחמה, ולהיות בחדר האטום והכל... אבל אני פשוט רוצה להיות בטוחה. כשהייתה מלחמת המפרץ הייתי עוד בבטן של אמא, והאוזניים והעיניים שלי לא היו גדולות מספיק מכדי להבין מה קורה... אני לא יודעת כלום על זה-איך לעזאזל שמים את המסכת אב"ך (ווי, איזה פשלה אם אני כותבת את זה לא נכון..
) מותר להדליק טלוויזיה, להיות במחשב? יש סכנת חיים? אם אתם יכולים קצת להדריך אותי ולעזור, אני נורא אשמח...תודה מראש!
ענבל נ.ב. בקשר לכל התגובות לאלה שטסים לחו"ל ו"בורחים" מהמלחמה ומהטרור-אל תקראו להם בוגדים, או שקרנים או מפגרים. זה לא יעזור וזה סתם עושה ייסורי מצפון. אם הם ירצו לברוח, שיברחו. אני בטוחה שכל הפחד שיש להם מצדיק את זה...גם אני לא יכולה כבר לישון בלילה, אפילו שאני באזור מאוד בטוח, שחוץ מממש קצת גנבים אין בו שום סכנה (יהוד לכל הסקרנים), ואם הייתי יכולה הייתי קונה שני כרטיסים ועפה מפה ללונדון, מקום הרבה יותר בטוח. אבל זאת הארץ שלי, וגם אין תקציב
ולאלה שטסים לחו"ל-אל תכתבו את זה פה, זה סתם יעורר דיונים שכבר היו אלף פעם, ועצבים של אנשים שנישארים במדינה למרות הכל. וואו, איזה נ.ב. ארוך!^___________^

Pagra Baleben

New member
עוד משו../images/Emo185.gif

לכל אלה שעוזבים את הארץ-כשהטרור יגמר (אני מאמינה שהטרור יגמר, ולא המדינה שלנו), אל תחזרו לפה.

The Charmd One

New member
...

האמת, הכי מפחיד אותי לשים את המסכה...במלחמת המפרץ הייתי בת שנתיים..אז הייתי בממ"ט...ועכשיו..בלעע גם עכשיו אני מספיק גדולה כדי לזכור מה ייקרה... ואני ממש ממש לא מתכוונת להלחיץ או להפחיד, אבל חדר אטום הוא לא עד כדי כך אממ איך נאמר...100& בטוח...

אלוני.

New member
לשים מסיכה

זו פעולה פשוטה ולא מלחיצה (למי שמאמין ביעילות) , הפעולה החשובה היא הורדת הפקק מהמסיכה.......

למעלה