מזל תאומים והתקופה

tomer1978

New member
מזל תאומים והתקופה

תאריך לידה 14 ליוני 1978 והתקופה נהיית קשה מיום ליום מה יהיה ???? דבר שני עם איזה מזל ,תאומים, יכולים לפתח מערכת יחסים?? כל בחורה פשוט בורחת ממזל זה...

כן, לא קל לך עכשיו

אורנוס ממש יושב על השמש שלך און אנד אוף ומשחק שם בסביבה, אלמנט שעלול להביא איתו לא מעט ניתוקים ושינויים באופן לא סדיר. חכה חכה - תיכף גם מרקורי יכנס לרטרו בזוית לשמש הזו, וגם התקשורת שלך תהיה טריקית ולא קלה, אבל אולי דווקא שם תלמד כמה דברים מעניינים על עצמך... בקיצ,שנה לא קלה, אבל כזו שמאפשרת לך להתמודד בכבוד עם שינויים וניתוקים בחייך. ולגבי הבנות - נדמה לי שדווקא קשתיות בתולות ודגיגות מסתדרות לא רע עם התאומיות הזו, ובכלל - מי אמר לך לספר שאתה תאום? תגיד שאתה לא מאמין בזה, ושאתה כן מאמין בספונטניות ובהיכרות עם בן אדם לפחות חודשיים לפני שהוא מספר איזה מזל הוא, כדי לא להכניס אותך ואת הקשר לסטיגמה. לדעתי נשים יאהבו את הגישה, ומי שלא - שיחפשו תאום אחר..
...

tomer1978

New member
כמה נחמד לשמוע...

כמובן שיש מצבים שאני טוען שאני לא מאמין למזל , אבל מיד אחרי ההיכרות עם כל אחת בלי יוצא מן הכלל עיניין מזל תאומים עולה וצף ומיד שוטחים בפני עד כמה המזל הזה דפוק ועד כמה הוא מפוצל ובלה בלה בלה. זה העיניין שהסטיגמה משתלטת ואין פה צ'אנס בכלל לחכות ל חודשיים חסד . מה יהיה ? מהם ניתוקים ומהם שינויים ? אני סטודנט שחי לבד בת מזל קשת ליותתה אותי בשבועיים האחרונים ועברה דירה גם כן היה מאוד קשה להתמודד איתה - אני מרגיש את הפיצול לוחץ עליי בכל פן באישיות של חיי. מה להגיד ? מה עושים ? הצילו אני בן 30 ורווק!!!

or311

New member
חבל שישנה בורות ...

לכל חברותך -תספר שאתה לא רק תאומים. לכולם יש שילוב של כמה מזלות. וכל מזל/טפוס יש לו את ה+ או ה - ואלו שמתנערות מידית- הינן רדודות להחריד...

davidh

New member
אני דווקא חולה על תאומיות

אני באמת לא מבין מה הן רוצות ממך (אני מזל מאזניים). יכול להיות שאתם בתקופה לא טובה עכשיו אז זה משפיע על הקשרים אבל לא משהו קבוע.

rinboker9

New member
יאיר, זה אמור גם לבני מזל בתולה ?

כי מאוד קשה עכשיו וכלום לא הולך. האם יש איזשהו הבדל בין הנולדים בשליש הראשון , השני או האחרון ? תודה רבה

tomer1978

New member
אני יכול לצרף תמונה ..;

אני נולדתי בבית חולים סורוקה בבאר שבע שעת לידה אולי 2:00 בלילה אבל ממש לא בטוח 14-6-78 מה עוד יש בתאריך הזה מבחינת מזלות ORI הענייין הוא שניסיון רב יש לי אבל בשנים האחרונות הבנתי שזה שיקול משמעותי שבחורה מחשיבה אם להשאר לצידי או ללכת כל טעות או ויכוח מצידי מזלי יואשם מיד! למרות שאני מנסה להאיר באור את הצדדים הטובים של המזל כמו תיקשורתיות ועיניין - מה עוד ..?

rinboker9

New member
אין לי שעת לידה מדוייקת, זה היה לילה

כך היא אומרת האמא שלי. עשרים וארבע באוגוסט

limi16

New member
שטויות

אני בחורה ואני מזל תאומים 16/6 ואומנם יש במזל הזה הכל מהכל .. אבל תאומים הם אנשים מאוד מאוד מענינים ולא משעמם איתם אף לרגע .. ויש להם המון מצבי רוח משתנים ............ אבל למי לא ! הכל תלוי בך ואם תהיה מישהי שבאמת תידלק עלייך תאמין לי שלא המזל זה מה שיבריח אותה ... אלא דברים אחרים

למעלה