מזל שמש ומזל ירח?

מזל שמש ומזל ירח?

שלום רב. ידוע לי שהמזל העיקרי שלי הוא גדי ואילו המזל המשני בחשיבותו הוא סרטן.
אני לא זוכרת את המונחים האסטרולוגיים, כשהייתי בת 18 הוכנה לי מפה להיום אני בת 35 כך שהזיכרון מעומעם בעניין זה.
האם אלה נקראים מזל שמש ומזל ירח?

מעבר לזה, אני יודעת שבגלל שהם מזלות הממוקמים הפוך, הם מייצגים הפכים ולכן משפיעים כוחות מנוגדים (רציונליות ורגישות) ביתר שאת על אופיי ונתיב חיי (יוצר תסביכים לא פשוטים לעיתים :)) , האם יש עוד השפעות שתוכלו לספר לי עליהן?

תודה למשיבים :)

מיקום שבו קונפליקט בין השמש לירח

מראה בדרך כלל על שני הורים מאוד שונים זה מזה, וגם התכנים שהם מעבירים לילד שונים מאוד. יתכן והילד צריך לבחור בין ההורים בתוך תוכו לא במודע, כי הם נמצאים כביכול בשני 'מחנות'. לא הייתי קורא לזה מתוסבך, אלא מורכב
.

מאוד מעניין יאיר,

מאוד דומה למה שאמרה לי קורא בכף יד לפני שנה..
גם היא אמרה ששני ההורים מאוד שונים ומושכים לכיוונים שונים, זה יוצר דיסהרמוניה ולכן קושי להחליט על הכיוון המקצועי בחיים.
היום תודה לאל אני כבר יודעת אבל זה לקח הרבה זמן, וההורים באמת משכו לכיוונים שונים. אצלי באמת לא היתה בעיה להחליט מי יותר שפוי ומי פחות.
וכן, זה מתוסבך (-:

Y. Welis

New member
מזל השמש הוא הראשי, ואחריו העולה (בית 1)

למזל של הירח יש משמעות בגיל צעיר - שנות הילדות, נאמר עד 15. אחרי זה מזל השמש הוא העיקרי.

מעניין, ווליס, הרבה תודה (-:

מה שכן, לא ברור לי, הרי הבגרות של האדם כ"כ מושפעת מהילדות. נכון שרוב האנשים שמאוד רוצים בכך יכולים להתגבר על קשיים ומאמצים גישות מודעות אם הם רוצים לשפר יחסיהם עם הסביבה ועם עצמם ובכל זאת עדיין נותרת לאורך כל החיים השפעת הילדות.

מסכים לגמרי

אכן הילדות וחוויותיה מלוות אותנו לאורך כל החיים, ורק התרגום שלהם שונה - כפי שכבר ציינתי, הכל עניין של מודעות ומה לעשות עם ההשפעה הזו.

מה שאתה מתאר זו השקפה של האסטרולוגיה של פעם

מזל הירח תמיד חשוב ואפילו מאוד לאורך כל החיים. הירח הוא הנפש, הדיאלוג שלנו עם העולם, והוא לא משמעותי רק עד גיל 15 אלא רק השלב שבו האישיות מושפעת רק מהירח ב ל ב ד, זו הכוונה לדעתי. בהמשך גם הירח וגם השמש חשובים לא פחות זה מזה. מודעות רבה יותר של האדם מאפשרת גם לחוות את הירח והשפעותיו בצורה אקטיבית יותר ולהסביר לו איזה לגיטימציה קיבל מהאם ומה לעשות איתה, ואיך לפרוץ את גבולות הלגיטימציה הזו. לדעתי בכלל כדאי לבדוק לעומק דברים שקיבלנו מהאסטרולוגיה של פעם אם הם באמת רלוונטיים, ולא לקחת אותם כמובן מאליו.

דעתי..

למעלה