מזל של נאצים.....

על האש

New member
קודם כל נעצור

את ההתבטאויות האלה כאן לפני שיגיעו לרמה מלוכלכת יותר. ודבר שני,זוהר,אתה לא צריך ללכת לזרוק איזו אבן על אוטובוס של ביתר?
.

לא עופר.....

ואני נגד זה גם.... אבל כמה מזל באמת אתם חושבים שיהיה לכם העונה??..... אגב, מברוק על הניצחון הראשון שלכם העונה......

על האש

New member
הבנתי את ההדגשה אחי

אבל אני חושב שאפשר לספור את הניצחון עליכם,למרות ההדגשה שלך
. בקשר לזה שאנחנו לא נראים טוב אני מודע טוב מאוד. אבל אם הצלחנו לחזור פעמיים מפיגור אולי זה מראה סוף סוף,על כך שהקבוצה מקבלת אופי. ולהבדיל ממך אחי,אני לא מתעניין בכישלונכם,אם כל הרצון בו. אני מסתכל אך ורק על הקבוצה שלי. ואני לא מציע ששתלהבו אחרי כל ניצחון,כי לאחר מכם אתם שוב מראים את פניכם האמיתיות. גם בינינו יש אוהדים כאלה,בגלל זה כבר עזבתי את שער 5. ומצאתי לי את המיקום הפינתי שלי,אכפת לי רק מהקבוצה ולא לעשות בלאגן גם שלא הולך. להלחיץ את המערכת זה לא הפיתרון. אומנם אנחנו משלמים כסף כדיי לראות כדורגל טוב והצלחות,אבל זה לא אומר שברגעי משבר,האכפתיות תהפוך לאלימות.

על האש

New member
לא להיות אוהדי הצלחות

להיות לצד הקבוצה גם בזמנים בקשים יותר. ולא להלחיץ את המערכת [של כל קבוצה) גם ככה הן כבר לחוצות. ואלימות לא תוסיף דבר בין עם מילולית,למעשית.

נו, בחייך, על מה אתה מדבר......

תראה לי קבוצה שיש לה אוהדים כמו של ביתר, וכן גם בכישלונות.... ביתר כבר לפחות 7 שנים לא רואה צמרת ותראה כמה אוהדים אנחנו מביאים לכל משחק, כל משחק ולא רק משחקי צמרת!!!...... אחי, אמרתי לך כבר לפני שנתיים, זה הכדורגל בארץ ואלו האוהדים, בכל קבוצה יש "קומץ" שרוצה רק הצלחות (מי לא רוצה רק הצלחות) ומתי שהקבוצה קצת לא טובה אז ה"קומץ" נהיה בעייתי יותר...... עכשיו, אני חושב שאוחנה עשה חושבים בשבוע האחרון ותראה שניצחנו גם את מכבי 2-0 וגם את הפועל חיפה 3-0, אני מאוד מקווה שהוא ימשיך ככה ושביתר ילחמו יותר ושננצח את פתח תקוה אחרי 17 שנה.......

אה...ועוד משהו.....

ברור שאני מסתכל קודם כל על ביתר ואיכפת לי אך ורק מה ביתר עושים, אבל בגלל שאני שונא את הפועל ומכבי, אני רוצה שהם יפסידו כל שבוע אפילו אם ביתר ניצחו 11-0......

על האש

New member
לא הטלתי ספק באוהדים של ביתר

אבל גם ברגעים של משבר ניסיון להסיט אוטובוס של שחקנים מהכביש נראית לי חציית גבולות אסורה. ונכון בכל קבוצה יש את הקומץ,חבל שיש את ה"נגררים" אחרי הקומץ,מה שהופך את הקומץ כבר להרבה מעבר לקומץ...

ברור....

שמה שאותם אוהדים עשו זה כבר מעבר לקו האדום... ממש בושה... אני גם נגד.....

ביזיון

New member
עופר , צודק 100%

ההתנפלות על לנדאו הייתה לא במקום , בכל זאת מי שצעק לו להתפטר והתנפל עליו היו 200 איש מתוך 6000. נגד ההנהלה צריך לפעול מילולית כמה שיותר , שינו לנו את הזהות לגמרי ונתנו לזה לקרות בלי שום מחאה. ועופר , תגיד ת'אמת , במשחקים של בית"ר אתה לא צועק "מוות לערבים" וכ'ו ?

על האש

New member
הייתי מודה ומתוודה

אבל זה נגמר בשבילי מאז ההתנתקות משער 5. והמעבר ל4,אני מנסה להרכז רק בקבוצה ולא במה שמסביב. ומשתדל לקחת העידוד החיובי של הקהל,למרות שגם שם לא חסרים מעצבנים למינהם.

התכוונת אליי.....

אז בוא אני אגיד לך שאני צועק מוות לערבים ומצידי גם מוות לאדומים ולצהובים מתל אביב.... אני פשוט שונא אתכם ואת מכבי....

ביזיון

New member
ואתה נגד האלימות

של אוהדי בית"ר ? מוזר מאוד שאת המסכים עם עופר בקשר לאלימות מילולית ואתה עושה את זה.

תאמין לי.....

שאם אתה תראה אותי ברחוב או משהו דומה ובגלל שאתה אוהד הפועל, מכבי או סכנין ואפילו אם ביתר היו מפסידים באותה שבת לקבוצה שלך 4-0 (למרות שזה לא יקרה ב 7 שנים הקרובות לפחות) לא הייתי בא ומרביץ לך או כל דבר דומה.... במגרש, אני לא אמרתי לא לקלל, אלימות מילולית זו לא אלימות פיסית..... וכן מצידי שכל הפועל מכבי וכל השאר ימותו, בלי קשר לאלימות......

ביזיון

New member
אתה ציני?

כי אני לא יודע אם הדברים שאמרת נאמרו ברצינות. אתה מוכן שיותר ממיליון אנשים (בשבילך , רובם יהודים) ימותו בגלל קבוצת הכדורגל שאותם הם אוהדים, זה מה שהבנתי ממה שרשמת.

למעלה