מזל שאתן פה...ותודה

lilnor16

New member
מזל שאתן פה...ותודה

הי רציתי לומר לכן שהפרגון והתמיכה שאתן נותנות פה אחת לשנייה מחמם את הלב ומאוד מעודד. אני היום קיבלתי תשובה שלילית בפעם השנייה, ואומנם עשו לי רק 2 החזרות עוברים, ומנסים לעודד אותי שבד"כ נקלטים בהחזרה רביעית, אבל זה עדיין צובט בלב, יש אכזבה ויש את הפחד שאגיע להחזרה רביעית-חמישית וגם לא אקלט. אני מטופלת אצל פרופ' בידר ואני מרוצה ממנו הוא נותן יחס אישי וכן מאמין שאצליח. אז להיכנס לפורום ולקרוא את מה שאתן כותבות מרומם את רוחי. תודה לכן.

היי יקירה

מבינה את הכאב והתיסכול. בסוף זה יקרה. אם פרופסור בידר חושב שאין בעיה להיכנס להיריון ומאמין בך אז תאמיני בעצמך. אני נקלטתי בתורמת השלישית., והחזרה רביעית. ויש כאן לא מעט בנות שגם להן לקח זמן להיקלט. מאחלת לך בהצלחה.

עוגי555

New member
מזדהה עם הכאב, ובעיקר עם הפחדים

מצטערת על השלילי, תחזיקי מעמד!!! יש לך הרבה כוחות.
אני יודעת בפירוש, שלא הייתי מחזיקה מעמד, ולא הייתי הולכת קדימה, ולא הייתי יוצאת מתפקיד הקורבן של החיים, לולא הפורום והבנות המופלאות כאן שלא הרפו גם כשהייתי ברסיסים.

לא פשוטה היא הדרך....
צר לי על השלילי...אני מבינה שנשארו לך עוד עוברים וזה מאוד מעודד
אנחנו מגיעות לתהליך עם כל כך הרבה תקוות וחששות וכל שלילי מרסק....
מאחלת לך שזה יקרה מהר
איילת

lilnor16

New member
תודה..

לצערי אין לי עוד עוברים, בשתי הפעמים האחרונות בכול הפרייה היו רק 2 עוברים. מקווה שהלחץ הכלכלי שבכול הסיפור הזה לא ישפיע עלי באופן כזה "שיעכב" את הקליטה של ההיריון...בכול אופן תודה על העידוד

למעלה