מזל רע...

raz248

New member
מזל רע...

לאחרונה היו לי יותר מידי צרופי מקרים בהם קרה לי משהו רע. יש לי מזל רע כמו לחתול שחור! מישהו יודע איך לראות אם באמת יש לי מזל רע או משהו כזה? איך נפטרים מזה??? ולמה לעזעזל דווקא אני?!

ההגמון

New member
לחתול שחור אין מזל רע.

לפי תפיסות מסויימות, ואמונות טפלות, הוא גורם למזל רע, אך לו עצמו אין מזל רע. בכל אופן, סביר להניח שזוהי פשוט תקופה כזאת, ואין לכך שום קשר לכישוף. הייתי ממליץ לקחת את הכל באיזי, ולחכות שהתקופה הזאת, כמו כל תקופה אחרת, תעבור.

Bastat

New member
לחתול שחור אין מזל רע והוא גם לא

מעביר מזל רע זוהי אמונה טיפשית המגיעה מתוך בורות ופחד של האנושות והכי קל לה להאניש תכונות שקריות על יצורים חיים וכך ל"הרגיע" את הפחדים שלה בקיצור שטויות במיץ חמוציות

tacat

New member
הפתעה!

הקטע של החתול - שחור - מביא - המזל - הרע זה סתם שטות שהנצרות המציאה...:S אבל בסין... זה ההפך!D: עם חתול שחור עובר מולך זה מביא מזל טוב! וזו לא אממ.. *מחשבה* של הזמנים המודרניים=/

PurpleFilth

New member
אני חושבת

שאתה קצת מבלבל בין הנצרות לתרבות המערבית. אשמח לראות את הקשר בין האמונה הטפלה הזאת לאמונה הנוצרית. בכל אופן, לי הסבירו שמקור האמונה הוא שימוש בפמיליארז.

RainBird

New member
העובדה ששרפו אלפי חתולים בלונדון כי חשבו שהן מכשפות מסוכנות- קשורה?

PurpleFilth

New member
האמת היא

שקיוויתי לקשר לוגי, לא נסיבתי. וכזה שיוכיח שאכן מדובר בנצרות, ולא בתרבות המערבית.

RainBird

New member
את לא רואה שזה בנורמה לשרוף חתולים נכון? ואנחנו די בתרבות המערבית כאן.

PurpleFilth

New member
גם בארצות נוצריות זה לא נורמה היום.

מה הנקודה שלך? אז יש לנו תיעוד על כך שהאשימו חתולים בכישוף, אבל מה הרקע הדתי לכך? זה מה שהייתי רוצה לדעת.

למעלה