מזל נאחס

beigale75

New member
מזל נאחס../images/Emo8.gif

קרן שלום כבר הרבה זמן אני עובר תהפוכות בחיי האישיים והתעסוקתיים הייתי שמח לדעת מה יקרה השנה מבחינה תעסוקתית ומשפחתית ולאיזה כיוון נושבת הרוח- בעיקר מבחינת תעסוקה. תאריך לידתי 21.7.75 תודה אבישי קמינר

שלום לך ,

אני רואה את השינויים ואת התהפוכות אך אתה חייב להבין שכל זה ייפסק ברגע שאתה תבין מה אתה רוצה לעשות כשתהייה גדול . את מוכן לתפקד ולעבוד רק אם אתה עובד בחופש מולחט ובשקט מבלי שיישבו לך על העורק הראשי ... אבל ... אתה משתעמם בקלות ולא אוהבת להיות תחת בוסים וחושבת כל הזמן שאתה נמצא בפספוס והדשא של השכן נראה הרבה יותר ירוק . יש שינויים בעבודה השנה , לא רואה מקום יציב ורציני כרגע . חשוב להבין בינך ובין עצמך באם להמשיך ולעבוד עבור אחרים או לעבוד עבור עצמך ולהיות עצמאי . כל עוד לא יהיה לך עצמאות בעיסוק יהיה לך מאוד קשה להתמיד במקום אחד . משפחתית ישנם קשיים רגשיים , ריחוק וחוסר סבלנות כלפי כל מי שנמצא בסביבה שלך . בברכה,קרן

beigale75

New member
תודה

אני מודה לך מאוד על תשובתך. אכן אלו ימים קשים, אך ניכר שאעבור אותם עד שאבסס לאט ובזהירות את העסק הפרטי שלי (אני מטפל בהומאופתיה) ועד אז איאלץ לבלוע לא מעט צפרדעים בקרוב. אני את ההחלטה על יציבות ושקט קיבלתי. תודה מקרב לב
אבישי

למעלה