מזל"ט

צו צאנג

New member
מזל"ט../images/Emo151.gif

אני גם מפורום הארי פוטר ונכנסתי לראות, אני חולה על הסידרה הזו היא פשוט נהדרת!!! ולפי דעתי הם היו צריכים להחזיר את שאנון היא הייתה השחקנית הכי טובה משלושתן ואם שמתם לב רוב הדברים קורים לה (היא קיבלה את הדבר הזה הכדור אוו משהו של גאווה, היא ראתה את מלאך המוות ועוד ועעוד ועוד ועוד ועוד....)
דליה

As I Am

New member
חחח... ../images/Emo103.gif

היא אכן ראתה את מלאך המוות... והיא עומדת לראות אותו שוב...! ו - - - היא לא השחקנית הכי טובה משלושתן...
*נעלבת* (גו פיבי גו פיבי!) אבל באמת שמבין השלוש את פרו אני הכי פחות אוהבת... בעונה השלישית היא הפכה לדמות הרבה יותר טובה אבל אז... וול...
. וסתם שאלה... איך הם יכולים להחזיק את שאנון?... ה**** הקטנה הזו התפטרה ברוב כבוד אחרי ריב עם אליסיה מילאנו (פיבי), ובאמת, כשהבחירה היא בין פיבי לפרו, התשובה פשוט ברורה מאליו!
לין מי גנב את הנצנץ???

Ophel McNeil

New member
ניני (בתרגום- לין), ממך לא הייתי

מצפה להפיץ שמועות. קודם כל, בעונה הראשונה פרו הייתה סיוט (היא ואנדי עלו לי על העצבים... משיהו היה צריך לרסס את שניהם), אבל ככל שהעונות התקדמו, ככה היא תפסה תאוצה, ונהייתה יותר שווה (והשיא כמובן- מסנוורת ע"י האור הלבן- "פייפר הקפיאה אותך... יפ!")
כך חבל ששאנן (כמה פעמים אני עוד אגיד- ללא ו´!) פרשה, אבל אני יותר ממוכנה לתת לפייג´ הזדמנות. בקשר לפרישה של שאנן, היא טענה שהיא פרשה בגלל שהיא הרגישה שהיא לא יכולה לפתח יותר את הדמות, כל שאר העולם טען שהיא הסתכסכה קשות עם אליסה מילאנו (פיבי), ובכלל, אם כל הצוות (למרות שהולי מרי קומבס, שמשחקת את פייפר, היא חברה טובה שלה). בכל אופן, אין, אבל אין, אבל אין מצב שהיא דרשה מהיוצרים החלטה והם בחרו באליסה, פשוט לא קיים. היא עשתה בעצמה את השיקולים שלה, ויש סיכוי רב שאם אני לא אוהב את העונה הרביעית, היא תרצח עליהם. זה הכל בערך, אופל מקניל (שלא הולכת מחר לביה"ס כי אחיה הקטן חולה, יש!).

As I Am

New member
להפיץ שמועות?... ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

*תוהה* טוב, עדיף שלא לנסות למצוא היגיון בדבריה של אופל... זה רק גורם לכאבי ראש... (או שזה היה כי ניסיתי לחשוב...?
) לין שגם לא הולכת מחר לבי"ס כי... היא חולה! (פיזית... גם).

Skiter

New member
רק שתדעו שערוץ 3 הבני זונות!!!!

שמו לנו את העונה הראשונה ואז את השלישית כי השנייה הייתה בYES זה ממש לא פאר!!! עכשיו אני מה זה מבולבל!!!! Skiter

As I Am

New member
אהמממ.... כן. ../images/Emo103.gif

(האמת שגם אני אבל מאחר ואני המנהלת צנזרתי את עצמי לכוכביות... אה וול). ורק שתדע שאני זכיתי לראות את כל העונה השנייה (כמעט...) כי לי יש יס!!
*בורחת* (אני בורחת מיותר מידי אנשים בזמן האחרון...
) לין נצנץ - קאם בק!!

Ophel McNeil

New member
וזה רע בגלל? :):)

אוקי, כשירות לציבור, הנה הדברים החשובים שקרו בעונה השניה (לא לין, אל תדאגי, אני לא אתחיל לפרט כל צעד וצעד שלהם, לצערי): פרו מקבלת כוח חדש- הקרנה אסטרלית (שזה היכולת להביא את הכפיל שלך מהמישור האסטרלי, בעוד שהגוף שלך עצמו נשאר... האממ... משותק?). חוץ מזה, היא מתפטרת מהעבודה שלה, ומחליטה להיות צלמת, במגזין בשם 415. גו פרו. פיבי מקבלת כוח חדש- תעופה (היא יותר סתם מרחפת לה, לא ממש שווה), שדי נגנב ממכשף. ופייפר? פייפר וליאו, אחרי עונה שלמה של משחקי יויו, שהיא יוצאת עם מישהו אחר (דן גורדון, שהיה השכן של הבנות), שליאו מאבד את הכנפיים שלו אחרי שהוא מרפא אותה כשאסור לו, שהם מגלים על הרומן של אמא שלהן עם האור הלבן שלה... וכו´ וכו´, בקיצור, אחרי כל זה, הם מחליטים להיות ביחד, ומאוד מאוד מתקדמים ביחסים בניהם, והוא לוקח אותה (אחרי שהיא די מכריחה אותו) ל"למעלה", שזה ככל הנראה המרכז של האורות הלבנים. החזרה שלהם היא נקודת הפתיחה של העונה השלישית. חוץ מזה, היא פותחת מועדון חדש בשם P3 שמצליח בטירוף. עוד דברים חשובים שקורים: בריאן קראוס (ליאו) נהפך לחלק מהצוות הקבוע של הסדרה, מצטרף עוד שחקן, שמשחק את דן, למשך העונה, ומי שהייתה אמורה להיות האחיינית שלו, ג´ני, אבל היא שורדת רק ארבע פרקים. חוץ מזה, הבנות מגיעות לעתיד, עשר שנים קדימה, מגלות שפיבי עומדת לצאת להורג אחרי שהשתמשה בכוח שלה להרוג רוצח, פייפר מגלה שהיא כמעט גרושה מליאו ויש להם בת מתוקה בשם מלינדה, ופרו מגלה שהיא הקדישה את כל חייה לעבודה, ואין לה חיים אישיים. אחרי הפרק המדהים הזה (מוסריות נושכת, הפרק השני בעונה) הבנות מבינות שאסור, אבל אסור, אבל אסור, להשתמש בכשפים לרווח אישי, או נקמה (שיט!). פיבי גם מגלה שבגלגול קודם הן היו בנות דודות, שחיו באחוזה, ושהיא הייתה מכשפה רעה שפייפר ופרו הרגו. פרו מגלה שהיא הייתה צלמת (מה שמוביל להתפטרות שלה... וכו´), ופייפר מגלה שהיא הייתה נשואה לדן (נו, השכן ההוא שלהן), אבל ליאו הוא (או היה) המאהב שלה. עוד דבר סופר חשוב (לעונה הרביעית, האמת) שקורה זה שהן מגלות שלאימא שלהן היה רומן עם האור הלבן שלה, סם, ושהיא די מתה כשהיא נלחמה נגד שד מים והוא הסיח את דעתה. אופס. הגילוי, כמובן, משפיע קשות על היחסים של ליאו ופייפר. אוקי, אז יצא לי די ארוך, אבל גוד-דמ-אט! זאת עונה שלמה! אבל זה גם בערך הכל. תמיד שמחה לדבר על מוכשפות, אופל מקניל.

Ophel McNeil

New member
קודם כל, אני אניח שאת התכוונת

לפרו רולז (אלא אם כן פורו, שאין לי מושג מי הם, שולטים, ואז זאת הטעות שלי). דבר שני, מתי אמרתי שהיא לא?

Mooa-Numi

New member
ואני שמחה...

כי לי יש יס
אבל אני זוכרת-שביום שקיבלתי אותו-זה בדיוק היה יום רביעי (ה27.6.2001 אל תשאלו איך אני זוכרת), וב-ד-י-ו-ק היה פרק של מכושפות. והיה את הפרק המדהים הזה של העתיד
אבל ראיתי ממש קצת פרקים מהעונה השניה...

As I Am

New member
HEHEHE... ../images/Emo103.gif

גם לי יש יס... אבל לי יש יס משוכלל + פרוטקציות ולכן - - - עוד שבוע יהיו לי את כל הפרקים של העונה השנייה על קלטות! כמה טוב כשיש אמא שעובדת ביס... הא... *ב-ו-ר-ח-ת* לין(ה אינברס?...
)

Snitch

New member
לדעתי פייפר הכי טובה..

הכוחות החדשים שלה מאוד מסקרנים.. והיא משחקת טוב את הדמות של המכשפה המטורללת.. אבל ללא ספק-
קול שולת

יאק.. קול דוחה..!

אני אוהבת את פיבי.. היא כזאת חמודה.. וליאו ממש נחמד... הפרק שהיה בחמישי שעבר היה ממש מפחיד! היו לי סיוטים! בררררר... חלמתי שהבאנשי צורחת עלי. וידעתי שזה חלום, אבל לא הצלחתי לפקוח את העיניים
אמאל´ה.. וראיתי את הפרק הזה 3 פעמים! ככה זה עם חברה שמקליטה את כל הפרקים ומכריחה אותי לראות כל פרק פעמיים או יותר.... זה לא נורא, בדרך כלל, אבל הפרק "כב נובח לא נושך" עם הבאנשי, היה נורא מפחיייד.
גוני

Snitch

New member
לא לא לא!../images/Emo88.gif

קול כזה מושלם. ויש לו כזאת דמות מסובכת.. בדיוק כמו שאני אוהבת..
ומשום מה כולם אומרים שיש לי טעם מוזר בבנים.. בעיקר לאור העובדה שפילץ´ הוא בעלי לעתיד.. *תוהה*

Ophel McNeil

New member
סליחה?!?!

אני מבינה את המשיכה של אנשים לקול, מה לעשות, בני אדם תמיד אוהבים את הדמויות העלק-אפלות "אני מהורהר, והולך על הקו שבין הטוב לרע, אז תנו לי אהבה...". הדמויות הקלאסיות הם אנג´ל מבאפי (יהו!), ודילן מבוורלי הילס (איכס!). אבל דמות מסובכת? הדמות שלו כל כך באנלית וצפויה!! קודם כל, היה ברור לחלוטין, ללא שמץ של ספק, שהוא לא יבגוד בהן, זה היה ברור. דבר שני, יש ליוצרים דמות של רע בידיים, ובמקום של טקסט שלו יהיה פניניה, היוצרים נתנו לו קלישאות דפוקות ("אתה גזלת את אהבת של פיבי ממני, אז אני עכשיו אהרוג אותך!!" מה לעזאזל?!). וזה עוד בלי לדבר על העובדה שלשחקן יש רק הבעת פנים אחת. לדוגמא, הפרק האחרון (כלב נושך לא נובח? מה התירגום האיום הזה?! שם הפרק באנגלית הוא "תראו מי נפרד" "look who´s braking"), היה מדהים ונפלא, חוץ מהשיחה בסוף של קול ופיבי, ממש ציפיתי לכינורות ברקע, זה נשמע כמו גרסה גרועה של לחיי האהבה (תמהני אם יש גרסה טובה לחיי האהבה...?). וחוץ מזה, הוא הרס את הדמות של פיבי! היא הרבה פחות שווה עכשיו, ולמי שרק תוהה, אני יותר מאשמח לאסביר למה אני מתכוונת. אופל מקניל, שהייתה צריכה לכתוב את ההודעה הזאת פעמיים, כי אלוהים שונא אותה.

Pixy led

New member
אני באמת, *באמת* לא יודעת למה...

אבל נפלה עלי הרוח ואני רוצה שתסבירי למה את מתכוונת. (למה? מה? מה מביא אותי לכאן פעם אחר פעם אחר פעם...?! זה חייב להיות החבר של המנהלת). אני שונאת את עצמי כרגע, נצלי את זה ומהר.

Ophel McNeil

New member
יש! יש! יש!

נתנו לי הזדמנות לדבר על מכושפות :):) את הולכת להצטער על זה... אז ככה. בעבר, בימים הרחקוים של הסדרה (עונה ראשונה ושניה, לפני הצטרפותו של קול), פיבי הייתה הדמות הכי שווה בעולם. למה אני מתכוונת? ניתן את הדוגמא הקלאסית (לקוח מתוך "הקסם השחור העתיק הזה", עונה שניה, פרק שישי): מכשפה רעה גומרת לכסח לבנות את האמאמא של הצורה, ואז נעלמת בעזרת קסם שווה. פיבי, ביציאה רגילה, אומרת -מגניב! פייפר, כמובן, נועצת בה זוג עיניים זועמות. ואז פיבי מחייכת ואומרת- אבל מה? זה היה מגניב! מה זה אומר? זה אומר שהיא הייתה דמות מצחיקה וקלילה, כל שניה היא הייתה אומרת שטות, ואז היו צועקים עליה "פיבי!" (שזאת המילה שהכי הרבה הופיעה בסדרה, או כמו שפיבי הגדירה את זה בעצמה, וסליחה מראש על שגיאות הכתיב- "why dose evrybody´s keep phoebe me??"). כל הזמן היו לה דייטים כושלים, היא הייתה בועטת את הצורה לכל דבר שזז... בקיצור- שווה. ועכשיו? עכשיו רוב הדברים שהיא עושה זה ליילל על קול. נכון שהיא לה כמה יציאות הורגות (מהפרק ללא כוח, עונה שלישית, פרק חמישי- פייפר מתלוננת שהיא לא יכולה לשכב עם ליאו, כי היא כל הזמן מרגישה ש"הם" צופים בהם, וכשהיא חושבת היא לא מסוגלת להתרכז. ופיבי אומרת: "טוב, לך לפחות יש את האפשרות להתרכז. אם קול ואני נמשיך בשלב הפירלטוטים, אני אאלץ להתרכז בעצמי..."), אבל רוב החיים היא רק לא מבינה איך הוא כן או לא בגד בה, או אם הם כן או לא צריכים להישאר ביחד. היא נהפכה לסמרטוט! אבל מה שכן, בעונה הרביעית היא אמורה לחזור- ובגדול! בקיצור, קול, חוץ מאיזה פרק וחצי, עשה רק רע לסדרה. בררר....

Diva Star

New member
זה היה פרק פשוט מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

בכלל העונה השנייה הייתה שווה ביותר

Mooa-Numi

New member
הקסם השחור העתיק הזה...

זה במקרה הפרק של יענו "פרוייקט המכשפה מבלייר"?

למעלה