אז נראה לי שצריך לאמץ גם פיליפינית לבית
י יורדהוואן New member 1/5/07 #33 ../images/Emo47.gif פלאפי זה רק אצל טאבי! לא תישא את שם הפלאפי לשווא
ס סתם אחד שמסתובב New member 30/4/07 #10 מזל טוב! מת על בעלי חיים...............בע"ה בעתיד 2 כלבים (כנראה גולדנים) וחתול!
ל לחייך תמיד New member 30/4/07 #17 וואי איזה כיףףףףףףףף אפילו שאני לא ממש מתחבר עם החיה הזו (מעדיף כלבים ) שיהיה במזל
י יורדהוואן New member 1/5/07 #32 ../images/Emo47.gif או תמנונים ונחשים מה נסגר איתך בנאדם? אמא'לה זה מפחידדדדדדדד (עכשיו בטח החכמים יקפצו - "מה רע בנחש"? יעני בקונוטציות כחולות. אז נחסוך להם את ההתחכמות).
../images/Emo47.gif או תמנונים ונחשים מה נסגר איתך בנאדם? אמא'לה זה מפחידדדדדדדד (עכשיו בטח החכמים יקפצו - "מה רע בנחש"? יעני בקונוטציות כחולות. אז נחסוך להם את ההתחכמות).
G GrimBoy New member 30/4/07 #23 מי שרוצה הנה סירטון... יש כמה סרטונים שלהם ב-YOUTUBE וגם קליפים שעשיתי... אז הנה קישור
L La Li Ho13 New member 30/4/07 #30 מזל טוב!!! ../images/Emo168.gif גמ לי יש 4 גורים! [אם אמא שלהם זה 5!(כן אני טובה בחשבון;])] מישו רוצה גור? ;;
מזל טוב!!! ../images/Emo168.gif גמ לי יש 4 גורים! [אם אמא שלהם זה 5!(כן אני טובה בחשבון;])] מישו רוצה גור? ;;
T Tears From the Moon New member 1/5/07 #35 ../images/Emo54.gif או ../images/Emo107.gif ../images/Emo35.gif