מזל"ט על הפורום

רזי.

New member
יש אנשים שלא מסכימים לשמוע

פופ או דאנס מתוך סיבות ממש עקרוניות.. (יש לי כמה חברים כאלה
) אבל בעיקרון אתה צודק.

TK

New member
אין שיר פופ טוב

יהיה קליט או אופנתי ככל שיהיה.

~*~gaL

New member
הקטע עם הפופ

שזה משהו של תקופה. תראו לי מישהו אחד, רק אחד, שחולה על מוסיקת פופ עכשווית, וששומע שירים שהיו עכשוויים שנה שעברה, או אפילו מלפני חודש. רוב, ואני מציינת שוב ש"רוב" האנשים ששומעים פופ הם מאלו ש.. "איכס!! שאני אלבש את הנעליים האלו שוב???? כבר לבשתי אותן פעם אחת!!" בעעעע והנה עוד משפט שבא מחובבות פופ שקראתי היום במעריב לנוער: "ולכל מעריצי הרוק, והמזרחית - לא, זאת לא מוסיקה אמיתית!! POP RULES." אךךך תעשו לי טובה!!!! כלומר בקשר למזרחית.. זה נכון, זאת מוסיקה על הפנים.. אבל אתן שומעות שירים אדיוטיים כאלו שאין לכן בכלל את הזכווותתת להגיד על רוק שזאת לא מוסיקה אמיתית. והנה עוד דוגמא.. של ילדה מהכתה שלי: "REM? איכס, הזקנים האלו?" כמעט נתתי לה כזאת סטירה.. כלומר, כולם צריכים להיות יפים, צעירים בני 18 ולשיר או בייבי בייבי בייבי בלה בלה בלה בלה אני בלונדינית ואני פצצה ואני ככה ואני ככה. חוץ מזה, חברי REM לא כאלו זקנים, הם לא בני מאה, והם לא אנשים מכוערים בכלליות gaL (שנמאס לה כבר.. וגם.. מצטערת אם היא הגזימה :))

זה די נכון...

תראו למשל את הדיסקים העונתיים שיצואים כל הזמן (NOW5, HITMAN 10 וכו´) הם ממש ממש לתקופה מסויימת... מישהו מסתכל על hit me baby one more time? ממש לא... יש לי את הדיסק האחרון של REM (מומלץ!) והוא עדיין נשמע טוב למרות שהוא אצלי כבר כמה חודשים. וגם אם REM זקנים....זה אומר שהמוסקה שלהם לא טובה? ממש מש לא! עובדה, הביטלס עדיין הנמכרים ביותר באנגליה...והם איפלו לא להקה כבר איזה 20 ומשהו שנה...

../images/Emo49.gif לרגל פתיחת הפורום

(בכל שם שיהיה) ג´רי היפה והאופה מנהל פורום סקס והעיר הגדולה.

למעלה