מזל"ט על הפורום

וזו הבעיה....

עם שירי פופ... הם קופצים להם משום מקום ואז כולם מכירי אותם ושרים אותם עד שMTV חורש עליהם כמו אני לא יודע מה ובסוף הם נמאסים... עכשיו שאני חושב על זה...אין להם נשמה, סתם פזמון שחוזר על עצמו 200 פעם וזהו. אבל מה לעשות...הם קליטים

Chot

New member
אויש באמת

הקטנוניות הזאת הורסת אותי. תתחדשו על הפורום כמו שכל השבעתלפים (ממש) שהיו פה אמרו. מישו מוכן לתת את ההגדרה שלו לפופ כדי שאני אוכל לנסח הודעת סגידה סלקטיבית (כן גם אני לא ממש הבנתי מזה אומר) לשירי פופ? שאו ברכות

voodoo

New member
מזל"ט על הפורום

ד"א מתי הוא יופיע ברשימת הפורומים ? אתה תשנה את השם למוזיקה כללית ? לדעתי זה קצת מסוכן שיבואו פופיסטים ורוקיסטים לאותו פורום ולכן נאמר הפרד ומשול ... אבל זה כבר החלטה שלך כנראה אז שיהיה בהצלחה.

חחח.... ../images/Emo13.gif

תסתכלו על השעה והתאריך של שני ההודעות... הגבתי להודעה של TK לפני שהוא כתב אותה בכלל
(ולמי שלא הבין...תפוז סוף סוף עברו לשעון חורף...)

Chot

New member
ג´י, תודה

כן הארדקור פאנק זה שם של סגנון מוזיקלי. החכמה היא לדעת להתיישב על הגדרה, (לאו דווקא לסגור עליה), ולפתח את זה משם. ואם הזכרת את נלי- הסבירו לי מה רע בה?

Chot

New member
אני תמיד גרסתי

שהאני כמו ציפור היה יכול להיות הרבה יותר טוב בלי הפזמון המתקשקש הזה. הבתים שם נהדרים והיא שרה בצורה ספלנדד ונהדרת ועושה "בו בו בו בו בו". חוצמזה שהשיר החדשלה נהדר. אעהה קשקושי חום. חם לי. אוף נו אבלמישו באמת אכפת מתוכן? זה חשוב ובלה בלה אבל בסה"כ מוזיקה היא מוסיקה וטרילילי בעבעבע נראה לי שהבנתם מה אני מנסה להגיד בלי שאני אתאמץ יתר על המידה

חולוני

New member
פופ זה לא סגנון מוזיקה.

פופ זה מושג. פופ זה קיצור של פופלארי. לכן כשאומרים "מוזיקת פופ" מתכוונים בעצם ל"מוזיקה פופלארית" שאנשים שלא מפותחים מוזיקלית שומעים. הפופ כולל בתוכו את כל הסגנונות, וכל דבר שיהיה פופלארי בקרב הציבור והמיינסטרים יהיה פופ, אפילו אם זאת להקת שירי עם מזמביה. כל מה שאתם רואים היום ב MTV זה פופ. קפיש ? וכמה אירוני שמנהל פורום מוזיקה בתפוז לא יודע מזה פופ. אני לא נותן לפורום הזה הרבה סיכוי, אבל שיהיה בכל זאת בהצלחה, ונקווה בשביל שיהיו פה דיונים מעניינים חוץ מ"ראיתם את השמלה היפה של בריטני\כריסטינה\ נלי פורטאדו בקליפ החדש שלה ?". בהצלחה.

מנהל הפורום עוד לא עשה...

דוקטורט במוסיקה. מנהל הפורום הוא בן אדם שאוהב מוסיקה שהיה הראשון להציע את הפורום הזה והתקבל. ליד שם הפורום אין שום אייקון של משקפיים שאומר שזה פורום מומחה. תודה על המידע (שכן, הוא די חדש לי) אתה מוזמן לבוא לכאן עוד הרבה ולמען האמת גם אני מקווה שיהיו פה דיונים יותר מעניינים "ראיתם את השמלה היפה של בריטני\כריסטינה\ נלי פורטאדו בקליפ החדש שלה ?".

Mrs Kremmbo

New member
בוחן את מנהל הפורום ...... ../images/Emo3.gif

פופ זה סוג של מוזיקה......ואני בטוחה שאם היו נותנים לו לשמוע פופ ו (דוגמה) טראנס , אמיתי יבחין בהבדל רק שלא ידע להביא את זה למילים......... בע...פורום חדש.....תן לו צ´אנס :) -קרמבואית-

תודה על התמיכה (:)

באמת שאלתי את עצמי...אם פופ זה קיצור לפופולרי...."יאללה לך הבייתה מוטי" זה גם פופ? מסתבר שלא :)

Chot

New member
מזתומרת?

פופ ישראלי! ברור שפופ זה קיצור לפופולארי

רזי.

New member
מה רע בפופ? ../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif

הרבה דברים רעים בפופ, אבל זה טעם אישי. בהצלחה לך ולפורום!

../images/Emo13.gif אני אישית....

לא נוחת על סגנון מוסיקה ומתקבע עליו...אם יש שיר טוב, אז אחלה! ולא משנה אם זה רוק, פופ, מזרחי, יידיש או כל דבר אחר. אם השיר טוב, אז מה איכפת לי איזה סגנון הוא? ותודה!

your-destiny...

New member
אתה כל כך צודק!

אה... אופסי. שכחתי. מזל טוב!!! אני אישית אוהבת כמעט את כל סוגי המוסיקה. רוק, פופ, R&B, דאנס, פשוט הכל (כמעט). טוב, אז שיהיה בהצלחה!
דנה

למעלה