מזל"ט לכם, ושאלה לי-

Outlast

New member
מזל"ט לכם, ושאלה לי-

מה עושים חובבי ´זבנג´ מביניכם, שלא מנויים על מעריב לנוער? אני יודעת ששנים אני לא קוראת זבנג קבוע, רק כשאני נתקלת במקרה בגיליון של מע"ל (יש לי איזושהי סלידה מעיתונים כאלה ואני לא אעשה מנוי על העיתון, אפילו במחיר זבנג..) או בספר שיוצא פעם בשנה (נדמה לי). אז מה עושים? למה הקומיקס הכ"כ ענק הזה (אגב, הוא עדיין טוב? אורי לא התקלקל לנו?) צריך לבוא בחבילה אחת (ועוד כ"כ יקרה) עם העיתון הזה? פויה. (BTW, מצטערת אם זו נראית הודעה עם full תלונות וקיטורים [ונכון, זה לא הפורום..], אבל זה פשוט מאוד מעצבן..)

comicsgirl

New member
מקבצים נדבות!

אני לא מנוייה למעריב לנוער (אלא לראש1-הרבה יותר שווה!) ולמרות הכל אני קוראת זבנג כל שבוע- איך? הולכת לחברות שלי (שכן מנויות) ומוציאה מהן בכוח את העיתון! זאת השיטה הכי אפקטיבית והכי זולה!

Outlast

New member
וול..

עד כמה שידוע לי, חברות שלי לא מנויות על מע"ל (ולמה שיהיו מנויות?), ואפילו אם כן, ללכת כל שבוע לקרוא אצל מישהי אחרת (אם מישהו כבר מנוי, למה שייתן את העיתון?) זה סוג של בעיה/בצקה/סתם אין זמן וכוח. ובקיצור- זבנג!+מע"ל= NOT GOOD. ולפני שתי דקות עלה לי רעיון/פנטזיה, שזבנג! ישוחרר לאלתר ממע"ל ושכל חודש ייצא עיתון עם נניח ארבעה קומיקסים של זבנג! (ה-4 שהיו אמורים להיות ב-4 הגליונות שיוצאים בחודש), או משהו כזה... זה יכול היה להיות מאוד לעניין...

comicsgirl

New member
בו´נה! אחלה רעיון!

ממש אחלה רעיון! כנסי לפורום הרישמי באתר של זבנג! שם אורי פינק (בכבודו ובעצמו) עונה על שאלות, טענות, בעיות והצעות! תכתבי ת´הצעה שם וחכי לתשובה! רעות.

הדבר הזה היה פעם..

ב´זבנג פלוס´ גיליון שצורף למעריב לנוער פעם בחודש והיו בו הרבה קומיקסים

די אוסי, מספיק!

את חייבת להעתיק ממני הכל?!
כן, גמני שונא "מעריב לנוהר", לאחרונה ראיתי שהוא התקלקל ממש נורא, הוא הגיע לרמה של ראש אחד אפילו
. קומיקס ענק? אורי התקלקל לנו, לצערי. הקומיקס הכי עדכני שלו שראיתי הוא זבנג! 12 (אם לא נחשיב שלפני כמה שבועות קראתי אצל אחי איזה גיליון דהוי עם ג´ינג´י, גל והאקסיות מהמיתולוגיה. הוא ממחזר חומרים כבר די הרבה זמן, את הספר ה15 הוא רוצה לעשות שירים, מה אנחנו? יומן זבנג?! וזאת בהחלט לא כל דעתי על פינק, יש לי בטן מלאה על היוצר המוכשר והגאון הזה, לצערי
וברוכה הבאה!

LuNaTiC

New member
בגלל זה ביצעו עיניי גלגול מזלזל

כאשר ראיתי שנפתח פורום "זבנג". וזה לפני שידעתי שמנהלים אותו שני היקרים שלי
|-_-| זבנג הדרדר בייייייג טיים. ממוחזר, ללא ספק, ובגיליונות שונים שראיתי מהתקופה האחרונה (או התקופה שלפניה, בעצם), גדושים מדי לטעמי בשטויות לא מצחיקות שאמורות להעביר ביקורת על משהו מסוים אך כבר גורמות לך להסתכל על הכותב כ... כזה שכבר אין לו על מה לכתוב, ופשוט מנסה לעשות את זה כמו שיותר פרובוקטיבי.

נו אמא, די.... ../images/Emo9.gif

כולם להכיר- האישה שהביאה אותי ואת האבוד לאן שאנחנו נמצאים היום (שפל המדרגה
?) איפה ראית שיש פורום זבנג!
(בצ´אט?) פרובוקציה שווה אורי, אורי שווה פרובוקציה כשפתחנו את הפורום ידענו (נדבר בלשון יחיד) שלא נאהב את אורי, לדעתי הכשרון שלו הולך לאיבוד אי שם, וממש חבל, לקראת הפתיחה קראתי את כל ספרי זבנג שלוש פעמים, וזה כל כך נחמד לראות צביעה אמיתית, של בשר ודם, עם יציאה מהקווים וגוון פנים חום לגל, במקום גוונים מדודים מפוטושופ, עם ריבועים שיצאו מהתנור, ועלילות שכבר סופרו
אורי! עור!

Outlast

New member
וואי... ככה זה?

זבנג הידרדר? מת? ´זבנג!´ (לא תמיד מגיע לו "!") הישן והטוב שאני מכירה (עד זבנג 11 נדמה לי, ואח"כ קצת מפה ומשם, לא שאני יכולה לזכור..) נעלם? אגב, לסרוק את העמודים ממע"ל זו הפרה של זכויות יוצרים, נכון? ומספרים? אני משערת שכן... אולי יש מצב ליצור קשר עם א. פינק או מישהו ממע"ל או משהו, ולבקש מהם רשות להעלות את הקומיקס סרוק לפורום? רוב הסיכויים שהם לא יסכימו, אבל שווה לנסות... (אם מישהו כבר עשה את זה אז אני לא מקורית, זה ידוע.). פורג´, ברור שאין כמו זבנג! הישן-ישן, אפילו הראשונים, שפעם לא אהבתי אותם ורק אח"כ (עם פרוץ השימוש במחשב וכאלה) למדתי להעריך.. ומשהו שלא כ"כ ברור לי- אורי הרי יוצר באמת גדול (לא משנה מה הוא עושה שלא תמיד אהוב על כולם..), אז איך הוא נשאר תמיד מחובר לעיתון נוער? משלמים לו כ"כ טוב? נראה לי הגיוני להשתמש בעיתון פופולרי כקרש-קפיצה, אבל מתישהו אפשר להתנתק, לא? אניווי, כרגע חזרתי הביתה, אני מבולבלת, עייפה, הולכת להתקלח ותכף יוצאת. וגם על כדורים אנטי-אלרגניים. מצטערת אם דבריי קצת מבולבלים..

comicsgirl

New member
די!

אורי הוא באמת בנאדם מאוד כישרוני, ולא-הוא לא ממחזר את עצמו! תאמינו לי שלעשות קומיקס במדינה הקשה והצינית שלנו זה דבר נורא קשה ויש לאורי המון אומץ שהוא ממשיך את זה! אין לכם מושג כמה קשה הוא עובד (אני יודעת-ממקור ראשון!). ולכן אני מבקשת-לא לזלזל!

אני דניאל ואני מכור לזבג(לשעבר)

יש לי את כל הספרים חות מארבעה(לא שווה לי להוציא אפילו שקל על זבנג 1... הרמה שם זאת בושה) וגם הרבה יומנים קראתי כל ספר איזה מאה פעמים לפחות(בשביל זה יש יום כיפור לא?) אבל זהו די אני לא יכול יותר אין כבר זבנג זבנג האהוב שלנו מת הקומיקסים כבר לא מצחיקים הוא לקח את אישיות הדמויות לרמה קיצונית מטורפת וזה פשוט לא כמו שזה היה פעם ואני חושב שהכל התחיל כשהוא רצה לשנות ולעשות את "זבנג המהפכה" (או איך שלא קראו לזה) שכולם שונים שם והכל אבל לא הלך לו באותה נקודה הוא היה צריך פשוט להפסיק עם זה ולהשאיר לנו את חצי התענוג של להתרפק על הספרים הישנים(התענוג הזה קיים גם היום) אה ואני מקווה שזה יהיה פורום טוב ולא סתם אחד מת שאף אחד לא כותב בו כי יש הרבה על מה לדבר בקשר לזבנג

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אהבתי משפט אחד- "בשביל זה יש יום כיפור לא?"
הפורום נפתח, בין השאר, בעזרת תמיכה מאסיבית מיום כיפור האחרון בו קראתי את כל הספרים שבספריה שלי ואיזה עשר פעמים זבנג
הדמויות באמת נהרסו, העיצוב נהפך רחוק משהו אני כותב ועושה תנועות גועל בפרצוף, כי חבל
וכמובן- ברוחבא!

tiptip4u

New member
פעם בשנה

אני קונה את הספר (בדרך כלל בשבוע הספר) וכול המשפחה (כ-ו-ל-!) חורשת על הספר, אחר כך חברות באות ומשאילות אותו, ואחר כך הוא ויצא מהמדף כשאין מה לקרוא, אז ככה שעד שבוע הספר- מסתפקים בספרים קודמים (ולכן, אני יודעת את רוב הספרים כמעט בע"פ) פשוט חברה שלי הפסיקה את המוני למעריב לנוער, ואין לי חברה שמנויה לזה (כולם עברו לראש 1)

למעלה