מזל"ט לג'ניפר!

dans girl

New member
יורד שלללללללגגגגגגגגגגגגגג!!!! אני חשה צורך לצרוח את זה בכל מקום אפשרי בגלל שאין לי עדיין סיבה לצאת החוצה ולהנות מזה באמת ואני מחכה שתהיה אחת (סיידר חם במרכז העיר). התעוררתי, ביקיצה טבעית
, ב-8:10 (התרגלתי מתקופת הבחינות, שתמה אתמול, תודה לאל, אבל בטון מעט צורם עם מועד ב' נוסף, באורגנית) והייתי כולי סקפטית לגבי המצב בחוץ כי פעם שעברה נשארתי סופ"ש במיוחד והיה גשם מעורב בשלג, שזה בעצם להגיד - גשם. אבל אז הסתכלתי בחוץ וראיתיייי שלגגגגגגגגגגגגגג
!!! כאילו זו הייתה שכבה ממש קטנה בחצר של הגן מול הבית שלי ועל הגגות של המכוניות וביניהן כזה. ואז, אני כבר 45 דקות מול החלון, ועכשיו יש סופת שלג ממש מגניבה כבר מלא זמן, וכל הרחבה של החנייה מול הבית שלי לבנה, ויורדים בחוץ פתיתי שלג בגודל של גולות משחק. יואו, שלג זה הדבר הכי יפה בעולם. בא לי לצאת כבררררררררררררררררררררררר!!!

limors2

Well-known member
גם אצלי התחיל לרדת עכשיו יותר טוב

[קמתי והייתה שכבה לבנה אבל ירד איתה ברד. עכשיו יש פתיתים יפים
]

אני מקווה שהספקת לצאת לפני שנגמר!

אני ואחותי יצאנו לסיבוב תמונות בשיא השלג
. עכשיו כבר אין כלום

dans girl

New member
לא הייתי בחוץ בשיא לצערי... אני גרה מתחת לבית ספר והשיא היה בדיוק כשהוא התחיל ובדיוק כששחררו אותם אחרי חצי שעה, ואזהיה די עמוס ומעפן למטה כך שלרדת ולעמוד באמצע הרחוב לא היה רעיון מבריק כל כך. אבל אח"כ שהייתי בבבט התחילה נגלה שניה, אמנם חלשה יותר אבל גם ממש כיפית ואז יצאתי החוצה והיה לי כיף ממש
.

dans girl

New member
אופס, יש לי בית ספר מתחת לבית
אם כי לגור מתחת לבית ספר יכול להיות משעשע
.

LemonLimeLilach

New member

שניים שלומדים איתי התחמקו ככה מהמבחן!!!!!!! אני גם רוצה שלג!!!!!!!!!!!! סעמק ירושלים הזאת
דפי ליאורה שרי בת אל אני דורשת תמונות ואיש שלג!!

Kill Bernard

New member
הצילו!! תגידו לי מה לעשות

אני בסכנת פרישה מהסמינר בלי תחליף אפשרי, מה שאומר לא לסיים את התואר השנה, מה שיתסכל אותי כ"כ וימנע ממני את היכולת לגרור את עצמי לעשות עוד סמסטר, כלומר, ביי ביי לימודים וביי ביי כל דבר, ויזה-כאל-שלום-הדס-לשירותכם לנצח. התעלמתי מהסמינר שהייתי צריכה לכתוב ללפני שבוע ולא הצלחתי להביא את עצמי לשלוח למרצה מייל ולהגיד לו שאני צריכה דחיה, או מתכננת לא להגיש. עכשיו מתברר לי שיש המון חובת קריאה והגשה לכל שבוע, החל מיום שני עוד יומיים. לכתוב תגובות ולערוך מאמרים של אחרים, להגיש לעורכים ולמרצה עצמו כל שבוע, דברים שאני פשוט לא מסוגלת לעשות עכשיו. זה יותר מידי השקעה ועבודה (וכאלה שבאמת דורשות שיהיה לך אכפת, או טיפה חשק לזה) וגם ככה יש לי שתי עבודות ומלא מבחנים על הראש (וזה רק שאריות של סמסטר א'). ואת הסמינר של עצמי (שתקוע אפילו בלי נושא). הייתי מוכנה כבר להתגבר על זה שהסמינר הזה גרם לי (ולאבא) מלא גאווה ותקווה שאני לא מטומטמת וחסרת כישרון לגמרי - ופשוט לוותר עליו. אבל אין שום סמינר אחר שאני יכולה לקחת במקומו בסמסטר ב' כי אף אחד לא מסתדר עם השעות. אני אומרת את זה בצורה רשמית - אני לא חושבת שאני מסוגלת לסיים את הלימודים.
ואיכשהו אני צריכה לדעת מה אני באה ואומרת לו ביום שני.

למעלה