מזל"ט לג'ניפר!

RenanaD

New member
מזל"ט לג'ניפר!

it's a boy

LemonLimeLilach

New member
השמועה אומרת סמואל

יענו, שמואל. הם יהודיים או משהו? סרפינה וסמואל?

b u s t e d

New member
"גארנר ובעלה בן אפלק ילדו בן בבית החולים"

ניסוחים כאלה תמיד מצחיקים אותי
ויש להם רק 3?
הייתי בטוחה שהם כבר מזמן עברו את ה-3 והמשיכו..

Rachel47

New member
יש להם 3?

הייתי בטוחה שזה השני ותכלס זה היה הריון של פילה

dans girl

New member
גם גו פאג צייצו על זה לא מזמן איכשהו, ההריונות של ג'ניפר גארנר תמיד מרגישים כאילו הם נמשכים פי 2 מהרגיל
. מזל"ט וגו'

o0Invisible0o

New member
נצל"ש התבכיינות

במבחן האחד שהלך לי ממש טוב בארץ ויצאתי באווירת "היי, היה ממש קל" קיבלתי 85.
[כשמחצית מהנבחנים קיבלו בין 95 ל100.
] מה? למה? מה קרה שם?
טוב הזמנתי מחברת בחינה אבל הייתי חייבת לשתף בינתיים. [מה יהיה עם המבחן שהלך רע? נכשל?
]

dans girl

New member
תראי איפה טעית ואם את חושבת שאת יכולה יותר תגשי למועד ב' או ג' או משהו. ובכל מקרה, מה שלא קרה עם המבחן השני או עם המבחן הזה זה לא חשוב כרגע - את גם ככה לא יכולה לעשות כלום עם זה עכשיו. תהני מונציה, תדאגי לזה בספטמבר, כשתשובי
. אני הכי מבינה את הביאוס (אני קיבלתי אתמול 78 במבחן שהייתי אמורה לקבל בו 85 ומעלה), אבל כרגע זה המצב ואין לך אין לשנות אותו. לקראת החזרה לארץ תתחילי לשקול את צעדייך ותבדקי אם יש טעם ואפשרות לעשות מועד ב'. וגם אם לא - 85 זה ציון סבבה לגמרי, אז זה הרע במיעוטו, זה לא שקיבלת 65 או 70. תפתחי חלון ותתנחמי בנוף

Kill Bernard

New member
רציתי להגיד אוי באסה,

אבל 85 זה לא באסה! זה ממש בסדר יחסית לבלגן שהיית בו, ולזה שאת בו עכשיו, וזה שתהיי בו שתחזרי. ויחסית לכל אלה, הדקאלוג (זה מה שזה היה?) הזה כ"כ לא משנה!

o0Invisible0o

New member
אכן הדקאלוג

משנה, משנה, לא רוצה לזרוק את עתידי האקדמאי לפח בגלל חילופי הסטודנטים.
אני עדיין רוצה ממוצע גבוה.
ודווקא בגלל כל הבלאגן, ציון גבוה במבחן הזה היה מסב לי נחת, לפחות הקורס הזה עם ציון גבוה..בלהבלה. לא קרה.

Kill Bernard

New member
אבל זה כן!

קודם כל, 85 זה ציון די גבוה. או לפחות, לא מספיק נמוך בשביל מועדי ב' או שהממוצע שלך ירגיש אותו. החילופי סטודנטים לא זורק לך את העתיד האקדמי לפח בכל מקרה!
יש לך עוד המון זמן של לימודים גם כשתחזרי (במקרה הכי גרוע, עוד קורס או שניים? עם עוד סמסטר, בכלל לא תשימי לב שזה לא היה אמור להיות ככה), התפקיד שלך עכשיו הוא להכניס משהו ממש שונה ומגוון ומגניב לחלוטין לעתיד האקדמי שלך!! תחפשי נחת באיטליה, לא מסרטים פולניים גרועים
וד"א, תגידי לי מה היו הבעיות במבחן שלך שאני אתכוון למה צריך להיות! יש לי משהו כמו שלושה ימים (שבכל אחד מהם אני מסיימת ללמוד ב-8) למבחן הזה ו- HELP!!

למעלה