מזל"ט לאבזץ

אבזץ

New member
מזל"ט לאבזץ

נהיתי דוד מה שאומר שיש לי אחיין מיניאטורי -3.4 ק"ג- ותכול עיניים, ב"ה. "לידה וגינלית ספונטנית", ב"ה.

אבזץ

New member
שר הטבעות מאושפז

אני הולך היום-הלילה לבקרו. אשמח אם מישהו/הי/משהו יצטרפו אלי. נא להביא ספרי קריאה. תודה.

דסדס

New member
מזל"ט...

אתמול כבר ביקרתי אצלו.... מחר אני כניראה גם אלך.... אתה מוזמן להצטרף מחר אם אתה רוצה! עדיין מזפזפ בין המחלקות בתל השומר?! (ושוב ד"ש לעובבי אם אתה מדבר איתו)

MonShrie

New member
מזל"ט,

או מז"ט? העיקר מזל.

ש חף

New member
יאההההה

אחיינים זו שמחה! (גם אם הם דוסים :) מזל טוף... <שחף דודה למלאך אחד קטן>

ברוריה2

New member
מזל טוב אבזצי. ורק שתדע ש-3.4 קילו

זה לא כ"כ מיניאטורי. התכול עניים יכול לפוג בשלב כלשהו למרות שאצלכם זה עשוי להשאר. >נראה אותך סוחב דבר כזה בבטן ואח"כ עוד יולד אותו לידה ואגינלית..< ב"ה אני רואה שיש מכת בנים אצל החרדים. ב"ה. או מכת אחיינים זכרים ליושבי קרנות הפורום. ישתבח שמו. בטח עוד ילכו כולם לאותו חיידר, בע"ה. בעצם נראה לי שרק לשלי ולשל מוטי יש סיכוי להיפגש בחיידר.

../images/Emo49.gif

"יזכו אביו ואמו לגדלו לתורה לחופה ולמעשים טובים". (למרות ש"רוב בנים הולכים אחר אחי האם"). ד"א הברית במוישה יוסל?

שתי תשובות בדבר.

א. בריס'ן ולא ברית'סים. ב. אין לך את הבלעדיות על השם מוישה יוסל. דרך אגב למה באמת אתה "אינו יודע בטיב וכו'"? זה הרבה כסף.

ככה נראה אם לא לומדים בימי הבחרות

מען בלייבט אן עם הארץ וואס מאכסטי טאטעלע?

תגיד למה לא רואים אותך בצאט?

במיר איז אלעס גוט. און איך האוף אז די מצב נאר פארבעסערן אי"ה.

stאסתי

New member
מזלטטטטט דוד

שיהיה לכם א סאך נחת (נעם לימד אותי שכותבים את זה בעברית ואידיש אותו דבר) יש סיכוי שאני אראה את אחיין שלך בימים הקרובים:) איזה כיף לך שאתה דודדדדדדדד

למעלה