מזל"ט יש משחק חדש ^^

HuGo Hell

New member
מזל"ט יש משחק חדש ^^

אז ככה זה משחק "מצא את ההבדלים" אתם יודעים לעושות כאלה תמונות נכון?! עם לא אז ככה: 1) ניכנסים לצייר או פוטושופ או כול תוכנה שנותנת לצייר/לצבוע או משהו לתמונה. 2) פותחים את התמונה (מאוד מומלץ שהיא תהיה גדולה מאוד!!) ומצירים חופשי צובעים עושים "שמור" (עם זה בצייר אז לא לשמור) 3) לוקחים את התמונה המקורית, פותחים את אקספלורר, גוררים את ההתמונה המקורית לשם, לוחצים על המקש הימיני העכבר עושים "שמירת תמונה כ" או "save picture as" ואז הולכים ל"צייר" עושים "edit" ואז יורדים ל"paste" גוררים את התמונה ליד התמונה שציירת עושים שמור.. וזהו אתם יודעם את ההמשך (אני מקווה) ד"א מי שלא עושה בצייר אז עושה לפי ההוראות רק אח"כ שומר ניכנס לצייר פותח את התמונה ועושה את פעולה 3 תהנווווווווווו והתמונה שלי יש אמ.. 10 הבדלים רק שאחת זה הבדל ממש קטן בהצלחה!!!!!! תשחקו ותחייו את הפורום ^.~

P3H2O

New member
הנה

1)לק אדום לפיבי על האצבע 2)צמיד זוהר לפיבי 3)החוטים של הבגדים של פרו לא נראים בקצה 4)נקודת חן לפרו על הפנים 5)כפתור או משהו על הבגדים של פרו 6)החלון או הקיר מאחוריהם פעם שחור ופעם חום 7)נקודה ירוקה 8)בין הבנות יש משהו שחור 9)צמיד לפרו 10)עיניים שחורות לפיבי 11)משהו לבן בין הבגדים של פיבי(פעם שחור פעם לבן) 12) הדבר הכחול שמאחורי פרו הוא שונה בצבע (פעמיים כחול אבל יש הבדל) סיימתי התמונה שלי תבוא או היום או מחר

HuGo Hell

New member
או שאני מסטול או לא יודע לספור!!

את צודק בהכול רק חסר 1 יש 13 בלאט 1) הלק נכון! 2) הצמיד של פיבי נכון! 3) זה יותר השימלה של פרו לא רק החוטים! אבל נקבל! 4) נק´ החן נכון! 5)זה סתם נק´ כחולה נכון! 6) הקיר השחור נכון! 7)נקודה ירוקה?! זה יותר כמו כתם ירוק בכול האזור (שפתיים של פרו, השיער) אבל נקבל זה גם נכון! 8) השחור הזה נכון! 9) הצמיד שהוספתי לפרו נכון! 10)העיניים של פיבי נכון! 11) חצי הקטן של החזייה(לא יודע איך לקרוא לזה נכון!) 12) הכחול מאחורי פרו נכון! 13)????????? רמז: קטןןןןןןןןן משהו מאוד קטן אצל פרו סתכל טובב בסוף מי שיענה נכון אני אשים את התמונה עם הסימונים של ההבדלים!

HuGo Hell

New member
הייייייייי ברוכה הבאה!!!

אני מקווה שתמשיכי לכתוב פה! יהיה כיף תישארי תהני! ^^

HuGo Hell

New member
צודקקקק מזל"ט

הינה התמונה (נכון סימנתי עיגול באוזן של פיבי? זה טעות!)

Ophel McNeil

New member
תמונה שלך ואתה אפילו לא יודע מה

ההבדלים.... ++ לפיבי יש גם כחול בצד של הבגד.

Ophel McNeil

New member
אתה עיוור שזה למות.

בצד השני של הבגד!!

Ophel McNeil

New member
אתה דורש כאפה,

אתה יודע? נכון הבגד של פיבי, נכון שיש לו עליונית ורודה, נכון שבצד אחד על העליונית יש כתם כחול ובצד השני אין?

HuGo Hell

New member
זה שחור!! וזה חלק מהשחור שבין הבנות

הוא הרחיק לכת! ובקשר להודע למעלה התבלבלתי

P3H2O

New member
עכשיו גיליתי שלעשות את זה זה אחד

הדברים הכי משעממיפ שלוקחים זמן בעולם אז החלטתי שאתם תעשו! מי שרוצה שישים!

HuGo Hell

New member
** זה לא ממש משעמם..

במיקרה עכשיו סימתי עכשיו אחד יותר טוב אז פה יש אממ.. אמממ... *סופר* *סופר שוב* *סופר שוב* יש 14 וזה כולל הכול!! (תכלת באמצע לא נחשב)

rotem224

New member
טוב ככה

1. העניים של פיבי כחולות 2. החלק הכחול למעלה תכלת 3.אין חוט ארוך בבגד של פרו 4.תוספת של השמלה של פיבי 5.השמלה של פייפר כולה חומה במקום שרק הסינר (או מה שהיא לובשת) חום ומתחת יש לה שמלה כחולה. 6. אין חוטים על החלק השחור של החולצה של פיבי 7.לק שחור על יד ימין של פרו 8.רק על האגודל יש לק שחור ביד שמאל של פרו 9. אין מנורה מאחורי פרו 10.אין כתם ירוק מאחורי פרו 11.אין חלק של כיסא (עם זה באמת כיסא) מאחורי פרו (אין שם את הקו הזה בצבע בז) 12.הצמיד של פייפר יותר עבה 13.חצי מהגבה של פייפר מחוקה 14. מעל פרו אין קו כחול

למעלה