מזל טופ אלקס!!!
N nate dogg/הסוכן G New member 1/10/01 #2 ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif לאלקס!!! למרות שהוא לא יכול לראות את הברכות שלנו!!!!! אני רוצה לאחל לו מזל טוב אח שלי בריא עליך ושתמיד הכל אצלך "יהיה בסדר" אם אתה מבין אחי..... בריא עליך גב!
../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif לאלקס!!! למרות שהוא לא יכול לראות את הברכות שלנו!!!!! אני רוצה לאחל לו מזל טוב אח שלי בריא עליך ושתמיד הכל אצלך "יהיה בסדר" אם אתה מבין אחי..... בריא עליך גב!
M Mc chameleon New member 1/10/01 #6 מזל"ט!!!! ../images/Emo49.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif
G Gershenman New member 1/10/01 #7 מזל טוב אחי!!!!! ../images/Emo65.gif שיהיה לך עד 120 בריא עליך יא פאשיסט......
V volatile New member 1/10/01 #8 אחי! שיהיה לך מזל טוב! תמשיך לפתח טעם משובח ותמשיך לעבוד על השיט שלך, אני מאמין בך! פלג שמקווה שיהיו עוד הרבה אנשים אחלה כמו אלקס בסצנה...
אחי! שיהיה לך מזל טוב! תמשיך לפתח טעם משובח ותמשיך לעבוד על השיט שלך, אני מאמין בך! פלג שמקווה שיהיו עוד הרבה אנשים אחלה כמו אלקס בסצנה...
V Vick New member 1/10/01 #10 Yo Alex man! HaPpY BiRtHdAy! ../images/Emo65.gif אלקס מתוק! שיהיה לך הרבה מזל טוב! עכשיו אתה לא צריך להתפלח למסיבות של 16 + אז שיהיה לך כל טוב ותפסיק ליגנוב לי את הניק! lova ya !
Yo Alex man! HaPpY BiRtHdAy! ../images/Emo65.gif אלקס מתוק! שיהיה לך הרבה מזל טוב! עכשיו אתה לא צריך להתפלח למסיבות של 16 + אז שיהיה לך כל טוב ותפסיק ליגנוב לי את הניק! lova ya !
N Ninel aka Pink Ducky New member 1/10/01 #11 Happy Birthday! ילדון... מזל טוב! מאחלת לך את הדברים הכי טובים! שיהיה בהצלחה בכל דבר! נלה
M MC JaNaNa New member 1/10/01 #13 מזל טוסט אלכסנדר... אלצ´קו ממתי שותים מים קרים באמצע הקיץ? אתה עוד תקבל לי אנגינה...
K kodgirl New member 2/10/01 #15 א-ל-ק-ס ../images/Emo25.gif מזל"ט אח שלי חולה עליך!!!! ותפסיק להיות ימני !!! יאללה - נדבר כשתתקן את האיי סי. יעד - שאוהבת ימי הולדת (כי זה אומר שנשאר שנה פחות לחיות...)
א-ל-ק-ס ../images/Emo25.gif מזל"ט אח שלי חולה עליך!!!! ותפסיק להיות ימני !!! יאללה - נדבר כשתתקן את האיי סי. יעד - שאוהבת ימי הולדת (כי זה אומר שנשאר שנה פחות לחיות...)
M MC בן-לאדן New member 2/10/01 #17 למרות שאנחנו לא כ"כ מכירים אבל.... שיהיה לך מזל טוב איש י´זקן! חיים ט-עימים ט-עימים ואכככככככככ ט-עימים! מבן-לאדן שבריא גם עליך. בן-לאדן-שעוד יפציץ.
למרות שאנחנו לא כ"כ מכירים אבל.... שיהיה לך מזל טוב איש י´זקן! חיים ט-עימים ט-עימים ואכככככככככ ט-עימים! מבן-לאדן שבריא גם עליך. בן-לאדן-שעוד יפציץ.