מזל טוף יוסף !!!!!!!

yossi018

New member
מזל טוף יוסף !!!!!!!

זהו!!! אחרי כ"כ הרבה חודשים, אחרי כ"כ הרבה ניסיונות וחיפושים... סוף סוף זה קרה - יוסף אני גאה בך!!! תמיד אמרתי לך לרדת לשם, אבל אף פעם לא הסכמת... אתמול עשית את זה בפעם הראשונה ואני שמח בשבילך... ואנ יגם בטוח שלירן יאהב אותך!! עכשיו אתה תתחיל לשפשף את הדברים טוב טוב, לנקות (אבל בלי אקונומיקה) וללבוש שחור ואדום... ותחזו לבית רטוב, מזיע ומסריח! יוסף - בהצלחה בעבודה החדשה, בארומה

y l 18

New member
תודה יאבוייה

הוכחת שאתה חבר אמיתי ודאגת לי אני מקווה להסתדר שם אני בטוח שיהיו צחוקים רבים אני מוסר מכאן את תנחומיי למשפחת שלג שהפסידו עובד מסור ונאמן(עלק, בארומה אין נרגילה?? והמבין יבין....) ושוב תודה יוסי ועכשיו יהיה לי עוד יותר קשה להתראות איתך אבל חפיף יהיה לנו כסף לאמסטרדם ונוכל ל.כמה הולנדיות שנרצה.

לבקו...

אתה באותה משמרת של יוסי?! לא, למה אני רציני בונה עליכם על הוזלת מחירים עצבנית כשאני מגיע...

MS6

New member
אחשלי מזל"ט!!!

אני שמח בשבילך גבר גבר, בתור אחד שסידר לך עבודות ודאג לך.. עכשיו אני לא יקבל ממך טלפונים יותר!! תודה דהן!!!! עזוב אותך משלג לבקו, ולא יבלסך קיקמיאל כבלוס הבקר! (בדיחה פרטית)

faith2

New member
חיחיחיחיחי....

אתה בטוח שזאת רק עבודה בארומה

געעה. שאלה אינפורמטיבית

תיכננתי ללכת מחר בבוקר ולבדוק, אבל אני אבדוק פה בכ"ז. כן, אני עובדת בארומה בהילל (ירושלים...) וזה כאב תחת לא נורמאלי, הרבה יותר ממה שחשבתי. יעני, חשבתי שלפחות אני אהיה בירושלים הרבה ואני אוכל לעשות דברים אבל אני בד"כ כ"כ סחוטה אחרי העבודה שפשוט אני ישר חוזרת הביתה. אז אולי אתם, עובדי ארומה יקרים יודעים אם מחפשים עובדים בארומה (כאמור, יש לי כבר נסיון, אני מכינה סנדוויץ' צועני משהו חושרמוטה
)? אני אקפוץ לביקור מחר בבוקר בתחנונים בכל מקרה (כי כל הנסיעות האלה לא יכולות להמשיך ככה), אבל אני נהיית חסרת תקווה קצת. מזל טוב. כן.

למעלה