מזל טוף גם ל.....

צו צאנג

New member
מזל טוף גם ל.....

לירן
גם ללירן יש היום יומולדת!
אז מלאאאאא מזל טוף
יומולדת שמייח!
הרבה אושר
, עושר
, ביראות
וכושר
שתמשיך להיות בפורום (ה
) עוד מלאאא שנים! שתקבל הרבה
ות
ים
ות ו
ים
הרבה
בהכלללל

*קליאו*

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo105.gif

HaMsTeR

New member
מזל טוב!../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

לירן! המון המון מזל טוב! תמשיך להיות נחמד באייסיקיו

Gizmo14

New member
מזללללל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

ללירן, האיש שהתאקלם נורא מהר בפורום יחסית
עוד המון שנים בפורום, ו... מממ... שתקבל המון מתנות
ותמשיך להיות יוזם ומאגניב וחמוד נורא

המון המון ../images/Emo24.gifים לכולכם!

לצערי, זה לא בדיוק היה יום ההולדת האופטימלי... רקע קצר: אני עובר דירה. הכוונה של ההורים שלי הייתה לקבל את המפתח ב-1 לאוגוסט ואז להתחיל להעביר את הדירה עד סוף החופש. רק ש... חלו עיקובים. בסופו של דבר, קיבלנו את המפתח רק השבוע. וכאן התחילו הבעיות: המטרה להעביר את כל הדירה עד סוף החופש נותרה בעינה...וכאן אנחנו מגיעים לנקודה: אתם יודעים איך ביליתי את יום ההולדת שלי? בלארוז ארגזים. מהרגע שקמתי עד 3:45 לפנות בוקר של היום, רק ארזתי את החדר שלי. היום ב-9:00 בבוקר העירו אותי. שוב, כדי לארוז ארגזים. היום בבוקר גם היה אצלנו המעביר... לכן ניתקו את המחשב. רק בדרך שהיא חצי נס הצלחנו עכשיו לחבר את המחשב... מה שכמובן עושה אותי שמח, למרות שאני יושב עכשיו על שרפרף והמחשב עומד על שולחן משנות ה-70. לא יום הולדת חלומי במיוחד, הא? ולמרות זאת ואולי דווקא בגלל זה, תודה רבה! תודה רבה על כל הברכות, גם אני מאוד אוהב אתכם...

למעלה