מזל טוף אח שלנו!

avshalomariel

New member
וסקר...

1. בעד או נגד א. ניו מטאל? ב. מטאל עם ראפ? ג. מסחריות? ד. די ג'יי'ז בלהקות רוק? ה. רוק ממוחשב? 2. העדפות א. זמר - זמרת ב. באס - תופים ג. רוק שקט - רוק רועש ד. שירים עם מילים - בלי מילים זהו זה! אני עונה: א. ניו מטאל? באמצע ב. מטאל עם ראפ? בעד ג. מסחריות? נגד ד. די ג'יי'ז בלהקות רוק? נגד ה. רוק ממוחשב? בעד 2. העדפות א. זמר - זמרת זמרת ב. באס - תופים תופים ג. רוק שקט - רוק רועש שניהם, אבל אם צריך לבחור אז רועש! ד. שירים עם מילים - בלי מילים עם מילים

boolbool boy

New member
אני עונה

בעד או נגד: ניו מטאל - בעד מטעל עם ראפ - בעד מסחריות - נגד די ג'ייז בלהקות רוק - בעד רוק ממוחשב - נגד העדפות: זמר - זמרת זמר באס - תופים באס רוק שקט - רוק רועש רועש שירים עם מילים שירים בלי מילים עם מילים

Manic Subsidal

New member
שלי ->

בעד או נגד ניו מטאל: בעד! מטאל עם ראפ: בעד! מסחריות: תלוי... כי מסחור יכול להרוס מוסיקה של להקה אבל יש להקות שמסחור עשה להם טוב די ג'ייז: בעד רוק ממוחשב: בעד העדפות: זמר תופים רוק רועש שירים עם מילים

העדפותיי

א. ניו מטאל? בעד ב. מטאל עם ראפ? בעד ג. מסחריות? נגד. למרות שלעיתים המסחריות מצילה להקות מקריסה. ד. די ג'יי'ז בלהקות רוק? בעד ה. רוק ממוחשב? בעד 2. העדפות א. זמרת ב. באס - תופים ??? ג. רוק רועש ד. שירים עם מילים

V i R u S o N

New member
אני../images/Emo95.gif../images/Emo58.gif

1.בעד או נגד א.ניו מטאל-בעד ב.מטאל עם ראפ-רק לפעמים ג.מסחריות-נגד למרות שתחבו על זה... מההתמסחרות בא כל הכסף שלהם... ד.די ג'ייז בלהקות רוק-לפעמים ה.רוק ממוחשב-אין לי מושג מה זה 2.העדפות א.זמר\זמרת-זמר ב.באס\תופים-תופים ג.רוק שקט\רוק רועש-שתיהם אבל זה בד"כ לפי המצב רוח ד.שירים עם מילים\בלי מילים-בטח שעם מילים

למעלה