מזל טוב!

בתש תעשי לי ילד

אני רוצה אותו בריא וחזק, עיניים כחולות ושיער חלק ארוך או שחור חזק או בהיר חכם, חריף, ממציא פטנטים וגם עם חוש הומור אם לא יהיה כמוני, לפחות שישלים אותי.

מה עם הצד השני?

בחורה חילונית שרוצה להתחתן בגיל 20 ולפחות 5 ילדים, ולא עושה זאת כיוון ששבויה בכבלי החברה המודרנית? הייתה לי חברה כזו, תכננו 9 ילדים. (וזה היה רעיון שלה! אני בתחילה בכלל לא הייתי בקטע.) רוב בני האדם שבויים בכבלי החברה המטומטמת שמסביבם, האתגר הוא להסתכל לעצמך בעיניים ולהחליט מה אתה באמת רוצה. אני למשל, בחיים לא אעשה "הסרת שיער" (גם לא בגב!) זין על החברה המטומטמת שחושבת היום שחלק זה יפה (ושלדים זה סקסי) ואם יש מישהי שזה לא מוצא חן בעיניה, זבש"ה , אני גם שונא שיער חלק, כך שזה מתאזן. זה כלכך אידיוטי, הרי יום אחד זה ישתנה (כמו שכבר היה פעם) ואז תהיה תנועה של השתלות שיער לחזה, ונשים מלאות.

מצחיק.

זה כמו לומר על שחר פאר (שהיא נורא חמודה דרך אגב, והיא אפילו אמרה פעם בראיון שבנים מפחדים ממנה בגלל ההצלחה שלה, אז שחר, אם את קוראת כאן, אני לא מפחד, ואני פנוי.), שהיא עובדת עבודת פרך כל החיים. האימונים שלה קשים ומפרכים, אבל היא שמחה כי היא בחרה לעשות זאת, ויש לה סיפוק מכך. עדיפה עליי אשה חרדית עם 9 ילדים שעושה זאת מרצון. מאשר חילונית רווקה בת 30 שעושה זאת בגלל לחצי החברה. לכל חברה יש סטנדרטים שונים, וכל אדם צריך לעמוד מול החברה ולהחליט מה מתאים לו ומה לא.

../images/Emo45.gif

אני אוהב שכותבים מה שאני חושב ועוד בצורה טובה יותר ממה שאני יכולתי לכתוב* *למעט שחר פאר כמובן, היא לא עושה לי את זה

הנשים החרדיות הן הנשים המנוצלות

ביותר בעולם, אין שום מגזר בעולם שבו הנשים, עובדות, מכבסות, מבשלות, בקיצור עושות את כל עבודות הבית, וכמובן מספקות לבעל שירותי מין. בעוד הבעל מגרבץ בכוילל וטוחן נייעס, ובחוצפתו שולט עליה ואחראי על הכסף שאשתו המסכנה מכניסה. מקומם פשוט מקומם

אנילה1

New member
והנשים חושבות שהן ברות מזל

שהתחתנו עם למדן, בחור ישיבה איזה שידוך נפלא.

מישהו פה נסחף קצת (הרבה) עם הכותרת

`אין עוד חברה בעולם וכו`.. נו שוין. זו קביעה אנתרופולוגית-סוציאליסטית, שגובלת או בבורות, או בסוג של דמגוגיה לשמה.. ודומני שאין בהכרח צורך שאתן לך `מראה מקום` לחברות פרימטיביות במדינות עולם שלישי וכיו``ב, כלך לך אצל `שכנותינו` כאן באיזור המזרח התיכון. אבל מה לא עושים הלוא, לתפארת ה`פומפוזיה`..

יש אנשים בודדים שחומסים את כספי

נשותיהם, אבל מגזר שלם שדוגל ב"לא ללכת לעבוד" אין, אדרבא, בוא תוכיח ידען שכמוך. אפילו אצל הערבים, הבעל הוא המפרנס העיקרי,

להזכירך ידידי, הכותרת שבחרת להעניק

להודעתך הייתה, 'הנשים החרדיות הן המנוצלות ביותר בעולם' !! ככה, לא פחות ! אני מניח שאתה מודע לעובדה ש'ניצול' לא חייב לבוא בגירסה הספציפית של כלכלת הבית. ישנן עוד דרכים רבות שפלות ומחפירות בהרבה, לניצול האשה ורמיסת כבודה ומעמדה. כך ששוב אין לנו אלא לחזור לאותה 'פומפוזיות' חריפה שמסתתרת בניסוח הדרמטי-דמגוגי שלך באותה הודעה, ובהודעת התגובה שלך לתגובתי האחרונה שלי.

אנילה1

New member
צודקת התכוונתי לחברה מערבית בלבד

ולא חברות בעולם השלישי. אני ממש לא רוצה מדינה של העולם השלישי. ממש לא. אבל לצערי אנחנו מתקדמים לשם בצעדי ענק. אחד הסימנים המובהקים של מדינת עולם שלישי זה ריבוי ילדים עם מעט חינוך. נניח שמחר כל החילוניים מחליטים לעזוב את המדינה. מה יעשו הדתיים והחרדים? יתמוטטו. פשוט כך. הם לא יודעים לנהל מדינה. הם לא יודעים המון דברים שצריכים למדינה מתוקנת. והערבים ינצחו אותם בקלות. כי כמעט לא יהיה צבא. למזלינו יש הרבה חילוניים שאוהבים את המדינה ורוצים להשאר בה. והם מחזיקים את הכלכלה והצבא וכמעט הכל במדינה.

שינצחו, ממילא חלקם רוצה שאש"ף

ישלוט במדינה ואם יש כאלו שלא רוצים? שיתפללו לקב"ה או יעשו קב"א ויתמודדו.. מה 'כפת לי? הרי ממילא לא אהיה פה.

laife

New member
ערבים למשל...

או סתם נשים שעוסדות בזנות והבעלים מבזבזים את הכסף על אלכוהול/סיגריות/סמים, אל תצא ממדינת ישראל פשוט לך לעיירות הפיתוח לשכונות העוני ותראה מה קורה שם.

למעלה