מזל טוב

orizakh

New member
מזל טוב

יקירים ויקירות.... רק רציתי לאחל לכולנו מזלטוב, ושיהיה בהצלחה בשנה הבאה. כמו שאתם כבר יודעים מסתובב הרבה זבל בחוץ, אנשים שמנסים להכפיש, ללכלך לסכסך ומה לא.... תמיד טוב לדעת שיש מקום שנשאר נקי וטהור, תומך ואפילו מבקר (שובה של המפה....???). אז כל הכבוד על הפרוייקטים, ההשקעות , הסיכומים (במיוחד האחרון של מורושית - זה שלב אחד לפני "חיים שכאלה"....). תמשיכו לתמוך, להגיע להופעות ולעשות לנו הרבה חם בלב. תודה לכולכם. אה כן, ההופעה של ריטה התחילה באיחור של שעה כי היו נאומים ואנחנו נסענו ב23:00 לנתב"ג....לא הברזנו...יש עדים....(מישהו הזכיר הכפשות וסכסוכים...) אורי זך

I מ י ר ב I

New member
אורי!!!

תודה שנכנסת וכתבת לנו,שראיתי ניק אדום ולא של מירי,בהיתי בו הרבה עד שקלטתי שזה אתה... בהצלחה גם לך!!! אתה גם חלק גדול בהצלחה של מירי.

perrinat

New member
זה: "המפה עושה קאמבק"../images/Emo3.gif

תודה שקפצת לבקר

אורי../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

מה נשמע?
"שובה של המפה"
זה היה שרשור ממש מצחיק! ובבקשה.... [אני רק מקווה שמור לא תתעלף שהיא תקרא תהודעה
] אוהבת המונהמון, אתה מקסים. וכמו שאמרו, אתה חלק בלתי נפרד מההצלחה של מירי..
נועה

אורי!../images/Emo6.gif

"המפה עושה קאמבק" זאת ביקורת בונה ותומכת,
תדע שאתה חלק משמעותי בפורום הזה ובהופעות תמיד טוב לראות אותך... תבלה פה יותר, יעל

viko222

New member
היה כתוב במעריב שהלכתם באמצע

ועכשיו אני יודע תסיבה הנכונה :] מזה משנה לריטה,העיקר שהייתם בהופעה!

ע097ר6ע8953*^&*^)כענמכהכא5ט956*

חמודדדדדדדד
חחח... איזה כיף לי! בבקשה! אנחנו עושים את זה בכיף! באמת! ואנחנו מבטיחים להמשיך ככה בכל השנים הבאות [: אה.. ו.. תראה גם למירי את השירשור ברור?
חחחח

hilali1

New member
אורי אורי אורי.. ../images/Emo13.gif

(אנחת רווחה..
) בחוץ בלגן גדול. אם היינו מאמינים לכל מה שכותבים ואומרים ומפרסמים בתקשורת מירי היתה כבר מזמן מדגמנת למידות גדולות, מופיעה בפסטיגל, משתתפת בתכנית ריאליטי וכו וכו וכו... אין לזה סוף אז בקטנה. כבר הפסקנו כאן להתרגש מזה.
טוב לדעת שהפורום הזה חשוב לכם ושאתם עוקבים אחרי מה שאנשים עושים ואומרים וכותבים. אני חושבת שגם כאשר נכתבות ביקורות, הן נכתבות מאהבה גדולה ומחיבוק גדול. רק מי שאוהב ומעריך יכול לבקר באמת
שיהיה לכם תמיד חם בלב..
אני מקווה שעוד תמשיך לצחוק כאן משרשורים
הילה

את כותבת את זה כי את אחראית

לפרשת "המפה עושה קאמבק" או שזה מהלב
? סתם הילוש מתים עלייך!

hilali1

New member
תמיד מהלב ../images/Emo23.gif

הכי אמיתי שיש... אני ואורי סגרנו את הפינה הזו של המפה

EVGIRL

New member
תודה אורי אתה מדהים../images/Emo23.gif

תורה רבה
אין כמוך בעולם

הילה 201

New member
איפה מירי?אני ממתינה

עדיין ליחס ומקווה שמירי לא שוכחת אותי,כמו שאמרתי ,ומירי ודוואי שמעה,זה ממש חשוב לי... אוהבת, הילה בנארי (201)

למעלה