מזל טוב!!! מזל טוב לחברה שלי מהפורום הזה שיש לי העונג הגדול להכיר אילתית 2!!!! יום הולדת שמח!!!!
א אמא של נמ New member 12/7/06 #1 מזל טוב!!! מזל טוב לחברה שלי מהפורום הזה שיש לי העונג הגדול להכיר אילתית 2!!!! יום הולדת שמח!!!!
א אריבר1 New member 13/7/06 #15 מזל טוב לאילתית 2 היי אילתית 2 מזל טוב ליום הולדתך, ממני האילתית ביום קשה זה הנה נכנסתי סוף סוף לפורים . אגב שמעתי מהבן לפני כמה דקות אני אני מאוד מאושרת. בטח נתראה בקרוב אריאלה .
מזל טוב לאילתית 2 היי אילתית 2 מזל טוב ליום הולדתך, ממני האילתית ביום קשה זה הנה נכנסתי סוף סוף לפורים . אגב שמעתי מהבן לפני כמה דקות אני אני מאוד מאושרת. בטח נתראה בקרוב אריאלה .
O oshiko New member 13/7/06 #16 אריאלה ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif ביום קשה זה ... באיזו יחידה משרת הבן? שנהיה בעניינים
ה האילתית 2 New member 13/7/06 #19 הי אריאלה, תודה.../images/Emo24.gif הכל בסדר איתו? היה לי קשר עם שלי. שנשויץ שילדינו בוגרי אותה שכבה?
הי אריאלה, תודה.../images/Emo24.gif הכל בסדר איתו? היה לי קשר עם שלי. שנשויץ שילדינו בוגרי אותה שכבה?
M mikca New member 12/7/06 #4 ../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif לאילתית שלנו, איחולי אושר ונחת
ש שויו New member 12/7/06 #11 אילתית שלנו, מזסל טוב ליומולדת מגיעה לך . חבל שיצא השנה ביום כזה שחור במדינה שלנו. המון ברכות לבריאות ואושר ושקט ושהבנים ישרתו בשלום וישתחררו בשלום.
אילתית שלנו, מזסל טוב ליומולדת מגיעה לך . חבל שיצא השנה ביום כזה שחור במדינה שלנו. המון ברכות לבריאות ואושר ושקט ושהבנים ישרתו בשלום וישתחררו בשלום.
N nuky1 New member 13/7/06 #12 ../images/Emo49.gifלאילתית ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifשיהיה רק טוב. מסרטנית של ה-14
א אמא פולניה1 New member 13/7/06 #13 ../images/Emo49.gif אילתית.. שיהיו לך עוד הרבה שנים מבורכות בבריאות אהבה שלווה ואושר.
ע עידן64 New member 13/7/06 #14 מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif וכל שתבקשי לו יהי...
א אמאשלחייל New member 13/7/06 #18 אילתית חמודה ../images/Emo24.gif בתוך כל הבלאגן הזה ולמרות מצב הרוח הקשה - ליום הולדתך, עד 120. ברוכה המצטרפת למועדון.
אילתית חמודה ../images/Emo24.gif בתוך כל הבלאגן הזה ולמרות מצב הרוח הקשה - ליום הולדתך, עד 120. ברוכה המצטרפת למועדון.