מזל טוב

Tinkerblack

New member
מזל טוב

היום יש יומולדת לגיתית מזל טוב גיטע עד מאה ועשרים שנה ושל חלומותיך התגשמו(בבקשה תגידו לי שלא טעיתי בתאריך למה אני עשיתי בתחילת השנה חישבוים עכשיוכולם יודעים שאני ומתמטיקה ובמיוחד אני ומתמטיקה עברית לא הולכים ביחד)

אינטרמן

New member
מזל טוב גיטע!

אין לי מצב רוח כל כך להיות על המחשב מהסיבות שאת בטח יודעת,ואני בטח לא אקרא את התשובה שלך,אבל רק שתדעי,שאני מאחל לך את כל הטוב שבעולם מכל הלב,וכמובן אושר עושר וכאלה.

תודה רבה רבה רבה

שלומלום

TziMHoNoa

New member
גיטע!../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

מזלטוב.. ועד 120 והכל.. תמשיכי להרביץ לי. סתם תפסיקי. די זה כואב. סתם =] תודה על העזרה בש"ב באנגלית וכאלה
וזהו. מזלטוב. לילה טוב...

slallum

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifוהפעם, כולם איתי!../images/Emo124.gif

מזל טוב וסימן טוב! סימן טוב ומזל טוב! מזל טוב וסימן טוב וסימן טוב ומזל טוב! אללללל אחדדדד! D:

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifגית מיי לאב משוש חיי../images/Emo99.gif בבת עיני../images/Emo99.gif שיהיה לך המוני מזלטוב../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif עד 120, עם המון בריאות ואושר ועושר../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif שתמצאי את הבריטי המושלם שלך../images/Emo99.gif, ותאמיני לי שהוא יהיה בר מזל שתהיה לו אחת כמוך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif בהצלחה בכל מה שתעשי (ואני יודעת שתצליחי כי את מדהימה../images/Emo99.gif)../images/Emo70.gif אוהבת אותך הכי הכי הכי שיש../images/Emo70.gif דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif

למעלה