מזל טוב!

1661

New member
מזל טוב!

עכשיו זה רישמי שוקי פורר הוא ראש עיריית רחובות! מזל טוב!

יוֹאב

New member
חבל יותר

שהרחובותיים לא מצביעים. אחרי זה חבל שאלה שמצביעים בוחרים במושחתים

בזיק172

New member
ולכן הצעתי את החוק של הקנס!

מי שלא מודע לנזק שהוא גורם, צריך לשלם!

יוֹאב

New member
אתה לא יכול להכריח בנאדם להצביע

אולי גם תכריח בנאדם להצביע למפלגה שאתה תומך בה?

בזיק172

New member
שיצביע פתק צהוב/לבן! לא אמרתי למי!

אבל חייבים להבין שזלזול בדמוקרטיה הוא חמור! אם לא נממש את זכותנו, אנחנו נהיה בצרה! תאר לך שכל היהודים החילוניים לא יצביעו. בכנסת יהיו נגיד, 40 ח"כים ערבים, 50 דתיים, ורק 30 חילוניים. זה נראה לך רציני? אנשים חייבים לקבל זריקת התעוררות, ורק ע"י איום בקנסות נצליח להעיר אותם! וממש לא אמרתי להם במי לבחור. מצידי שישים פתק לבן. ומצד שני, שיתעוררו הפוליטיקאים, ויבינו שהמצב כזה רק בגללם.

יוֹאב

New member
זאת הבעיה - האדישות

אני בעד לעודד הצבעה גבוהה במגזר החילוני, אבל להכריח? אם מישהו בוחר ורואה לנכון לא להצביע - לצערי אתה לא יכול להכריח אותו.

בזיק172

New member
לא מסכים לגבי זה.

תראה, לא מדובר בכפייה. לא מכריחים אותו להצביע ל X או Y. אני חושב שזה יהיה נכון לאכוף את חופש הבחירה (למרות שזה נשמע סותר!). אנשים רבים במקומות אחרים היו "מתים" לחופש בחירה!

בזיק172

New member
ומה יותר גרוע?

הבחירות לרשויות המקומיות הינן בגדר השפעה מיידית וברורה על חיי כלל התושבים! איך אפשר להיות אדיש לזה?!

יוֹאב

New member
לאכוף את חופש הבחירה?

חופש הבחירה משמעותו גם החופש לא לבחור אם אתה לא מעוניין. אגב, אני רואה שאתה כותב בפורום מכוניות. הייתי לפני כחודש בפרנקפורט בתערוכה הגדולה של המכוניות. שמעת עליה?

בזיק172

New member
אם אתה צריך עזרה, תודיע לי.

אנחנו הרי שכנים... יש לי מצלמה דיגיטלית... אפשר לצלם את הצילומים, ולהעביר אותם למחשב ישירות...

כנראה שזה מה שהתושבים רוצים

ב"ה כי היה חשוב להם ששוקי פורר לא יבחר שוב הם היו מוזזים את עצמם לכיוון הקלפי אבל כנראה שזה לא חשוב להם אז זה משהם בחרו!!!

למעלה