מזל טוב

כי....

השיחה הזאת היא על זה שמריה נראית שמנה ושכרסטינה פעם היתה שמנה ואני שואלת את עצמי למה זה כל כך רע?? והן בכלל לא היו שמנות. כריסטינה השמינה זה לא הופך אותה לשמנה **מישהו שומע אנורקסיה באוויר?** כבר נמאס שזמרות נמדדות עד כמה כוסיות הן ועד כמה הן לא לובשות בגדים. יש חלק שאפילו זכו להצלחה ענקית שלא הגיע להן בכלל <אני לא ינקוט בשמות>

yanivtr

New member
תקראי בקשה שוב את השרשור...

איפה ראית שכתבנו שזה רע? אפילו לא הזכרנו את זה... סה"כ מדברים על עובדות- אם היא רזה או לא. לא יותר מזה.

אבל מזה משנה?

הן זמרות! הן אמורות לייצג את הקול שלהן לא את החזה! עולם המוזיקה התדרדר וכל כוסית הופכת להיות זמרת.... במקום להגיד "יא מריה זכתה כי יש לי דיסק טוב בגלל הקול המוכשר שלה" אתם אומרים "היא נראית <אפילו בלי הנראית> שמנה"

YANIVMC

New member
חשוב

זמרת טובה היא זמרת בעלת קול טוב כמו של מאריה ....... נכון שלפעמים היא מראה יותר מידיי וזה לעיתים לא טוב ... אבל לפחות יש לה קול מעולה ....... לפעמים יותר מידיי טוב. לעומת גניפר לופז שלדעתי בלי כוונה לפגוע מצליחה בזכות הערום חלקי /שלם שלה ... ובזכות האנשים שהיא יוצאת איתם .... ואגב לה אין קול ביכלל ........

אני יוכל לנקוב בשמות

לבריטני ג'ניפר פינק אבריל ואיימי מאוונסנס ויש עוד רשימה ארוכה אין קול עמוק וחזק אבל אני חושב שיש להם קול מספיק טוב בשביל להיות זמרות

למעלה