מזל טוב

YANIVMC

New member
מזל טוב

לזמרת מאריה קארי על זכייתה בטקס AMW ( זה טקס מוזיקה אמריקני). היא קקיבלה פרס כבוד על מכירותיה הגבוהות ( מקבלים את הפרס הזה כשמוכרים יותר מ-100 מיליון עותקים , וכידוע לכם מריה הגיעה למכירות של 185 מיליון מכירות ). אז בקיצור מזל טוב למריה .

TheImpactBoy

New member
אמממ...... ../images/Emo4.gif

מריה קארי כבר פאסה.... היא נהרסה לגמרי.... גם לא מעניינת. אגב, זה רק אני או שהיא ממש שמנה בתמונה הזאת?

היא עכשיו אולי לא מעניינת

אבל אף זמרת שמצליחה עכשיו לא תגיע למכירות של מאריה ולנאמבר 1 בבילבורד שיש למאריה

YANIVMC

New member
זה רק את/ה מותק

כי אם לזה אתה קורא שמנה .... המצב שלך באמת קשה נשמה .... אגב תסתכל/י על התמונה המצורפת ותן/י את דעתך עכשיו .....

רק אל תבכה בשבילה וזהו...

יניב, אתה לא צריך לקחת את זה קשה...הוא רק אמר שלפי התמונה שהעלת היא נראית לו שמנה שם.

YANIVMC

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

ניראה לך ???? מה אני מאלו הסתומים שילכו כפרה על הזמרים שהם מעריצים ? רק אמרתי שהוא עיוור .... כלומר היא ביכלל לא שמנה( היו לה תקופות כמו כל אחרת) אבל פה היא באמת לא ..... אגב מה דעתך לפי מה ששלחתי ( התמונה על שער עיתון מסויים ...) נ.ב : מיצידי שהיא תיהיה במשקל כמו של מיסי אליוט( לפני הדיאטה ) , לא מזיז לי בכלל כי אצלי היופי זה לא אומר גבר אלא הקול ( קח לדוגמא את סלין דיון שהיא סליחה על הביטוי מכוערת למדיי אבל קול יש לה , אפילו בוא נגיד יש לה קול בן זונה . אז בקיצור לא מזיז לי מהמראה אלא מזיז לי מהקול ןזה מראיה מאוד טובה .... מה דעתך עלייה ????

לפי התמונה הראשונה ששמת...

היא באמת נראית קצת שמנה, זו פשוט הפוזה שהיא נתפסה שם. בתמונה השנייה ששמת (ובשאר התמונות שלה) היא באמת פצצה, רק שלא תהיה זנותית כמו שהיא היום ואז הכל יהיה בסדר.

YANIVMC

New member
גבר

זה לא שהיא שמנה עכשיו .... פשוט היו לה וישארו לה הלחיים האלה ... בגלל הלחיים שלה שהם כמו סופגניות קטנות כאלה כולם חושבים שהיא שמנמונת .... אגב גם אני חושב שבתמונה השנייה היא שווה שחבל"ז.

TheImpactBoy

New member
אני יגיד לך מה אני חושב...

לדעתי מריה קארי פ33ה לא נורמלית, כמובן אחרי כריסטינה אגילרה היפייפיה. מבחינת מוזיקה היא הייתה ענקית! היו לה שירים סוף הדרך. אבל... היום
היא לא מצליחה, שונאים אותה כולם ואין לה שירים יפים. וכן, שמעתי את כל האלבומים שלה.

yanivtr

New member
רק חבל שהתמונה ששמת היא לפני שנה...

ועכשיו היא כן שמנה קצת...

YANIVMC

New member
חחחחחחחחחח

השירים של מראיה משעממים עכשיו ????? אה באמת ??..??? שמעת את הדיסק החדש ????? אם לא תישמע ולא שונאים אותה ... פשוט חלק מהאנשים והעיתונאים שנאו אותה גם בעבר לפני הגירושים המתוקשרים שלה . והשירים שלה העכשוויים בכלל לא משעממים ..... כדי לך לשמוע.... אגב גם לכריסטינה לא חסר שומנים אם ראית ראיץ כמה תמונות של ממעריב לנוער וראש 1.... היא בכלל לא מקל סנוקר כמו שהיא הייתה בימיי גיני בבקבוק.

YANIVMC

New member
אז כמו שאמרת

גם לכריסטינה כמו למאריה ואחרות יש בעיות של השמנה מידיי פעם אבל זה ירד אם כל הכסף שיש להם והמאמנים הכי טובים בעולם ..... אגב הן חזרו לגוף הרגיל שלהם .... כריסטינה - ניראת סוף בשיר CANT HOLD US DOWN. ומאריה ניראת פצצה לאללה בשיר יחד עם באסטה ריימס . אבל למה אנחנו מתווכחים יש לך אי סי קיו ? אם כן מהו ?

YANIVMC

New member
אגב כפרה

אמרת שמאריה מתלבשת בצורה זנותית .... כי נשמה שלי כריסטינה ממש לא לובשת כמו האימא תרזה.......

yanivtr

New member
אבל מה הקשר כל ההשוואת האלו?

תדבר עובדתית. ומה הקשר כריסטינה עכשיו??? אל תעשה השוואות...כל אחד יכול להשוות.זה דבר מגוחך

YANIVMC

New member
אני לא משווה

פשוט נישבר לי הזין שאנשים אומרים שאם זמרת באמת טובה מתפשטת אז אומרים שהיא כך וכך וכך ..... זמרת טובה היא זמרת בעלי אכויות קוליות מעולות .... כמו: מריה קארי , וויטני יוסטון , סלין דיון , ועכשיו כריסטינה אגילרה.... כי בנינו איזה קול יש לבריטני , גניפר, וכל האחרות ???. זמרת טובה היא זמרת שיודעת לשיר , ושרה מהנשמה לא רק שרוקדת כמו איזה לא יודע מה ........ סליחה ששגעתי אותך אבל זאת דעתי.....

christinbal

New member
ואל תתיחס אפילו לראש1 בנושא כריסטינ

ה כי אם לא שמת לב... הם תמייייייייייד משמיצים אותה אבל תמייייד אז מן הסתם ישימו תמונות רעות שלה

למעלה