מזל טוב

מזל טוב

הפונדקאית שלי בהריון התוצאה קצת נמוכה אנחנו שמחים אבל מחכים לבדיקה השניה שתגיד אם זה בטוח הרופא אמר שאפשר לשמוח שזו תוצאה חיובית תודה על המסרים ששלחתם לי נעים לי לדעת שאתם חושבות עלינו ודואגות לי

WAWWW קולולולולולו../images/Emo49.gif

איזה יופיייייייי כל הכבוד בשעה טובה עוד הריון פורה לפורום שלנו יוצא לדרך.. קולולולולולולולול
איזו שמחה, אני מאחלת לך אם מיועדת הרבה
לך ולפונדי שלך והמשיכי לדווח לנו על הבטא העולה.. המשך הריון פורה ומשגשג אמן ואמן!!!!!!
איזה יופי עשית לי את היום עם הבשורה החיובית הזו

וואו !!!!!!!!! מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזה בשורות נפלאות
מחזיקה אצבעות להכפלה יפה של הבטא

טובי11

New member
מזל טוב מכל הלב

בעזרת השם שהבטא תגדל וההריון יתפתח יפה והלואי ולכולם יהיה במזל טוב

בנדה1

New member
בשעה טובה וממממממוצלחת ../images/Emo24.gif

הידד, וואו, זה הסיפתח להרינות הקורבים ! שתוכל הבטא לאלתר !

מירבי*

New member
מזל טוב דלית יקרה../images/Emo24.gif

דיברתי איתה השבוע והיא היתה בטוחה שהיא הולכת לקבל מחזור, לא עזר שאמרתי לה שזה דומה, היא אמרה שבהריונות שלה היא לא הרגישה ככה, והנה יש תשובה חיובית, אני מאושרת בשבילכם, איך בעלך הגיב? הפונדי שלך אמרה שהוא כל הזמן אמר לה שהוא בטוח שהיא בהריון... אגב, התשובה חיובית ולא רעה בכלל, אל תשכחי שבדקתם אחרי 13 יום מההחזרה, אז נכון שכנראה מדובר בעובר אחד, אבל אני בטוחה שתהיו מאושרים גם עם האחד המיוחד הזה... עד אז..פנקי אותה, עודדי אותה ותחשבי רק מחשבות טובות, השגתם הריון בטיפול הראשון וזה יפה.

shosh6

New member
המון מזל טוב../images/Emo65.gif

זאת בשורה נפלאה!!!!!!!! מחזיקה אצבעות ומקווה שהבטא יכפיל את עצמו. אני מקווה שאתם הסיפתח שלנו לעוד הרבה הריונות בפורום זה. הלוואי ונתבשר בבשורות טובות נוספות בקרוב על ידי בנות הפורום.

תודה רבה לכולם

אנחנו מאוד מתרגשים בעלי היה בהרגשה טובה מאוד מההתחלה אני פחדתי לקוות שזה יצליח הפונדקאית שלנו ממש לא מאמינה היא בכלל לא הרגישה בהריון כל יום היא היתה אומרת שהיא מקבלת מחזור תיכף. היא גרה במושב ושמה אף אחד לא יודע על הפונדקאות ויש לה שכנה שהיא גם חברה שלה והיא אמרה לה לפני כמה ימים שהיא נראית או חולה או בהריון מאוד מעניין מה היא ראתה כשהיא אמרה לה את זה. מירבי תודה רבה על העדוד וההסברים את מאוד עוזרת לנו.

miri71

New member
שמתם קץ למסלול הכשלונות שהיו כאן

ואני מתענגת לקרוא שהצלחתם. המון מזל טוב ותצליחו הלאה, הכל רק מתחיל...

sigush3

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב, בהצלחה

ממש התרגשתי לקרא אני מקווה ומאמינה שגם הבדיקה השניייה תהיה חיובית בע"ה אני מאחלת לכם הצלחה והרבה אושר סיגל

mondani5

New member
אם מיועדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ריגשת אותי עד דמעות!!!,שמעתי ממירב היום בטלפון ואני מרוגשת מתמיד,איזה נפלא אני זוכרת את עצמי לפני כשנה ברגע שקיבלנו חיובי ,רעדתי השתוללתי במשרד עם כל הפקידות שלי ואחרים,הלכתי כך סתם במסדרון עם התמונה של ההורים שלי ז"ל ואמרתי :"אמא ,אבא עשינו זאת". עכשיו ההתרגשות רק תתעצם כאשר בשבוע ה-7 תצפי את השק עוברי ואת הלב מפמפם וכך הלאה עד השבוע ה-14 שממש תראי כבר את תינוקך המקסים/ה. אני מאושרת בשבילך,שהפורום יהיה מלא בבשורות טובות,במהלך השנה יוולדו שלושה ילדים ושלושה זוגות של הורים מיועדים התבשרו על הריון ,רונית של ליידי בל,אני של איילת ואת מתוקתי,הלוואי שנסגור את השנה עם בשורה למירי,טובי,אמונה 4,שוש 6 בנדה והשאר. הכי חשוב הריון תקין ולידת תינוק בריא. מזל טוב מתוקתי מותר לך לבכות לצעוק ולהתרגש. אירית

למעלה