מזל טוב
"הלו... תתעורר!!!" שמעתי קול מבין שרעפי חלומות הבלהה שתקפו אותי.
קול נשי וקצת מבוהל חזר ב"הלו... בוקר טוב!!! תתעורר!!!".
פקחתי את עיניי לכדי סדק דק וניסיתי להתעלם מהטעם המר בפי ומתחושת הקדיחה הפועמת בראשי.
לא זיהיתי את תצורת האור שניבטה אל חרכי עיניי. סובבתי את ראשי ומשום מה ידיי ורגליי לא הסכימו לנוע אתו. נבהלתי ומייד הבטתי מטה וראיתי שאני עירום כביום היוולדי, קשור למיטת ים מרופדת במזרון. מה לעזאזל???!
ואז זכרוני התחיל לחזור אליי וראשי צנח שוב לאחור על המזרן בתסכול. נאנחתי.
"בוקר טוב לאדוני, אבל מה אתה עדיין עושה פה? וככה?...!"
האשה מולי הצביעה בידה על גופי העירום.
"סליחה. אני באמת מתנצל. אבל החברים הדפוקים שלי כנראה השאירו אותי ככה אתמול...".
"אם זה נכון אז הייתי מציעה לך או לא להיות חבר שלהם או ללכת למשטרה." אמרה בטון חצי מודאג חצי משועשע. "זו לא דרך להתנהג לחבר ואני חושבת שזה אפילו לא חוקי. אפילו אני יכולה לקרוא למשטרה עכשיו ויעצרו אותך על זה שאתה מסתובב לי כאן בבוקר ערום!"...
חייכתי בלאות.
"אני לא ממש מסתובב כמו שאת שמה לב. אני קשור".
היא חייכה.
זכרוני שב אליי באופן מלא.
מנייקים.
זונות בני זונות.
החברים שלי הזמינו לנו ליום הולדתי ה-30 לילה של כיף בספא בצפון.
לילה שהתחיל בעיסוי מצויין לכולנו, ולאחריו הושארנו לבדנו במתחם לכל הלילה. היה שם ג'קוזי, וסאונה, וטלויזיה עם לוויין, ובופה עם טעימות וגם ארוחה חמה והמון אלכוהול.
הם החליטו שזה ערב בנים בלבד ולא מביאים את הנשים או החברות. מה אכפת לי? הם שילמו.
כל הלילה ראינו סרטים כחולים ושתינו והשתכרנו. בין סרט כחול למשנהו טבילה בג'קוזי וקרב אגרוף באגו טוטאל. אוכל שתייה מוסיקה צחוקים.
ואני השתכרתי כמו חמור. כמו חמור שיכור.
כנראה שכשקצת נפלתי מהאלכוהול הם החליטו למתוח אותי ולקשור אותי שיכור למזרן הזה ופשוט ללכת. להשאיר אותי שם לחסדי מי שימצא אותי בבוקר.
נבלות. אני כבר אחזיר להם.
וכך אני פה קשור בלב הספא ופקידת הבוקר מצאה אותי עירום.
תלוש.
אלוהים כמה תלוש.
"יש לך מזל שאני מגיעה מוקדם כל כך כדי להספיק לסדר כל מיני עניינים." אחרת יכול להיות שהמנהל או אחראי חדר הכושר היו תופשים אותך. פאדיחות. באמת דפוקים החבר'ה שלך!".
חייכתי באי-נוחות. לא נעים. למרות שהיא חייכה לא היה לי נעים במצב הזה. ללא כסות מלבוש שהוא וקשור והיא שם חמודה למדיי אבל עוד יכולה לקרוא למשטרה. אני יודע?
"שחררי אותי ואני עף מפה" אמרתי בקול שניסיתי לייצב.
השתהתה רגע.
"למה?" אפשר לחכות קצת...
מקולה שהשתנה וחיוכה פתאום נעמד לי הזין.
"אני מבינה שהיה לך יום הולדת, נכון? אני רשמתי את כרטיס ביצוע ההזמנה אתמול...". התקרבה אליי.
"כן" עניתי. "אני בן 30. אבל בחייאת שחררי אותי. כואבים לי הפרקים".
היא התקרבה אליי עד שיכולתי להריח את ניחוח הבושם שלה ולראות את עיניה הכחולות. שערה היה שחור פחם וגולש.
"אז אני מבינה שאת המתנה שלך עדיין לא קיבלת. לפחות לא ממני".
לא הבנתי כלום.
"מתנה??? מה???".
"אל תזוז" היא אמרה לי. כאילו שיכולתי.
היא התיישבה לידי על פוף והחלה להעביר אצבע. אצבע אחת בסיבובים על הנקודה שמתחת לכיפת הזין שלי מקדימה, במקום החיבור בין הזין לראשו. זה היה נעים ועדין.
"מה את עושה?" לחשתי.
והיא הצביעה עם אצבעה על שפתיה ולחשה "ששששש".
אצבעה המורה ליטפה את הזין שלי על קו האמצע לאורכו והתעכבה על האזור ההוא, המיוחד.
עוד רגע. ועוד רגע.
זה היה נחמד. לא יותר. אבל שתקתי כי לא ידעתי לאן זה יתפתח. ובכלל, צעירה ויפה מלטפת לי את הזין העומד שלי. שאני אפריע לה???
אחרי כמה רגעים חשתי שבוקע לי מן הנקב נוזל חם וסמיך. לאט. טיפה אחר טיפה. ברכות. היה זה הנוזל המקדים הדבשי. זה שמרמז שהגוף שלי מתחיל להתחמם. אצבעה נגעה בו עם ליטופיה ומגעה הפך חלקלק ומשיי. התחלתי לחושש זרם דקיק ונעים בין רגליי. עושה סיבובים בקוטר שהלך וגדל והתפשט לי בגוף. נשמתי לאט וכבד יותר והיא הרגישה.
"זה נעים?" שאלה.
"מאד" אניתי בלחש.
"מאד".
"אז ששששששש" המשיכה.
רק אצבע אחת. רק שם. סיבובים ולחיצות בנקודה ההיא והזין שלי קשה כמו סלע בזלת.
התחילו פעימות קלות עמוק בתוך ישבני. שנייה לאחריהן הזרם ההולך ומתחזק מפי הטבעת שהולך ומתקדם אל האבר הקשה ומשם לכל הגוף.
איכשהו התחושה שיגעה אותי. זרם מענג שהלך והתפשט והתחזק כמו חשמל כשאני לא מרגיש את הזין שלי חבוק או עטוף ורק נקודה אחת קטנה בו זוכה למגע מלטף.
אצבעות רגליי החלו לנוע באי-שקט.
קולות בלתי רצוניים החלו לבקוע מגרוני. הברות ותנועות לא נשלטות.
הכל התחיל לבעור ולהסתחרר. כל האזור שבין רגליי ובמיוחד בתוך ישבני פעם כמטורף. כאילו וניטחו בי סלעים מבפנים. סלעים חמים וקשים שמעסים את כולי מבפנים.
לפתע צרחתי כשכולי התעוותתי וחשתי שאני מת. ממש מת.
הרגשתי את ירכיי נרטבות מנוזל חם וסמיך וכולי רטטתי והתעוותתי כמו דג על יבשה מעצמת העונג והגוף שלי שחווה אורגזמה מטורפת ברמות שלא חוויתי מעולם. והכל מאצבע אחת, במקום אחד, ולאורך זמן שנראה כמו נצח.
"מזל טוב" היא אמרה ושחררה את כבליי.
http://xhamster.com/movies/323942/one_finger_to_cumshot.html
"הלו... תתעורר!!!" שמעתי קול מבין שרעפי חלומות הבלהה שתקפו אותי.
קול נשי וקצת מבוהל חזר ב"הלו... בוקר טוב!!! תתעורר!!!".
פקחתי את עיניי לכדי סדק דק וניסיתי להתעלם מהטעם המר בפי ומתחושת הקדיחה הפועמת בראשי.
לא זיהיתי את תצורת האור שניבטה אל חרכי עיניי. סובבתי את ראשי ומשום מה ידיי ורגליי לא הסכימו לנוע אתו. נבהלתי ומייד הבטתי מטה וראיתי שאני עירום כביום היוולדי, קשור למיטת ים מרופדת במזרון. מה לעזאזל???!
ואז זכרוני התחיל לחזור אליי וראשי צנח שוב לאחור על המזרן בתסכול. נאנחתי.
"בוקר טוב לאדוני, אבל מה אתה עדיין עושה פה? וככה?...!"
האשה מולי הצביעה בידה על גופי העירום.
"סליחה. אני באמת מתנצל. אבל החברים הדפוקים שלי כנראה השאירו אותי ככה אתמול...".
"אם זה נכון אז הייתי מציעה לך או לא להיות חבר שלהם או ללכת למשטרה." אמרה בטון חצי מודאג חצי משועשע. "זו לא דרך להתנהג לחבר ואני חושבת שזה אפילו לא חוקי. אפילו אני יכולה לקרוא למשטרה עכשיו ויעצרו אותך על זה שאתה מסתובב לי כאן בבוקר ערום!"...
חייכתי בלאות.
"אני לא ממש מסתובב כמו שאת שמה לב. אני קשור".
היא חייכה.
זכרוני שב אליי באופן מלא.
מנייקים.
זונות בני זונות.
החברים שלי הזמינו לנו ליום הולדתי ה-30 לילה של כיף בספא בצפון.
לילה שהתחיל בעיסוי מצויין לכולנו, ולאחריו הושארנו לבדנו במתחם לכל הלילה. היה שם ג'קוזי, וסאונה, וטלויזיה עם לוויין, ובופה עם טעימות וגם ארוחה חמה והמון אלכוהול.
הם החליטו שזה ערב בנים בלבד ולא מביאים את הנשים או החברות. מה אכפת לי? הם שילמו.
כל הלילה ראינו סרטים כחולים ושתינו והשתכרנו. בין סרט כחול למשנהו טבילה בג'קוזי וקרב אגרוף באגו טוטאל. אוכל שתייה מוסיקה צחוקים.
ואני השתכרתי כמו חמור. כמו חמור שיכור.
כנראה שכשקצת נפלתי מהאלכוהול הם החליטו למתוח אותי ולקשור אותי שיכור למזרן הזה ופשוט ללכת. להשאיר אותי שם לחסדי מי שימצא אותי בבוקר.
נבלות. אני כבר אחזיר להם.
וכך אני פה קשור בלב הספא ופקידת הבוקר מצאה אותי עירום.
תלוש.
אלוהים כמה תלוש.
"יש לך מזל שאני מגיעה מוקדם כל כך כדי להספיק לסדר כל מיני עניינים." אחרת יכול להיות שהמנהל או אחראי חדר הכושר היו תופשים אותך. פאדיחות. באמת דפוקים החבר'ה שלך!".
חייכתי באי-נוחות. לא נעים. למרות שהיא חייכה לא היה לי נעים במצב הזה. ללא כסות מלבוש שהוא וקשור והיא שם חמודה למדיי אבל עוד יכולה לקרוא למשטרה. אני יודע?
"שחררי אותי ואני עף מפה" אמרתי בקול שניסיתי לייצב.
השתהתה רגע.
"למה?" אפשר לחכות קצת...
מקולה שהשתנה וחיוכה פתאום נעמד לי הזין.
"אני מבינה שהיה לך יום הולדת, נכון? אני רשמתי את כרטיס ביצוע ההזמנה אתמול...". התקרבה אליי.
"כן" עניתי. "אני בן 30. אבל בחייאת שחררי אותי. כואבים לי הפרקים".
היא התקרבה אליי עד שיכולתי להריח את ניחוח הבושם שלה ולראות את עיניה הכחולות. שערה היה שחור פחם וגולש.
"אז אני מבינה שאת המתנה שלך עדיין לא קיבלת. לפחות לא ממני".
לא הבנתי כלום.
"מתנה??? מה???".
"אל תזוז" היא אמרה לי. כאילו שיכולתי.
היא התיישבה לידי על פוף והחלה להעביר אצבע. אצבע אחת בסיבובים על הנקודה שמתחת לכיפת הזין שלי מקדימה, במקום החיבור בין הזין לראשו. זה היה נעים ועדין.
"מה את עושה?" לחשתי.
והיא הצביעה עם אצבעה על שפתיה ולחשה "ששששש".
אצבעה המורה ליטפה את הזין שלי על קו האמצע לאורכו והתעכבה על האזור ההוא, המיוחד.
עוד רגע. ועוד רגע.
זה היה נחמד. לא יותר. אבל שתקתי כי לא ידעתי לאן זה יתפתח. ובכלל, צעירה ויפה מלטפת לי את הזין העומד שלי. שאני אפריע לה???
אחרי כמה רגעים חשתי שבוקע לי מן הנקב נוזל חם וסמיך. לאט. טיפה אחר טיפה. ברכות. היה זה הנוזל המקדים הדבשי. זה שמרמז שהגוף שלי מתחיל להתחמם. אצבעה נגעה בו עם ליטופיה ומגעה הפך חלקלק ומשיי. התחלתי לחושש זרם דקיק ונעים בין רגליי. עושה סיבובים בקוטר שהלך וגדל והתפשט לי בגוף. נשמתי לאט וכבד יותר והיא הרגישה.
"זה נעים?" שאלה.
"מאד" אניתי בלחש.
"מאד".
"אז ששששששש" המשיכה.
רק אצבע אחת. רק שם. סיבובים ולחיצות בנקודה ההיא והזין שלי קשה כמו סלע בזלת.
התחילו פעימות קלות עמוק בתוך ישבני. שנייה לאחריהן הזרם ההולך ומתחזק מפי הטבעת שהולך ומתקדם אל האבר הקשה ומשם לכל הגוף.
איכשהו התחושה שיגעה אותי. זרם מענג שהלך והתפשט והתחזק כמו חשמל כשאני לא מרגיש את הזין שלי חבוק או עטוף ורק נקודה אחת קטנה בו זוכה למגע מלטף.
אצבעות רגליי החלו לנוע באי-שקט.
קולות בלתי רצוניים החלו לבקוע מגרוני. הברות ותנועות לא נשלטות.
הכל התחיל לבעור ולהסתחרר. כל האזור שבין רגליי ובמיוחד בתוך ישבני פעם כמטורף. כאילו וניטחו בי סלעים מבפנים. סלעים חמים וקשים שמעסים את כולי מבפנים.
לפתע צרחתי כשכולי התעוותתי וחשתי שאני מת. ממש מת.
הרגשתי את ירכיי נרטבות מנוזל חם וסמיך וכולי רטטתי והתעוותתי כמו דג על יבשה מעצמת העונג והגוף שלי שחווה אורגזמה מטורפת ברמות שלא חוויתי מעולם. והכל מאצבע אחת, במקום אחד, ולאורך זמן שנראה כמו נצח.
"מזל טוב" היא אמרה ושחררה את כבליי.
http://xhamster.com/movies/323942/one_finger_to_cumshot.html