מזל טוב..

motti4me

New member
מזל טוב..

חברים וחברות יקרים.....
בשעה טובה האתר שלי עלה לאוויר.....
אני אשמח שתהיו הראשונים להציץ בו..
כל הערה תתקבל בברכה
וכל שיתוף יתקבל בשמחה.....
מוטי

http://www.tov2me.com/

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
תתחדש

האתר יפה ונעים.
בחרת לכתוב בסגנון קצת לירי - אני מניחה שזה משקף אותך ואת האופן בו אתה עובד וחושב.
לטעמי הכתב בתוך הדפים קצת גדול מדי (אני קוראת ב-FF, אולי בדפדפן אחר זה נראה אחרת? )
הייתי מוסיפה מידע שממחיש קצת יותר את התהליך. מי שנכנס לאימון הרבה פעמים נכנס אל תהליך שלא ברור לו. זה עוזר לאנשים להבין קצת יותר למה הם נכנסים, איך יראה התהליך, איך יראו המפגשים.

מוטי

אהבתי את העיצוב והקו הנקי.
המלצות? חשוב שאתה תאהב את האתר ותשקיע בו. אתר סטטי - "תדמיתי" נשאר סטטי, עם תנועה דלילה של גולשים.
אתר דינמי לעומתו הוא כמו תינוק שנולד: אחרי חבלי הלידה מגיע תור ההתרגשות ואז מתחיל תהליך של התפתחות וצמיחה..
אז תכין לעצמך
, תתענג מהתוצר ובהדרגה תעבה ותוסיף לו תכנים.
בהצלחה, כרמית

כמה התרשמויות מהאתר שלך ומאתרים אחרים

אהלן מוטי

האתר שלך לא כל כך מוצא חן בעיני. אני מקוה שזה בסדר שאני אומרת את זה. אני גם כותבת את זה כאן ולא במסר אישי, כי בערך 70% מהאתרים של מאמנים דומים לשלך ואני חושבת שהם לא עושים את העבודה.
גם לא חייבים שכולם יאהבו את האתר (יש אנשים שלא אוהבים את שלי). בכל זאת אציין את הנקודות שמפריעות לי:

הסדר של המילים "לתת לטוב מקום יותר בחיים שלך" - מגושם לי, לקח לי פעמיים לקרוא את הכותרת כדי להבין ולבדוק שאין טעות. אישית אני לא אוהבת מקומות בטקסט שעוצרים את שטף הקריאה.

מינון גבוה של תמונות מ - image banks ומינון נמוך של תמונות שלך (מקובל מאוד באתרים של מאמנים) - לטעמי זה יוצר תחושה שהאתר דומה מאוד לכל אתר אחר, ופחות מדי מייצג ממש אותך. אינטרנט היא גם מדיה ויזואלית, לא רק טקסטואלית. אישית אני לא כל כך מתחברת לתמונות של אנשים ממאגרי התמונות האלה, הם רובם מאופרים מדי, מטופחים מדי, יפים מדי בשבילי מכדי להזדהות איתם (ואני אישה די נאה... מה אדם שמן/מבוגר יותר ירגיש...).

מה שעוד מפריע לי הוא שהטקסטים שלך ליריים מדי, ואני לא שומעת שם טון אישי שלך, לא ברור לי מה תעשה שיעזור לי (כלקוחה פוטנציאלית), או איך העבודה שלך שונה מהעבודה של מאמנים אחרים. זה לא נכון ב - 100% כי יש נקודות מעניינות בטקסט, אבל בכל זאת זה הרושם הכללי שלי.

גודל האתר ללא ספק קטנטן, חסר המון חומר. זה ברור. מבינה שזה בגלל ההתחלה. גם אתרים אחרים לדעתי מכילים מעט מדי טקסט. זה לא טוב לגוגל (לא אוהב אתרים דלי תוכן), לא טוב לזמן שבו אנשים ישארו באתר (גם לא טוב לגוגל וגם לזמן שלקוחות יתרשמו מהאתר). צריך מאמרים וצריך המלצות לדעתי. צריך לספר על עצמך יותר (אהבתי את מה שכתוב ב"מי אני").

שני דברים קטנים שאני לא מתה עליהם, אבל בהחלט יתכן שזה חלק מהבידול ואולי אנשים צעירים יותר יתחברו לזה - אני לא אוהבת את המילים "מי אני" אלא מעדיפה "אודות", "מי אני" נשמע לי ילדותי. גם התמונה לא מקצועית ותמונה בתאורה טובה יותר לדעתי תדגיש יותר את העיניים שלך, כך שתהיה יותר תחושה שמכירים אותך. כך זה מעט חובבני, ושוב - יתכן שזה מושך אנשים מסוימים. האתר הראשון שלי היה אתר שבניתי בעצמי ב - google sites, בחינם, עם תמונות שצילמתי בעצמי. היו לי לא מעט לקוחות, ואנשים אמרו שהאתר שלי מאוד אינטימי. אחרי ששידרגתי את התמונות ובהמשך את האתר, הגיעו אלי הרבה יותר לקוחות. זה פשוט נראה מקצועי יותר. אבל, כשהיה לי אתר חובבני, כבר היו לי המון טקסטים.

עוד נקודה טובה היא שאתה מדגיש את הנסיון הרב שלך בעבודה עם מתבגרים והורים - חשוב ורלוונטי מאוד. אחת הנקודות החזקות שלך כאן. למעשה יתכן שכדאי (אם זה מה שאתה רוצה) למקד את עצמך לכוון הורים ומתבגרים ואז יש לך יתרון גדול.

שיהיה בהצלחה ומקוה שהפידבק עוזר

סאלי

motti4me

New member
סאלי יקרה -

תודה רבה על ההתייחסות המופרטת לאתר
אני אוהב מאוד את האתר שלי - איך שהוא.
נכנסתי לאתר שלך וראיתי את השוני.
זה היופי - שיש מה שמייחד כל אחד מאיתנו.

בכל מקרה - הערה קטנה -
ראיתי שכתבת שיש לך הרבה נסיון בתחום האימון
אני מציע שביקורת רחבה כזאת - דעתך ככל שתהיה - תבוא באופן אישי ולא על גבי האתר.
במיוחד שאת רוצה "לעזור" למאמנים חדשים

מתנצלת

בכנות חשבתי שהפידבק יעזור. אתר יכול להיות כלי שווקי טוב, ויכול שלא.
אם הוא פוגע, אז אפשר כמובן למחוק את התגובה שלי עם כל החלק הזה של השרשור.

ordanco

New member
האדם המתאים?

נכנסתי
הבטתי באתר שלך עם נסיון רב שנים ואתרים.

הפורום הזה משתדל להיות נקי ככל האפשר מפרסומות.
ענבל, מנהלת הפורום הנפלאה, בד"כ מעיפה מפה כל פוסט עם לינק החוצה,
עצם זה שהיא השאירה את שלך במודע מראה שהיא נתנה לך מרחב צמיחה, נדיר.

אולם, מתגובותך אני רואה שאתה מחפש מחמאות בלבד,
אם כך אני לא האדם המתאים להגיב לאתר,
אלא רק לפוסט בכלליות.

בעיני החמצת.

בהצלחה,
אורן

למעלה