מזל טוב

נחי

New member
מזל טוב

ביום ראשון נולד לי בשעה טובה בני בכורי.לאם ולילד שלום,כעת אנו בבית מתרגלים למצב החדש.

../images/Emo77.gif מזל טוב ../images/Emo24.gif ../images/Emo142.gif

המון מזל טוב, נחי
השאלה החשובה היא: האם כבר הוספת אותו לעץ?
מקווה שלא יהיה לך הרבה
ממנו... מחכים לתמונות, ארנון נ.ב. - מיני חידון: מי חבר הפורום שבעוד זמן לא רב יודיע גם כן אותה הודעה כמו נחי

avitalit

New member
רואים שחלק מההתרגלות היא

"לבלות" לילות לבנים ללא שינה ....עד השעות הקטנות של הלילה .... מנחם היקר - אלו ימים נפלאים !!! שיהיה לכם מזל טוב ונחת רוח ממנו שה´ ישמרהו ויברכהו ויכנס בבריתו של אברהם אבינו בעיתו ובזמנו ויגדל לתורה לחופה ולמעשים טובים אמן ! מזל טוב .

הדס ח

New member
מזל טוב../images/Emo95.gif../images/Emo24.gif

מצטרפת לכל הברכות שכבר נכתבו. בקיצור - כל הטוב שבעולם להורים לסבים ובמיוחד לרך הנולד.
הדס

yoavep

New member
מזל טוב

כאב לילד בן שנה וחודשיים, אני עדין זוכר את ההתרגשות העצומה הזאת. אלו הם חיים שונים לגמרי ! ! ! המון מזל טוב ושתזכו להרבה נחת ממנו. יואב

א77

New member
מזל טוב מזל טוב

ללידת בנך בכורך. מזל טוב להולדת הבן. וברכה מיוחדת להיותו בכור. הרי יש מצוות בכורים בפרי הארץ ככתוב "והיה כי תבוא אל הארץ אשר השם אלקיך נתן לך נחלה וירשתה וישבת בה ולקחת מראשית כל פרי האדמה אשר תביא מארצך אשר השם אלקיך נתן לך ושמת בטנא והלכת אל המקום אשר יבחר השם אלקיך לשכן שמו שם" שם נאמרה פרשה שלימה, איך להודות להשם, על בכורי פירות הארץ. והרי פרי בטן, עולה במעלה יתרה על פרי הארץ. איחוליי שתראו דורות ישרים מבורכים, ותרווה אתה ורעייתך רוב נחת מבנך בכורך זה, ומהפירות הבאים שיבואו אחריו. והנה גלויה עתיקה, אז שתזכו להכניסו בבריתו של אברהם אבינו עליו השלום בעתו ובזמנו.

א77

New member
ומשום מה מידי התבונני בגלויה

נזכר אני בדמותו של המגיד מקוז´ניץ זצ"ל. מאד דומה. ואולי צייר הגלויה הזו, חיקה את ציורו של המגיד זי"ע.

nitzoops

New member
מזל טוב

את הטוב בעצם כבר קיבלת. עכשיו מה שבאמת נחוץ זה מזל. אל תפספס את השנים הראשונות, אפילו לא בשביל ארכיון חדש. בהצלחה, אבל באמת. ניצן

למעלה