מזל טוב

AmiTutiT14

New member
איזה יופי!

הייתי במשחק, באמת היה יפה, בעיקר מצד כל האוהדים שהגיעו. יש לי שני מנויים (אבא שלי קנה שתי מניות). אני באמת שמחה שסוף סוף יש אלטרנטיבה לאוהדי הפועל כדורגל, ומעבר לזה, אני שמחה שמעתה תהייה עוד קבוצה ירושלמית יחד עם בית"ר שתחזק את הספורט הירושלמי. איזה יופי שיש אנשים ירושלמים טובים שספורט חשוב להם!

Pure M

New member
שזה נעשה בחלקלקות.

שההרגשה שקיבלתי היא שרימו אותי. ביקשו ממני תמיכה, תמכתי, עזרתי, נתתי הכל, הבאתי הרבה אנשים ליוזמה הזו, ופתאום החליטו לקחת את הכל, ולקנות קבוצה אחרת במקום להישאר ולהתעקש על קניית הקבוצה שלנו. כמו שצריך להיות. ברור שזה היה קשה, אף אחד לא הבטיח פיקניק. אבל מה לעשות שלשרצקי וחבריו הרעיון של קבוצה אחרת נראה פתאום הרבה יותר רומנטי, אז הם התעקשו על הפירוד, שיצר קרע עצום בין אוהדי הקבוצה.אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך.. הם, בעלי הכח בתקשורת, ימשיכו לחפור לך בכל מקום אפשרי שקטמון זה רעין נפלא וגדול. זה מה שהתקשורת של היום עושה, לא?

bobas

New member
שמע,

אני לא יכול להתווכח עם התחושות האישיות שלך כלפי נוקטי היוזמה באמת.ואני מניח שהיית מעורב הרבה יותר ממני במהלך.אבל,אספר לך איך אני קיבלתי את הרעיון ומהמעט שאני יודע. הרעיון המקורי היה באמת לרכוש את הפועל מסאסיונה, אגב, התעקשו מאד וניסו מאד .אבל מהר מאד הבינו שזה בלתי אפשרי מכמה סיבות. בעיקר בגלל שהם רצו סכום כסף גדול מאד וגם בגלל התסבוכת המשפטית שם בינהם.(אתה יודע את הפרטים ) ואז עלה הרעיון של להתאחד עם מבשרת אבו גוש ,קבוצה בפירוק שלא ממש קיימת. עכשיו אתה נכנס לדיון חשוב ,פילוסופי ,וראשוני של למי בעצם שייכת קבוצת כדורגל? אני מודה שהרעיון של קבוצה ששייכת ממש לאוהדי הפועל הקסים אותי.לא כקלישאה ולא כסיסמא אלא ממש קבוצה שלהאוהדים יש מילה בהנהלה שלה ואי אפשר להעביר שום החלטה מהותית ללא אישור נציגי האוהדים.זו הייתה המטרה לפחות הרומנטית שבהן. משה שלא תטעה ואני יודע שאתה הגון מספיק לומר את זה . בלי קטמון לא הייתה קבוצת ניהול.והמסולסלים היו ממשיכים לריב על חשבוננו ולדרוך עלינו. בלי קטמון לא היו מארגנים ליהודה אלשייך טקס ביום שישי. בלי קטמון לא היו פתאום מארגנים מנוי כבוד לשחקני עבר. אתה יודע את זה כמו שכולם יודעים את זה. אני מודע לפילוג ולפיצול בקהל,זה שורף בלב.. לעיתים אני חש כמו כולם שכל המהלך הזה לא שווה עם הפילוג הזה ..אבל אני יודע שלא הייתה ברירה אם אנחנו רוצים קבווצה אדומה גאה בירושלים המהווה אלטרנטיבה לשכירי החרב של גאידמק..זה היה בלתי נמנע. מתי שהוא ואני מקווה שבקרוב נתאחד כולנו להפועל ירושלים אחת גדולה.עוד תראה...

AmiTutiT14

New member
אני מסכימה, ומעבר לזה, משה-

אתה תראה שככל שיחלפו העונות ומן הסתם, לצערנו או לשמחתנו, הפועל קטמון תעבור ברמתה את הפועל ירושלים המקורית, כך גם יתוופסו אליה יותר ויותר אוהדים. זה מאד יפה שהאוהדים מראים עד כמה הקבוצה חשובה להם בכך שהם מקימים קבוצה חדשה, ומבחינתי הקבוצה החדשה הכי אותה הפועל כי היא למעשה באה מתוך הלב של האוהדים, שזה מה שחשוב בספורט! הקבוצה של סאסיונה היא סתם קבוצה לא חשובה כבר.

Pure M

New member
לגבי העתיד המקצועי..

אל תהיי בטוחה שלקטמון יהיה איך לפתוח את העונה הבאה. הכל טוב ויפה על הנייר, אבל אני לא יודע עד כמה הקבוצה הזו תוכל לגייס את הסכומים הדרושים לפתוח עונה נוספת, בין אם בליגה א', ב', או בארצית. הפועל ירושלים היא הלב של האוהדים, אז עשיתם השתלה, ומזריקים כל הזמן חומרים נגד דחיית הלב.. אבל את יודעת מה? בסוף הלב הזה יפסיק לפעול. לא יתפקד יותר. זה לא המקום שלו, זה לא סוג הדם שמתאים לו, זה לא מסתדר. בסופו של דבר זה יתפוצץ בפנים. אבל שוב, כמו שכתבתי בהודעה האחרונה שלי.. זה רומנטי, זה יפה, זה נותן תקווה. תחיו את האשליה כל עוד היא חיה וקיימת, ושיהיה לכם בהצלחה. (כן, באמת שיהיה לכם בהצלחה, עם כל הכאב שלי ממה שקרה).

AmiTutiT14

New member
אני ממש לא בטוחה שזה יתפוצץ בפנים, אבל יודע

מה? יהיה אפשר מה יקרה רק בעונה הבאה. בנתיים אנשים משקיעים כסף ועוד הרבה מביעים נכונות להשקיע בעתיד. מדובר על קבוצה חדשה/ישנה ועל ניסיון חדש שלפי מיטב ידיעתי לא נעשה ברמה כזאת בארץ (או שאני טועה?) ולכן, בכל מקרה, צפויות לנו הפתעות. אני מקווה שהפתעות נעימות:)

Pure M

New member
אני אגיד משהו,

שעשוי להישמע קצת קיצוני, אך לצערי אתם תבינו את נכונותו ברבות הימים: ראשי קטמון גרועים מסאסיונה. ואל תשכחו ש50 אחוז מהבעלות על הקבוצה הזו נמצאים אצל אנשי עסקים (שעד היום לא ברור לי לחלוטין מי הם) ושגם להם יש מילה, ששווה למילה של כל האוהדים ביחד. לגבי מה שכתבת, שבלי קטמון לא היו קורים דברים.. אני לא מסכים. אני מסכים עם זה שללא היוזמה של האוהדים, באמת לא היו זזים הדברים האלו (הייתי בבית המשפט בדיונים, היוזמה היתה גורם מכריע בזירוז העניינים..). אבל קטמון לא היתה עניין מחויב המציאות. מדובר בחבר'ה צעירים, שלא יודעים דבר וחצי דבר על הפועל ירושלים האמיתית. לא יודע אם אני מעדיף אנשים שמרמים אותי על אנשים שגונבים אותי. קצת קשה לי עם זה. והתסבוכת המשפטית בדרך לסיום, זה עשוי לקרות בחודשיים הקרובים כבר, ככה ש.. טיפת סבלנות היתה יכולה לקדם אותנו. הדרך לאיחוד מחדש ארוכה הרבה יותר מהדרך לפילוג. אבל זה בסדר, קטמון זה רומנטי, מי אני שאהרוס לכם את הרומנטיקה?

bobas

New member
גרועים יותר?

אני לא יכול לחשוב על שניים גרועים יותר מויקטור ומסאסי ,אבל אתה תמשיך לשכנע את עצמך שהנה עוד קצת ,עוד שנה,כל הבעיות ייפתרו.. התסוכת המשפטית קרובה לסיום (נחיה ונראה) כאילו ש10 שנים לא הספיקו לך להבין עם מי יש לך עסק פה..סבלנות?עד מתי? עד שהפועל תצנח סופית לליגה ד'? שים פלסטר לחולה סרטן זה בטח יעזור .. חברה צעירים מאחורי קטמון? שרצקי בן 35-6 ,חיים ברעם לא צעיר כ"כ ,יונתן כהן וגיא לרר לא יודעים מיהי הפועל? וראיתי הרבה מאד מבוגרים בגבעת רם ששנים לא נראו במשחקי הפועל ,לאלו אתה מתכוון שלא יודעים מיהי הפועל ירושלים? שום דבר לא יעזור ,אם לא קטמון לא היה רביב צחי ודני מועלם בהנהלה ,וכל שאר הדברים שכתבתי למעלה.. בסופו של דבר נגיע למנוחה ולנחלה.אבל,זה יקרה כשהשניים האלו יעופו מהפועל ..

הפועל קטמון + התחלה חדשה

האמת היא שאי אפשר להקים קבוצה מצליחה מאהבה בלבד. אבל כן אפשר להקים קבוצה שבה גם לאוהדים יש יד ויכולת להשתתף בעשיה. זה לא שהאוהדים הם מומחי כדורגל מהשורה הראשונה אבל הם צריכים להשפיע. אני שנים רבות אוהד בית"ר, מה לעשות, היא היתה ונשארה האהבה הראשונה. באותם ימים בית"ר היתה במיוחד קבוצה של קהל. הקהל השפיע הרבה יותר מאשר בכל קבוצה אחרת. היום קשה לי עם זה.פתאום הניצחון והכסף הם מעל לכל, הכוחניות שולטת בכל פינה, והאוהדים שנותנים את הטון הם חבורה צעקנית של צעירים אלימים וגזענים שנחמד לבעל הבית לחזק אותם כי הם נראים לו צבעוניים מספיק בתקשורת. אז, יש לי עדין פינה חמה בלב לבית"ר. ואני שמח שהם מצליחים, אבל אני מרגיש שהמיזם של קטמון מדבר אלי הרבה יותר. משהו קצת יותר צנוע ופשוט. והנה, אני, כלכך מחובר עדין לספורט בעיר ילדותי, ומזה 3 חודשים אני כבר לא גר בה...

למעלה