מזל טוב

yala85

New member
אולי תעזרו לי בהתלבטות שלי בבקשה

קודם סליחה שפתחתי הודעה התבלבלתי. אני כבר יותר משבועיים חושבת שאולי כבר הרופא שמטפל בי מיצה את עצמו, אבל הוא עדיין לא מרים ידיים ולא מתייאש. אני שאלתי אותו מתי אני חוזרת ל IVF אז הוא אמר שהוא יחשוב על משהו. כלומר לנסות לראות פרוטוקול אחר להזכיר שאני אחרי תשע הפריות מבחנה שהתייאשתי חזרתי להזרעות שגם לא הצליחו. הרופא האחרון שבר אותי ואמר לי שאני צריכה תרומת ביצית ואחר כך הוא אמר שאני יכולה להרות מביציות של עצמי אבל בגלל שמספיק התעללו בי תרומת ביצית זה קיצור דרך אז עזבנו אותו ואמרנו שעד שיהיה חוק תרומת ביצית נלך לטיפולים רגילים. בקיצור אני מפחדת ללחוץ לחזור להפריית מבחנה כי אולי בכל זאת הרופא יכול עוד לעזור לי. כי הוא מאמין בנו. ואני מרגישה שאולי במקום אחר אולי יש יותר כלים בשבילי.אני סוחבת את ההרגשה הזאת כבר הרבה זמן. אני מפחדת שאני אטעה. תודה על הסבלנות.

yala85

New member
תוספת קלה

לפני כמה זמן הוא אמר כל האפשרויות פתוחות, הכוונה כל טיפול של הפריית מבחנה, אבל עדיין לא מחזיר אותי לIVF תודה.

נועם@בת

New member
יאלה, קצת קשה לי לעזור לך בהתלבטות

כי אין לי מושג מה בעצם הבעיה שלכם. תרומת ביציות יכולה להיות קיצור דרך במדינה שבה יש ביציות בתרומה. במדינה שלנו למרבה העצב מחכות אלפי נשים בתור לתרומת ביציות- ואין ביציות. אבל בלי קשר למצבכם- אם את מרגישה שמיצית את הדרך עם הרופא שלך, פשוט תחפשי לך רופא אחר. האמון ברופא, והתחושה שהוא הולך בדרך שלך חשובים פחות מהידע המקצועי של הרופא, אבל עדיין חשובים. בדרך המפחידה הזאת אנחנו חייבות להרגיש בטוחות, ולדעת כמה שיותר על מה שעומד להתרחש, כדי לא להרגיש אבודות. פשוט תבקשי המלצות לרופא טוב שעובד עם הקופה שלך. רופא זה לא חתונה קתולית, מותר להפרד ואפילו להשאר חברים
בהצלחה נועם

yala85

New member
אפשר בבקשה לקבל המלצה לרופא

אני שייכת לקופ"ח לאומית.

Navva

New member
רופא פיריון בלאומית

ד"ר ברקוביץ. הוא מקבל במרכז בריאות האישה בבני ברק. נכון לסוף דצמבר הוא מקבל ארבעה ימים בשבוע בשעות שונות (גם בוקר וגם אחה"צ). מומלץ. אז שיהייה לך בהצלחה

נועם@בת

New member
באיזה איזור את גרה?

ככה יהיה קל יותר לכוון לך מישהו מתאים. נועם

למעלה