מזל טוב, Neko!

מה שפריע לי

הוא העלויות זה שחברות עולה כסף, ניחא, לגיטימי. מאה שקל בשביל מבחן קבלה, שעצם המהות שלו מעליבה, הוא בדיוק מה שימנע ממני בכלל לנסות.

shabaz

New member
אתה לא יודע כמה משעשע זה נשמע:)

מעניין מה הם היו אומרים על הדעות שלי.................... מעניין אם הם היו קוראים לי משוגע אם גאון:) חיחי... או שאפשר לעשות ניסוי: "תוך כמה זמן אנשים ממש ממש חכמים מתעצבנים?":) חחח...

shabaz

New member
עשיתישם את השאלות לדוגמא...

ממש כמו הפסיכוטכני שהיה לנו בבית ספר... כל עוד אין שם לשון-חחח, אני עובר:)

shabaz

New member
עשיתישם את השאלות לדוגמא...

ממש כמו הפסיכוטכני שהיה לנו בבית ספר... כל עוד אין שם לשון-חחח, אני עובר, אם אני אנסה לגשת כמובן...

neko

New member
אם תתקבל למנסה, סביר שתתויג

כגאון מאשר כמשוגע (אם כי מסתבר שאכן יש מתאם רשמי בין הדברים - ברמות הIQ המאד גבוהות, אחוזי המשוגעים קופצים...) אנשים פיקחים (או אינטלגנטים) יכולים להתעצבן מהר או לאט כמו כל אחד אחר. אבל אנשים חכמים (קרי: בעלי נסיון חיים), למדו כבר שאין טעם להתעצבן, ובטח שלא על איזה שבז מוזר ומעצבן.

shabaz

New member
149. מישהו פתר את 32?!:)

אני יותר חכם מ 99.89% מכלל האנשים בעולם:)

המבחנים האלה מבוססים על יותר מידי

גורמים משתנים, כמו עד כמה אתה עירני, כמה טוב אתה מרגיש, על איזה רגל קמת הבוקר. עשיתי בחיי מספר מבחני אייקיו, ואפילו את אותם המבחנים הרשמיים, וכל פעם יצאה לי תוצאה אחרת.

shabaz

New member
גם לי, האמת...

אבל כולם היו בסביבות התוצאה הכי גבוה... <<149, 160, 186 (לפי 24...)>> גם עשיתי שני מבחני פסיכוטכני בחיי, בכולם קיבלתי <<בכל נושא, הכוונה>> 8-9 חוץ מלשון שבו תמיד קיבלתי 6 או 6.5:) חח... אבל במבחן הזה בחיי שלא היתי עירני...לא נורא.

shabaz

New member
נתנו לי אותו...נמאס לי לעשות אותו

לקח יותר מדי זמן... למרות שהצלחתי לא רע... עשיתי בערך 8 שאלות ביום שלם, ואז הפסקתי:)

למעלה