מזל טוב

ס ו ז נ ה

New member
גאה איתכם

מודה שהרמתי גבה בהתחלה (כן כן ערבה, זה קרה) אבל אני שמחה איתכם על השינוי המרענן. לא יכולתי ללכת לישון מבלי שאכנס לכאן ואכתוב שאתם ואתן במחשבותיי ובליבי ושאני מאחלת לפורום ולמשתתפותים התפתחות, צמיחה וסיפוק א ו ה ב י ם

פרח7

New member
תודה ../images/Emo24.gif

תמיד הקסימו אותי נשים (טוב גם גברים) שידעו להרים גבה אחת

een ogenblik

New member
אתם פה מהבוקר? ולא אומרים כלום?

שוב לעבור דירה? שוב לארוז חפצים? שוב לדאוג לביטוח נגד שרפות? זה מתיש! מזל טוב.

אבא גאה

New member
את רק תנוחי

אנחנו כבר העברנו הכל וביטחנו הכל רק ככה תשפכי לנו קצת מלח בפינות הבית והכל יהיה בסדר

een ogenblik

New member
אה, יופי

דווקא מלח יש לי בכמויות, וחלקו אפילו מעורב עם פלפל נ(מלח-פלפל מקובל עבור פינות בית?). איך עושים את זה? בוזקים ממלחיה? לוקחים חופן משק, ומפזרים בתנועות רחבות? כולי התלהבות מהתפקיד החדש, רק שאם כל מעברי הדירות/מדינות/יבשות שלנו, אף פעם לא ביצעתי זאת. יכול להיות שזו הסיבה שאיננו מצליחים לקנות בית? |אייקון של אוחנבליק תוהה על מנהגים הברורים לכולם|

לא לבזוק !!!

וזה חשוב מאד. מלח בזוק בבית מעורר מדנים. לצרור במטפחות בד קטנות, לקשור היטב (שלא יתפזר חלילה ויעורר את המדנים הנ"ל) ולהניח במקום ניסתר בארבע פינות.

אבא גאה

New member
איך זה ערבה יקרה

שאין נושא בעולם שעבר ככה מתחת לשפמך ואמרת, יאללה שיעבור הנושא הזה, הוא לא מעניין אותי, אני לא אלמד כלום עליו ואני לא אזכור כלום.... על הכל יש לך משהו להגיד ועוד "יודעת"?? כמו שאני מכיר אותך תיכף תספרי לפורום שבעברך היית מגרשת שדים לתקופת מה.

אז תראה אהובי:

יש להן מן טבע שכזה, לשערות-שפמי : שהן זיפניות וקשיחות
ככה שכל מה שעובר - נתקע ! וחוץ מזה בימים אלו ממש אני מגרשת שדים ידועה: שדי הדעות הקדומות, רוחות הבערות החשוכה , והדמונים של שנאת הזר - עיקר עיסוקי הוא בגירושן על ידי הטלת כישופי המידע ושבועות ההכרות.
(התכוונת שאענה ברצינות?)

אבא גאה

New member
נו וזה לא היה ברצינות?

והנה עוד ברצינות: אני אוהב אותך. עכשיו שששש....שהילדים לא ישמעו.

מלח?

אנחנו דווקא שברנו ביצה על מפתן דלת הכניסה של הדירה החדשה שלנו (בלי צחוקים) השכנה שלנו אמרה לנו שממש ממש חייבים את זה, בשביל המזל ואנחנו, אנחנו תמיד בעד עוד מזל אבל בגלל שאני קצת קרציה, שברנו אותה בתוך שקית של סנדויצ'ים אז אני לא יודעת אם זה נחשב לנו

למעלה