מזל טוב

• פותח הנושא amitp
  • פורסם בתאריך

amitp

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

יש לנו נוסח סופי של גרסת התרגום לרוסית!
יתווסף ל-taglines ולקישורים. ועכשיו אפשר להתפרע... ערבית, יידיש, צרפתית...

sbenzvi

New member
ממש יפה

ונראה שימושי על פניו - אפילו אצלי בעבודה נהנים מזה.... כל הכבוד לכל מי שתרם וטרח! לפחות פעם הבאה שאני אגיע לבית של חולה וישבו בו 4 אנשים בסלון יהיה קצת יותר קל להבין מי מביניהם לא מרגיש טוב.... יחסוך לי איזה 10 דקות....

sbenzvi

New member
ועכשיו במבט שני אולי כדאי

להוסיף את השאלה: מי חולה או איפה החולה?

paradan

New member
אגדה אורבנית

הנה סיפור ששמעתי: אמבולנס רגיל נשלח בנסיעה דחופה למקרה לא ברור המוקדן אומר שיש היסטריה המונית במקום והוא לא הצליח להבין מה קרה. הנהג מתקרב למקום ואיך שהוא עוצר קופצים לו לאמבולנס 10 אנשים תוך כדי צעקות ומכות אחד עם השני בשפה לא מוכרת. הנהג מנסה להבין מי נגיד מי ומי החולה ולאחר שלא מצליח מחליט לקחת את כולם לבי"ח. בדרך הצעקות כמובן ממשיכות ומופנות בעיקר אל הנהג המסכן שלא מבין כלום. הם מגיעים לבי"ח שם סוף סוף הנהג מוצא מתורגמן ואז בעצם מתברר שהוא בכלל לא לקח את החולה. בני המשפחה שעלו לאמבולנס רבו אחד עם השני על מי ילווה את אבי המשפחה החולה באמבולנס. האמת הסיפור הוא מאוד ישן ומאוד ספציפי על מישהו... וברצינות לגבי השאלה - זה באמת אחד מהדברים הראשונים שיוצא לי לשאול בהרבה מאוד מקרים...

תתפלא

לעיתים קרובות מגיעים למקרה, והחולה נצא נגיד במקום שאפשר להגיע אליו רק ברגל, או דברים כאלה, ולא תמיד החולה נראה חולה.... מי יודע.. תמיד עדיף לשאול

Regenboog

New member
גם זה קורה

בעבר היתה לנו תאונת דרכים קשה, קשה מאוד אפילו. התאונה היתה על גשר. רכב אחד נפגע חזיתית בקינמטיקה גבוהה והנהג (לא חגור) עף לאחד השיחים המקבילים לנהר. הרכב שלו עף לצד השני ונסחף מעט במים. הקריאה הראתה לנו על נפגע בינוני (נהג המשאית הנפגעת) אחד. רק במקרה גילינו את הנהג הנוסף. את הרכב שלו כבר לא מצאנו...

ruth s

New member
אממ.. אני.. מודה באשמה../images/Emo9.gif

תנו לי כמה ימים.. אגב, נצל"ש.. שלי, מה ה-ICQ שלך?? רות (ספק אם את זוכרת מי אני..)

ruth s

New member
אממ.. יום רביעי שעבר

קוראים לי רות, קיבוצניקית כזאתי.. והגדרת אותי בתור "מדריכה" (אחרי ניתוח אישיות של 5 שניות וחצי) זכור לך?

nikonit

New member
מה../images/Emo35.gif מה../images/Emo35.gif לא שמעתי...

הקליטה פה ממש חלשה
טוב, טוב כבר הזהרתי את החבר'ה שיצטרכו לעזור לי. וחוץ מזה, אצלי צריך להכות על הברזל בעודו חם, לא לתת לו להתקרר שנתיים ואז לזוז. מָפִישׁ?

למעלה